vasárnap, július 12, 2009

megérte a szombatomat

rááldozni a WS-ra. feltöltődtem energiával, mint az állat. és motivált lettem!!! eljött a cég igazgatója Berlinből... Christian Wiesner... bazeg... ÉLETEM ÉRTELME!!!!! olyan, mint Vincent Cassel, csak németül beszél. meg talán alacsonyabb kicsit. bár utóbbival még nem találkoztam személyesen... na, mindegy. szóval ez a pasi, egyrészt olyan gyönyörűséges, másrészt olyan kisugárzása van, hogy bármit mond, én megteszem neki. és ha én augusztus végére Igazgató kell, hogy legyek, akkor az leszek. :)
a Hajós délután még írt, hogy megérkezett Nagymarosra, meg hogy 7-re ér Pestre és akkor majd jelentkezik. később írt, hogy ne haragudjak, de a főnöke szólt neki telefonon és be kell mennie dolgozni. meg hogy tegyük át holnapra a randit.
én meg visszaírtam, hogy nem haragszom, de a holnapom még nem biztos, hogy jó, úgyhogy addig beszéljünk.
hát nehogymár. ha neki nem jó szombat, akkor majd nekem legyen jó a vasárnap??? a lófaszt!!!
annyira éreztem, hogy le fogja ő is mondani. még az is lehet, hogy ez valami kamu. egyszerűen csak jól érzi magát és nem volt kedve ebből kijönni. ennyi.
nem szeretem a nem őszinte embereket, de most ez jelenleg mellékes.
túléltem mindenesetre a dolgot.
hazajöttem, ettem, tévéztem.
holnapra mit tervezek? nem is tudom... szívem szerint semmit, de a Kossal már tényleg találkozni kéne. szerintem megejtem. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése