kedd, július 21, 2009

egyre jobban várom

hogy menjünk végre nyaralni. már kedd van és pénteken reggel indulunk. hurrá. :) a bikinikkel kezdem az összecsomagolást. :) beszéltem anyuval tegnap, hogy intézzen jó időt a nyaralás idejére. :)
annyira várom, hogy elhúzzak a melóból 1 hétre, hogy az nem igaz. kicsit már kiborító ez a szarlapátolás, meg hogy egyes emberek itt engem teljesen hülyének néznek. és persze beszólnak. a lényeg, hogy nélkülözhetetlen vagyok, a többit meg leszarom magasról.
ja, és persze én vagyok a legjobb csaj a Világon. ja, ez csak úgy eszembe jutott. mint mindig, mikor a tükörbe nézek. :)
a Bőgősről semmi hír. szoktam rá gondolni, de nem gyötröm magam feleslegesen egy percig sem.
nézelődök tovább, meg keresgélek, nem álltam le vele. mondjuk, az sem olyan intenzív, mint régen. már csak 1-2 honlapot látogatok, naponta 1-2-szer, nem lógok ott folyamatosan. unom.
Hajós nem jelentkezett, de ha fog is esetleg, megmondom neki, hogy "bocs, de nem működött a kémia..." és akkor még finom voltam és nőies. azt mondta a Tesóm tegnap, hogy ha jófej a srác, akkor miért nem mondom meg neki, hogy menjen fogorvoshoz és mosson kezet.
erre én, hogy "annyira azért nem jófej, hogy törjem magam..." meg még nekem legyenek szar pillanataim, mert ilyet mondok egy felnőtt embernek - gondoltam magamban. szóval kuka és kész. nincs apelláta.
ma munka után Barbival a már hagyományosnak mondható keddi Cuba Libre-Mojito párharcot vívjuk meg. nem is tudom, hogy jövő héten, mikor én nyaralok, mi lesz. hogy bírjuk ki, hogy nem talizunk. :) de úgyis bepótoljuk. ;)
olvastam ma ezt a bejegyzést és örültem, hogy nem rólam szól. az utóbbi napokban a kommentek miatti felfúvódásom során kezdtem azt hinni, hogy bennem van a hiba. hát a lófaszt. én tökéletes vagyok. és akinek ez nem tetszik, az bekaphatja. az haladjon tovább és olvasson mást. mondjuk a népszabót. ennyi. :)
mához 2 hétre jön haza a Bőgős. izgipókság. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése