szombat, július 11, 2009

megfogadtam az előző

munkahelyemen, hogy soha többé nem rúgok be és nem tépek be opikkal. ehhez képest mit csináltam tegnap? hát ezt...
jó volt. nem tudom hogy értem haza, nem sok mindenre emlékszem. esett az eső, fáztam, de hallgattam a Sex, Drugs, Rock'n Roll c. számot és az jó volt. :) hú, még boltba is bementem. nem akarom tudni, mit művelhettem.
Katinkáék végül nem jöttek fel, lemondták, de nem is volt baj. bár miattuk "rohantam" haza, megbontva a Majában a társaságot, de jobb is így. különben még most se lennék itthon szerintem. 
durva azért arra rájönni, hogy ha az ember, Budapesten belekerül egy 6-8 fős társaságba, akkor max. 1 órába telik, hogy valaki füvet szerezzen. ez komoly. :) 1 óra alatt bárki tud a fővárosban cuccot pattintani. azért ez zseniális. :)
régebben sokszor játszottuk azt a Bőgőssel, hogy kinek milyen napja volt éppen. mármint úgy, hogy mi volt, ami sokszor előfordult aznap valamelyikőnk életében. pl. sánta emberek napja, piros cipős nők napja, hideg kávék napja, stb.
hát nekem tegnap a jó pasik napja volt. mire reggel beértem a munkahelyre, már legalább 8 pasit spottingoltam ilyen aspektusból. már a villamosmegállóban 2, aztán a Blahán, a buszra várva 3-4... ahhh... egyik jobb, mint a másik. :) regeltem a Veledutaztam oldalra, hátha éppen a piros 7-esen lép hozzám egyszer ÉletemÉrtelme. :)
nem volt eü.szex. TZ-vel végül áttettük vasárnapra. jobb is így. de szerintem a vasárnapból se lesz semmi. nem akarom. nincs kedvem hozzá.
most a porszívóügynököt várom, tegnap jelentkezett be hozzám, hogy kiporszívózna. volt már a lakásban ilyen történés, ajánlani kell 10 embert, aztán elhúz. na, hát ez nekem éppen kapóra jött, úgysincs kedvem takarítani. 9-re ígérte magát és még nincs itt. 10-kor viszont indulnom kell, úgyhogy akkor meg ennyi. ha jön jó, ha nem, az is jó.
ma este Hajós. már ha nem felejtette még el. vagy nem szervezett rá mást. kíváncsi vagyok, keres-e majd. 
"azt hiszem ki kéne szállni, egyszer talán megpróbálni..." sustorogja most a Kistehén tánczenekar az MR2-n. sokszor eszembe jut ez. 
amúgy rettentő jól elvagyok egyedül. pasi nélkül. nem hiányzik senki sem. akik ajánlkoznak, azok meg főleg nem. persze-persze, még mindig a Bőgős. jaja. annyira intenzíven nem, de azért mégis a felszínen van. csütörtökön pl. végigvertem az összes postaládát, miután a sajátomat üresen találtam. tiszta erőből belevertem mindegyikbe, sorban. most fáj is a kezem természtesen. 
a munkahelyemmel tele van az összes faszom. most már hetente elmondom egyszer, hogy fel fogok mondani a gecibe, mert elegem van. mármint a főnökömnek. persze nem mondok fel, mert nincs mire, de tényleg kurvára elegem van. nem akarom már ezt csinálni. nem akarom, hogy egyáltalán főnököm legyen. besokalltam. ráadásul most már olyan faszul is viselkedek, olyan faszákat szólok be, hogy csak idő kérdése, hogy valaki megunja, és kivágjanak a faszba. meg kellene előzni ezt és elhúzni a vérbe.
most WellStaros képzésre megyek, 11-re, ott fogok szopódni 5-ig, de hátha szerzek egy kis erőt, motivációt ahhoz, hogy építsem a csapatomat, aztán meg leszarjam az egész munkahelyemet magasról. amint biztossá válik ott a jövedelmem, egy elfogadható pénz jön havonta, én azonnal felmondok a faszba és minden energiám a WS-ba fektetem. munka mellett ráadásul annyira nincs is rá időm. csak be kéne indulni, utána már könnyebb lenne... szóval most ez a terv. 
ez egy jó terv. szerintem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése