szombat, július 18, 2009

itt állok puccparádéban

erre Hajós megint lemondja a randit. mert tovább kell dolgoznia és nagyon későn végez. de cserébe holnap szabadnapos, és ugye akkor találkozunk?
hát a lófaszt. se holnap, se máskor. ezt vissza is válaszoltam neki.
hogy képzeli ez, hogy 10 perccel a megbeszélt időpont előtt küld egy ilyen üzenetet??? ráadásul ő már másodszor mondja le a találkozót. én meg még csak egyszer tettem. najó, én ezt befejeztem vele. nem fogok itt szopódni senkivel. 
pedig annyira csini vagyok, meg szép, meg dögös... titkon arra készültem, hogy szexelünk ma este. teljesen kivagyok. nem tudom tartani magam tovább. kell egy kis szex valakivel. de hát kivel??? 
amikor meg a Kost hívom, benyögi, hogy értem volna rá csütörtökön vagy pénteken. hát kösz. de jó barát vagy. kapd be te is. most persze hívogat, de nem veszem fel a telefont. tehet egy szivességet.
hát, nem így terveztem, de addig-addig tényleg az lesz, hogy a Bőgősnek tartogatom magam. jobban belegondoltam és tulajdonképpen nem 3, hanem csak 2 hét mire hazajön. csak 2 hét... hogy eltelt 2,5 hónap... észre sem vettem. az elején azt hittem, hogy bele fogok dögleni. most meg itt van, 2 hét múlva már itthon lesz.
nem reagált semmit a tegnapi üzeneteimre még mindig. belépett ma iwiwre, ott sem. megijedt volna? vagy csak gondolkodik, hogy most akkor mi van???
vagy nem is gondolta komolyan, hogy akkor mi szexeljünk újra??? de, biztosan komolyan gondolta... szerintem. vagy nem tudom. mindegy is.
most úgy ültem le a gép elé, hogy ma estére összeszedek valakit, mert már nem bírom. kell valami pezsgés, kell egy kis érzékiség, kell egy férfi közelsége...
áhhh... reménytelen... 
francba, most vetkőzhetek le. még jó, hogy a műszempillák felrakásáról hamar lemondtam. :)
pfff... tiszta Bridget Jones... :)