szombat, július 18, 2009

egy röpke de

kellemes beszélgetés után estem be a lakásba tegnap munka után.
nekiálltam gyorsan hajat festeni. nem lett olyan, mint amit szerettem volna, úgyhogy fodrászra bízom. megint változtatni akarok. rövidebb és más színű hajra vágyom.
aztán sorozatoztam, tekertem. sikerült úgy betépnem, hogy küldtem a Bőgősnek két sms-t.
1. "Szeretkezni Akarok Veled..."
kicsit később
2. "Te BagolyCápaNyusziMóki... :)"
csak hajnali fél3-kor kapta meg őket. valahogy megérezhettem, mert pont akkor ébren voltam. kíváncsi lettem volna az arcára, mikor elolvasta őket. annyira rágyógyultam arra, hogy szexeljek vele, hogy nem bírtam magammal és elküldtem neki. aztán meg az összes becenevét is összegyúrtam. na, azt már nem kellett volna. mindegy. természetesen nem jött válasz, de hát miért is jött volna? hiszen ismerjük... :) nem zavar egyébként, de most addig, míg ő nem jelentkezik, minden kommunikáció újra be van szüntetve.
ja, meg még felhívott 76-os exbarátnője (úgy néz ki, hogy most már tényleg ex), hogy most szakítottak, és ott sírt nekem a telefonba, fél órán keresztül. 76-os jó geci módon intézte az egészet. ez a lány 2,5 évet vesztegetett el az életéből egy olyan pasi miatt, aki nem tud az exmenyasszonya nélkül élni, akivel folyamatosan tartja a kapcsolatot, szóval ez megy 2,5 éve (meg előtte is ez ment, míg velem volt, de hálistennek, mi nem húztuk tovább 3 hónapnál) és még úgy jött ki a végén az egészből, hogy ő a szar. mármint a lány. sajnáltam. de ez mondjuk várható volt. meg az elintézési mód is. rémes.
ehhez képest persze 76-ossal álmodtam az éjjel. tök fura, hogy nem a Bőgőssel. méghozzá olyat, hogy megtudtam, hogy szakítottak és akkor én elkezdtem rányomulni, ő meg nem igazán volt rá vevő. tipikus. :)
és azért a körítés se volt semmi, mert a Dunán hajóztunk. :) összeraktam mindent.
ja, mert ma úgy néz ki, végre tényleg találkozom Hajóssal. kíváncsi leszek. szülinapi buliba hivatalos munka utánra, de azt mondta, ha bejön nekem, akkor velem lesz. kérdeztem, hogy mi van, ha én nem jövök be neki? arra nem gondolt? erre ő, hogy inkább neki szoktak kosarat adni a lányok... ajjjajjj... már előre rettegek. az én nagy igényeim mellett kizárt dolog, hogy ez a srác megfeleljen. szóval szerintem nyugodtan készülhet a bulira. :)
Banya jött volna ma fotózni, de nem érezte jól magát, így mégse jön. ez annyiból jó, hogy nyugodtan dögölhetek az ágyban egész nap. mivel a héten nem nagyon aludtam, ez teljesen jól jön.
a Kos akart velem lenni még tegnap este, de aztán nem hívtam fel. igazából azt gondolom, hogy nagyon meg akar fektetni, hogy nem múltak el a vágyai, de én meg ki akarok tartani amellett, hogy majd a Bőgőssel szexelek. addig senkivel.
ismerve magam, nem fog ez összejönni, de mi van, ha mégis? már csak 3 hét és itthon lesz. mondjuk én sem tudom, hogy miért tartogatom neki a testemet... jó persze, szép lenne, ha kibírnám, és az mégiscsak egy gesztus (na, nem mintha megérdemelné...). bár nem állapodtunk meg semmiben, sőt, nem is akartam akkor még, hogy bármikor még egyszer ágyba bújjunk, de most meg már egyre inkább akarom. és hazudni meg rossz lenne neki. mármint, hogy "nem, nem voltam senkivel azóta", pedig de. meg talán nagyobb lenne az élmény is, hogy akkorra már éppen 3 hónapja nem voltam senkivel, lehet, csak a kisujjával megérintene és már össze is omlanék. :)
folyamatosan kívánom őt. de csak testileg. az valahogy nem hiányzik, hogy egyébként együtt legyünk. csak szexeljünk és kész. de azt órákig. akár napokig.
mivel tudom, hogy mikor érkezik, azt is tudni fogom, hogy mennyire leszek neki fontos, abból, hogy mennyire hamar keres meg.
jó, ezen kár agyalni, meg előre gondolkodni, de azért persze kíváncsi leszek. aug. 4-én, kedden déltől lesz Budapesten. innentől számolom majd. :)