szerda, július 01, 2009

levelezgetek jó pár

napja két sráccal. ma egész délután dumáltam velük msn-en. annyira unatkoztam a melóhelyen, de ezek a srácok még unalmasabbak voltak. fárasztóak. pedig azt hittem... de nem.
egyszerűen nem tudnak megmozgatni. sekélyes az egész. semmi tartalom, semmi mélység.
az egyik hajót vezet és több éve jár Ozorára. ismeri a szervezőket, a fellépőkkel egy házban szokott lakni, meg ilyenek. először vonzó volt a dolog, de hát annyira egyszerű a srác, mint az ék.
a másik vidéki. Pesten lakott, de most haza kellett költöznie, mert nincs melója. de jönne vissza. oroszlán szintén. nagyon érzelmes. viszont annyira egyszerű, mint egy barlangrajz.
szóval reménytelen mindkettő. egyik se tudott megmozgatni. náluk még talán Szilveszter is jobban. aki el van tűnve teljesen. mondjuk, nem mintha izgatna.
teljesen esélytelen, hogy hozzám hasonló, hozzám passzoló pasit találjak. egyszerűen lehetetlen, már látom...
pedig nem túl fiatalok (28 és 29 évesek), de mégis. semmi, de semmi tartalom. sötétek, egyszerűek. 
biztosan képesek lennének szeretni engem, meg is kapnék tőlük mindent a szeretet terén, de ha más meg hiányzik, akkor minek? és itt az intelligenciára, az együttgondolkodásra, a tartalomra, a mélységre gondolok. nekem ez kell. nem tehetek róla.
én olyan emberrel nem tudok együttélni, együttlenni, akinek... nos, nem mondom, hogy a kapa, kasza kiesik a szájából, mert azért nem, de... áhhh... nem partnerek a beszélgetésben. 
nekem lennének túl nagy igényeim??? nekem vannak túl nagy elvárásaim??? már azon is gondolkodtam, hogy a rosszfiúkhoz ragaszkodom csak??? azoktól nem tudok megszabadulni? nem kell a normális ember, csak aki geci??
nos, nem erről van szó. attól még lehet valaki normális, hogy intelligens, tanult, művelt. van véleménye dolgokról. és én egy ilyen pasit keresek. de úgy látom, hiába...
és mikor azt mondom bármelyiknek, hogy nekem intelligencia kell, akkor persze nyomatják, hogy ők aztán intelligensek. rövid beszélgetés után meg kiderül, hogy a kanyarban sincsenek...
mi van a mai fiatal pasikkal??? (tisztelet a kivételnek...) jól látom, hogy vagy sík buták, vagy már foglaltak??? 
egyszerűen nem és nem akad hozzámvaló. és én nem és nem fogok lemondani arról az igényemről, hogy az én szerelemem Freudot olvasson eredetiben és legyenek normális, épkézláb gondolatai és mondatai. 
inkább ne jöjjön velem Ozorára, de ha beszélgetek vele, ne unjam magam halálra, vagy ha társaságba megyünk, ne égjek vele, mint a fáklyás menet.
túl nagy igény ez? bennem van a hiba?? én akarok túl sokat??
ne haragudjon a Világ, de az exférjem kezében 7 év alatt egy kibaszott könyvet sem láttam. csöndes, meg szerény, meg minden szart megszerelt, meg nem kefélt félre (igaz velem se nagyon kefélt), de bazmeg egy könyvet nem vett a kezébe!!! egy normális filmet nem lehetett vele megnézni. vagy kiállításra elmenni. néha elvittem színházba, hát gyötrelem volt nézni az arcát, mennyire unja. én ezt mégegyszer nem csinálom végig.
akkor inkább leszek egyedül. ennyi. kész vagyok kompromisszumokra, de vég nélkül nem. és ugyanabba a folyóba nem lépek mégegyszer.
nálam az agy az első, minden csak utána jön. a Dobos például a parttalan intelligenciájával, noha elég fura srác, meg nem is kimondottan a szépségideál (no persze a Bőgős se tetszett elsőre, sőt, rajtam kívül senkinek nem jött be a külseje), mégis... tájékozott, olvasott, és nemcsak tőmondatokban tud beszélni. 
vagy itt van például Caerus. a blogger. akivel hétfőn találkoztam... fiatal kora ellenére... nos... mindegy. hagyjuk is. nem emésztem magam.
megyek, lefekszem aludni. fáradt vagyok. a Kossal találkoztam volna, de lemondtam, mert összeesek. szarul aludtam.
holnap kiállításmegnyitóra megyek, ahol Banya fotói is ki lesznek állítva. rettentő büszkén fogok feszíteni mellette, mert az én Barátnőm. :)
a pasik meg bekaphatják. doktori diploma nélkül ne közelítsen felém senki!!!! és ezt a legkomolyabban mondom. (a Dobos pl. doktor...)

10 megjegyzés:

  1. Én tudom a megoldást:
    Egy pszichiáter kell Neked!
    1. Tuti, hogy olvasta Freudot eredetiben.
    2. Rendelkezik doktorival.
    3. Téged is tud kezelni.
    :D :D :D
    Ne haragudj, de itt is csak a "fekete v. fehér" lépett életbe? Mióta? Nem kell kőbunkó sráccal járni, de hát csak van olyan aki intelligens...
    G.

    VálaszTörlés
  2. hát de bazeg nincsen!!! hát ezaz!!!
    még középút se!!!
    faszomat beleverem. :(

    VálaszTörlés
  3. Bántás nélkül kérdezem Te kapcsolat/társ függő vagy? Ha 1 picit elengednéd a pasizást mondjuk 2 hét /társkeresőn sem/ lehet, hogy eredményesebb lenne. /ez olyan nekem, mint amikor rágörcsölnek a gyerekre és nem jön össze. És amikor lemondanak rögtön lesz baba. /
    G.

    VálaszTörlés
  4. társfüggő vagyok, ez tény.
    de nagyon sokat fejlődtem ezügyben.
    ha nem így lenne, akkor mondjuk már Szilveszterrel járnék pl.
    amúgy meg el van ez engedve rendesen. hozzám képest pláne.
    de igazad van, tartok 2 hét szünetet. úgyis rohadtul unom már a seggfejeket.
    aztán majd 2 hét múlva nézzük meg hol vagyok.

    VálaszTörlés
  5. Drukk 1000-rel:)
    Ki tudja még Ozorán mi lesz:)
    G.

    VálaszTörlés
  6. mi lenne? be lesz tépve mindenki.
    leginkább én. :)
    a drukk jól jön, épp kezdem megint elveszíteni a türelmem, meg az eszem. :(

    VálaszTörlés
  7. Nyugi, nem szabad taccsra tenni magad! G.

    VálaszTörlés
  8. áááááááá, dehogy, eszemben sincs!!! :D
    najó, majd nézelődök ezerrel, meg pislogok szépen, hátha... ;)
    és akkor odajön a hajóskapitány és leszólít. dejó lesz. :D

    VálaszTörlés
  9. Doktori kell? Ne haragudj, de ez ostoba picsás gondolkodás. Akiknek doktoriuk van, azok között sokkal több a primitív köcsög, a saját magától elszállt paraszt, és az önfényezés mögött nincs semmi tartalom. Nincs semmi élet bennük. Ez kibaszott sznob dolog, hogy legalább doktorija legyen. Ez egy jó kis pozitív előítélet, hogy akinek doktorija van, az húde így, húde úgy. Hát nem. Egy nagy kamu az egész.

    VálaszTörlés
  10. könyörgöm, miért kell mindent szó szerint érteni???
    a Bőgősnek sincs doktorija, mégis agyban egy hullámhosszon voltunk.
    nem tudom, hogy te ki vagy, de bunkó megnyilvánulásban eddig überelsz itt mindenkit. gratulálok.
    a névtelenségedhez meg pláne. nem csoda, ha nem mered vállalni magad.

    VálaszTörlés