hétfő, július 13, 2009

eltelt a kritikus

másfél év a munkahelyemen és menetrendszerűen tele is a tököm vele. állandóan kavarás van, meg fejetlenség, meg pitiánerség, meg faszkodás, meg az opik átbaszása, lehúzása leginkább. ja, és persze én se vagyok túlfizetve. de bazmeg ne vegyek ki hó utolsó napjára szabadságot, mert akkor ki csinálja a zárást.
MI KÖZÖM HOZZÁ??????????? OLDJÁK MEG!!!!!!!!!!!!! úgy felhúztam magam, hogy az nem igaz...
Tesómmal megszerveztük, hogy július 24 (péntek)-től 29 (szerda)-ig nyaralunk anyuékkal. na, gondoltam, akkor én már csüt. és péntek be sem jövök, hanem egy kicsit magamban is kikapcsolódok, 4 nap lazulás, pihi, olvasgatás, a családi nyaralás levezetése, esetleg fotózkodás Banyával, vagy bulizás, vagy randizás, vagy akármi.
DE NEM!!! mert 31-én pénteken be kell jönnöm dolgozni. mert hó vége lesz. és nélkülem azt nem lehet megoldani. ÉS HA BETEG LENNÉK???? hát de most komolyan... akkor mi a fasz van? ha malacnáthával döglődnék otthon, akkor behívnának arra a napra dolgozni, vagy mifasz???
vagy bármi más bajom lenne....
egyszer akarok egy kicsit hosszabban otthon lenni, ebben az évben először, mert a múltkor műtét miatt voltam otthon 5 db napot, tehát idén még olyan kurvasokat nem voltam szabin, és bazmeg nem. képes berángatni arra a napra. NORMÁLIS????
és már látom előre, hogy minden fosul lesz megcsinálva, meg minden tologatva lesz, hogy majd én úgyis jövök és majd én jól megcsinálom. minden el lesz baszva, de ami meg nem, annak a megcsinálásával rám várnak. hurrá.
na, többek között ez az, amiből elegem van. hogy egyszer, egy nyáron, egy kibaszott hó végén ne kéne itt szopódnom 100 órát. érdekes, hogy az előző főnök (Viki) ezt meg tudta oldani. bárki ment szabira, mindig megoldott mindent. most ez a fasz meg nem.
na hát ezért is keresem a pénzügyi önállóságot. elegem van már más szarának a takarításából, meg más hülyesége miatti ugrálásból. nekem ne parancsolgasson senki. főleg faszságokat ne.
tegnap TZ küldött egy sms-t, de nem válaszoltam rá. egyértelmű célzásnak szánta, hogy találkozzunk és szexeljünk (bár semmi konkrét nem volt benne, de én értettem), így, hogy nem válaszoltam, talán le is kattan rólam, talán örökre. nem kell nekem. mondjuk, más se, de ő se.
Hajós nem jelentkezett, fent volt msn-en (pár percre én is beléptem, de mivel nem írt, ott is hagytam a francba), de én igazából egy sms-t vártam tőle, hogy mifasz. mindegy. ma már kérdezett, hogy haragszom-e, vagy mi van. nagy kedvem nincs vele szerencsétlenkedni. mondtam neki, majd Ozorán találkozunk. de ő szeretne már előtte. akkójóvanakkó. úgyse érek rá addig.
a Kos hívott tegnap, hogy menjek vele a telekre, Szigetszentmiklósra, de nem volt kedvem kimozdulni otthonról (Tesóm is hívott, hogy menjek velük kirándulni, de ahhoz pláne nem volt kedvem. faszom kísérgeti őket, a pasijával kettesben. nem megyek gyertyát tartani.). így hát nem is tettem. tévéztem, spangliztam, ettem anyukám isteni bablevesét. :)
este 10 körül már aludtam is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése