szerda, július 15, 2009

nagyon köszönöm a

megerősítést a sokadik embertől, aki ráadásul régebben és mélyebben benne van a történésekben, mint bármelyikünk, és akinek egyébként is, meg éppen ezért a véleményére nagyon sokat adok.
szóval köszönöm a megerősítést abban, hogy nem én gondolkozok szarul, nem én vagyok a hülye, nem én vagyok a szararc, egyszerűen csak más vagyok, mint más, és ha valaki ezt nem tudja felfogni és elfogadni, akkor ennyi. akkor nem kell erőltetni semmit.
mert hálistennek, vannak olyanok körülöttem, akik viszont igen. akik képesek bármilyen szitu ellenére is kiállni mellettem és szarban-bajban fogni a kezem és nem köpködni. és megértik, hogy más a lelkivilágom, nálam máshogy csapódnak le dolgok, mint másnál.
mert szerencsére nem vagyunk egyformák. és ha valaki ezt nem látja be, akkor azzal nem igazán fogok tudni mit kezdeni a jövőben. és nem is akarok.
igazából ezzel a köszönetnyilvánítással akartam ma belevágni a blogolásba, de az élet, meg a Bőgős mindent felülírt. úgyhogy ezért elnézést attól, akinek ezt szántam, akinek a köszönet szól. de nem felejtettem ám el... ;)
és úgy érzem, valaki ismét nagyon-nagyon közel került hozzám emberileg... ami egyszerűen fantasztikus érzés... mindenkinek tiszta szívemből kívánom, hogy élje át egyszer ezt. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése