kedd, július 07, 2009

este kiléptem a

testemből. frankón. alattomos volt a cucc, annyira nem ütött meg míg tévéztem, de mikor ágyba kerültem, akkor durván odabaszott.
először csak feküdtem, nem kaptam levegőt (persze, mert amit ettem az nem ment le rendesen és lusta voltam hányni is, meg vizet inni is), mint egy darab fát, úgy kerülgetett a macska, épp, hogy le nem hugyozott. :)
szóval feküdtem az ágyon, az oldalamon. egyszer csak azt éreztem, hogy a fejem, mint egy lufi, megy össze, leereszt, meg aztán a testem is, közben pedig én, a testem igazi méretével, körvonalaival, de valami átlátszó módon, próbáltam felkelni, felkönyökölni az ágyban. aztán széles vigyorra húzódott a fejem és valami eszméletlen hangon azt kezdtem mondani, hogy "ez a szépség még nem is tudja, hogy mi..." aztán lezsibbadt a fél fejem és azon küzdöttem, hogy nyissam ki a szám és vegyek levegőt, mert különben megfulladok. de zsibbadt mindenem. és akkor jött egy hatalmas rázkódás, egész testemben megrázkódtam, de az utolsó szőr szálam végéig, és úgy tértem vissza.
egy darabig küzdöttem az életemért, vagy nem is tudom... néztem ki a fejemből és örültem, hogy élek. aztán azon agyaltam, hogy el ne felejtsem reggelre ezt a sztorit, úgyhogy rá is mondtam a telefonomra gyorsan. de anélkül is megjegyeztem végül. remek volt.
kurvasokáig nem aludtam, reggel megint arra ébredtem (reggel???... hát úgy hajnali 5-kor...), hogy a nyálam az orromon folyik ki és fuldoklom. ez mostanában rendszeres. úgyhogy már meglehetősen unalmas is. mert így persze alig tudok pihenni, csak azon küzdök, hogy életben maradjak. ne fulladjak meg a saját nyálamban, vagy ne köhögjek hányásig, meg ilyenek.
minek nekem párkapcsolat? egy ilyen éjszakát végigcsinál velem egy pasi, majd úgy elmenekül, hogy ihaj! :S
azért persze tévézés közben is volt flash... pilsner urquell reklám... az angyal csókja... bazeg... az mekkora??? a marketingeseknek ötös... nem szeretem a sört, de a pasik... hát nem tudom... nincs az az ember, aki ettől a reklámtól ne akarná megkóstolni. (nem találtam meg sajnos a neten a spotot, de ha valaki megleli, ossza már meg velem)
a másik viszont a Brise one touch spotja. hát az botrány. ilyen dialógus van benne:
kisfiú (hátán táska, indulásra készen): anya, KAKILNI kell!
anya: jó, akkor menjünk a wc-re.
kisfiú: de én Petiék wcjét akarom használni!!!
anya: de nem lehet (vagy mittomén)
kisfiú: de én akkoris Petiék wc-jét akarom használni!!!
anya: miért?
kisfiú: mert ott van brise one touch lófasz.

hát kész. ez mekkora egy trágyagány. rémes. azt hittem rosszul látok és hallok. ez annyira fos, hogy persze fenn van a neten. nesztek. érdemes. :)
a reklámok között a Bővér szálló ment a Viasaton, ami alapmű nálam és nagy kedvenc, dvd-n meg is van, láttam már ezerszer, de szerintem a vágott változatot. mert eddig pl. sosem láttam olyat, hogy egy kurvanagy pipától betépnek a Rútak kolijában, meg ilyenek. szóval ezek kimaradtak. vagy nem. nem tudom. :) tegnap mindenesetre úgy tűnt. :)

pasifront:
TZ-vel csütörtökön este randi, nálam. csak szex és más semmi. mert kívánom. asszem... ő kíván engem, az tuti. ez is valami. és feldob. jólesik a törődés. :)
gipszjakab kuka.
hajóskapitánnyal szombaton randi. meglepi a részéről, hogy hol. tudatmódosítunk a szabadban, ez már biztos, csak a helyszín még ismeretlen számomra. még az is lehet, hajóval megyünk. :) máris kedvelem. :) jó lesz. :)

TZ miatt takkerkodás van. illetve már tegnap megkezdtem 10 raklapnyi ruha kimosásával, de még így is alig fogyott a szennyes. aztán persze a tekerés mellett döntöttem, mondván, majd a többit valahogy besúvasztom valamelyik éjszakára.
Barbibogyóval taliztam volna ma, de bedagadt a feje, megy fogdokihoz, úgyhogy storno, így viszont takkerkodhatok megint. illetve most már tényleg. :)

2 megjegyzés:

  1. hú, azért ez a trainspotting-feeling szerű élmény elég meredek
    Vell

    VálaszTörlés
  2. nekem nem tiszta, hogy ez most drog hatására van vagy csak úgy?

    VálaszTörlés