kedd, július 07, 2009

ennek a tegnap

estének komoly hatása volt a mai napomra. :) egész nap sziporkáztam. :) OJ-val többször könnyesre röhögtük magunkat és most az én poénjaimon. :)
a szemem alatt lévő árkok ellenére remekül éreztem magam egész nap, vigyorogtam, mint a tejbetök és kedves voltam mindenkivel. (najó, majdnem...)
trainspotting-feeling??? lehet... a lényeg, hogy túléltem. ;)
Barbi inkább szétvereti ma a mocskos pofáját, úgyhogy nincs randi. ja, de ezt már írtam. viszont takkerkodni sincs kedvem. ha holnap nem melózok este, akkor talán lemegyek Tűzraktérbe a Kossal, aki hetek óta üldöz, hogy találkozzunk már, mert hiányzom neki. (meg remélem, hogy Prágából hozott valami ajcsit :D)
ő is hiányzik, bár sokszor tényleg az agyamra megy, de azért imádom. :)
csütörtökön TZ ugyebár, pénteken koraeste opikkal alkoholos eszméletvesztés (búcsúztatjuk a régi telephelyet a Hősök terénél, mert már csak 1 hétig dolgoznak ott), este meg talán feljönnek Katinkáék, hogy Tibi macskázhasson, mi meg Katinkával hülyéskedjünk. :)
szombat napközben WS képzés, este meg randi a hajóskapitánnyal... akiről jó kis dolgok derültek ki ma megint... mármint számomra kedvezőek.
nem biztos, hogy ő Einstein, de jófejnek tűnik. jelen pillanatban meg ez elég. ja, meg az, hogy Tristannal intéz nekem egy közös fotót Ozorán. ;) legalább addig ki kéne tartani mellette, vagy valami ilyesmi. ;)
szervezem a család nyaralását. valami gyógyfürdős helyre, anyuék miatt. már úúúúúgy várom!!!! annyira mennék már kikapcsolódni, és most ráadásul pont a családra vágyom. a hétvégén is olyan jó volt velük. egyre jobban kezelem őket. (33 évesen talán már éppen ideje...) szóval hajtom a dolgot ezerrel, hogy menjünk. ez még júliusban lesz, várhatóan, és kb. 4 napra lehet számítani. miniszabi. de addig se kell melózni. :)
aztán meg party ezerrel!!!! :D
jó lesz ez a nyár, érzem. valami azt súgja, jó lesz. :) most még az se érdekel, hogy újra kiszabták az illetéket. 632.000,- Ft lett. már ezen is csak röhögni tudok. :) 
szegény macska úgy szenved a melegtől. csak bóklászik a lakásban, megint olyan kis gebe, alig eszik, nincs étvágya (mondjuk nekem se nagyon), csak fekszik, piheg... csórikám. mindjárt belevágom egy kád vízbe. :)
najó, sziporka off. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése