csütörtök, július 23, 2009

fura dolgok történtek

velem az elmúlt napokban.
kedden Barbival dumiztunk megint munka után. most már teljesen kitisztult a kép. mármint azzal kapcsolatban, hogy kivel fogok barátkozni ezután, és kivel nem. közben befutott Katinka pár szóra. Katinka, akin meg sem kell nyomni a gombot, úgy fossa a szót. de hát ezért szeretjük. :) így viszont simán túldumált minket Barbival. ami azért, lássuk be, nem egyszerű történet.
otthon még megnéztem az Ocean's 13-at, mert épp ment az HBO-n, és mert imádom. jó későn feküdtem le. viszont úgy gondoltam, ha későn fekszem le, akkor talán nem ébredek fel hajnali 3-kor és nem forgolódok 6-ig. no, hát így is lett. :)
az ágyban még lehallgattam a hangpostámat. bár ne tettem volna... kicsit megijedtem, mert megadtam egy új srácnak a számom, az meg hívogatott, de nem ért el, ezért két hosszú üzenetet is hagyott. nagyon kellemes volt a hangja, meg szimpatikus, de azért ijedtem meg, mert mintha kicsit mániákusnak, őrültnek tűnt volna. nagyokat sóhajtott és nagyon meg akar ismerni. persze behaluztam, hogy valaki bejött a szobába, úgyhogy picit rettegve aludtam el.
szerda reggel az APEH-ban kezdtem. persze nem indultam el időben, sőt, még Kőbányán a prérin leszállított a bakter a 9-es buszról, úgyhogy gyalogoltam is. mondjuk még nem volt meleg, meg jól is esett, de hát telt az idő. az APEH-ban másfél órát szopódtam, mire sorra kerültem. (13-as sorszámmal... hehe...) amiért ott jártam, az illetékügyem. most már méltányossági kérelmet adtam be, hogy mérsékeljék, töröljék el, vagy adjanak részletfizetést, mert egyszerűen nincs 632.000,- Ft-om. mert nincs. honnan lenne??? persze nem tudtam intézni semmit amit akartam, sőt kiderült, hogy a 120.000,- SZJA visszatérítés, amit úgy várok mint az állat, addig nem lesz átutalva, míg erről a méltányossági lófaszról nem lesz határozat. ez meg ugye akár hónapokba is telhet. remek. úgy jöttem el az ablaktól, hogy azt morogtam: "jó, akkor én meg addig éhen halok..."
végül olyan levelet rittyentett a Tesóm, hogy beleírtuk a végére, igyekezzen kitalálni mifasz, mert kéne vissza a 120 ruppó. hazafelé feladtam a postán, majd elkezdtem imádkozni, hogy kurvagyorsak legyenek.
a kedd esti hangpostás fiú (nevezzük Pilatesnek, mert ilyen edzéseket tart) pont akkor hívott persze, mikor végre az APEH-ban az ablaknál álltam, akkor kinyomkodtam a telefont, később meg melóztam ezerrel, szóval ezért nem vettem fel, úgyhogy megint hagyott egy csomó hangüzenetet. ennyit általában 1 év alatt szoktam kapni. :) mikor a munkából hazaértem, meghallgattam őket és felhívtam.
nagyon örült nekem. mondtam, hogy már a héten nem tudunk találkozni, de jövő héten szívesen, ha hazajöttem a nyaralásból. amúgy a vékony lányokat szereti, meg látszik rajta, hogy sportos, de hogy a fotóim felkeltették az érdeklődését. lehet, hogy ha meglát, akkor világgá szalad. nem tudom. nagyon nem is érdekel. de jó volt beszélgetni vele, meg tényleg kellemes a hangja, meg külsőre is az ideálom. legfeljebb megtornáztat és jó lesz. :) egy kis alakformálás úgyis rámfér. :)
aztán beszéltem anyuékkal is, hogy csomagolnak-e már, meg mittomén. aztán még a Tesómmal is. és ennyi. tévéztem fél10-ig, majd lefeküdtem aludni.
megint túl korán, mert hajnalban felébredtem. a bankomtól jött sms. de nem néztem meg, nem érdekelt.
aztán később mégis. és majdnem eldobtam az agyam. :) a bank közölte velem, hogy az APEH átutalta a 120 ruppót. :) na, ez a nem semmi!!! :D szerintem, az ügyintéző tegnap megsajnált és megnyomta az entert... vagy nem tudom. tök fura, hogy pont ma kaptam meg. ezt tutira tegnap utalták el. pedig nem kellett volna nekik. de én vissza nem adom!!! :) ez már az enyimé. :) most már csak az az ügyintéző fog nagyot nézni, aki kibontja a levelem, elolvassa, hogy sírok, hogy utaljanak, erre a rendszerben meg látni fogja, hogy elutalták. hm. hátha elküldik mégegyszer a pénzt. :) najó. bilibe lóg a kezem. :)
no, hát kb. ennyi meg egy bambi a sztori. de tényleg érdekes...
ma már csak csomagolok, rendbevágok magam körül néhány dolgot, aztán reggel usgyispuri Tamásiba strandolni. :) jupppppppiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

1 megjegyzés:

  1. Ez kurva jó:) Egyszer végre rendik:) A Hajósnál nem csodálkozom,h nem akarsz vele beszélni. Blöö hányinger:/
    Remélem szupi kis nyaralásod lesz:)
    G.

    VálaszTörlés