kedd, július 14, 2009

hihetetlenül jó érzés

hogy a Kos kíván. sőt. meg van értem veszve. szexelni akar velem. de csak kb. az én örömömre. (amit sajnos tudok, hogy milyen, ha ő csinálja... szóval hajjajj...) tegnap elvittem algázni, aztán beültünk a Kiadóba vacsizni, meg piálni. persze előkerültek a szexuális témák is. fura, mert elmondtam neki, hogy bár vannak pasik, akik ajánlkoznak (akár régiek, akár újak), hogy szexeljünk, engem mégsem mozgat meg senki a Bőgősön meg Rajta kívül. hogy vele tulajdonképpen bármikor. amire volt is már példa, ugye... khm.
hazasétáltunk az Oktogontól, sokat beszélgettünk, a kapuban nehezen váltunk el. jó volt átölelni. pedig én akkor nem is vágtam, hogy nem bír a farkával, ha rám gondol. (pedig van barátnője!!! igaz, ma reggel megnéztem a lányt iwiwen és majdnem elsírtam magam, annyira csúnya. akkora önbizalmam lett egyből, hogy az nem igaz. ráadásul piszkafa, az meg a Kosnak nem jön be.) és még akkor is dughatnékja volt (mindent ma mondott el msn-en), mikor már be volt piálva. pedig rá a szesz pont úgy hat, hogy ha iszik, akkor nem áll fel a cerka. ehhez képest én olyan hatással vagyok rá, hogy még ez sem számít. :) és hogy mostanában nagyon sokat fantáziál rólam. és hogy ezt csinálná, meg azt csinálná, meg mikor jöhet fel hozzám. meg főzzünk együtt valamit, meg mittomén.
ez persze jó. mert vele igen. mással nem, de vele igen. nagyon szívesen. mert... mert... mert ő képes engem eljuttatni a csúcsig. meg egyébként is. a legjobb Barátom. mármint fiúban. úgyhogy naná. :) csórikám, hajnal 5 óta ébren van, dagad a farka és csak én járok az eszében... hát nem édes??? ;)
olyan fincsi padlizsánkrémet ettem a Kiadóban este. meg persze egy feles agancsoskóla, meg rosé. jól lettem a végére.
aztán jól hazaértem fél1-re és nem bírtam aludni. 2-kor még neteztem, meg cigiztem.
Hajós össze-vissza variál, engem már annyira nem érdekel, hogy el nem tudom mondani. én egy percig se töröm magam a randiért. én többet meg nem kérdezem, hogy mikor ér rá. lefosom. ha annyira akar, majd törtet és jelentkezik.
mit írjak még? semmi nem történik. meg a blogírás se nagyon érdekel.
ma is szép vagyok, szeplős vállak ezerrel vigyorognak a Napocskára. szóval minden oké. ;) ja, csak ne lennék hulladék fáradt. hülye macska megint, ismétlem MEGINT ivarzik. a faszom kivan már tényleg. úgyhogy sikerült szinte zérót aludnom. :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése