csütörtök, július 09, 2009

csak azért léptem

be, hogy leírjam, hogy hiányzik a Bőgős, nem gondoltam, hogy reagálnom is kell még egy kommentre...
na, ezek után meg a következőre.
mindegy. vállalom.
azt szeretném, hogy jöjjön haza, rúgjon belém és alázzon meg. nyilvánosan. hogy mondja a szemembe: nem szeret, soha nem szeretett és nem is fog és felejtsem el. anélkül úgysem megy, hogy leszakadjak róla. vagy még úgyse fog menni, nyilván. de legalább.
legalább mi??? mittomén. valami. bármi. nem tudom. megbolondulok már teljesen. :S

2 megjegyzés:

  1. Engem különösebben nem akasztott ki a hányós rész leírása. Csak azt nem értem, hogy ha tudod, hogy ott a gyűrű, és biztos van ennek valami "szabálya" ahogy használni kell, akkor miért nem? Amit G.-nek válaszoltál, az ok, de nem is ez volt a kérdés, hogy milyen végre kitörni egy olyan állapotból, ami neked olyan nehéz volt, a kövérség, a kirekesztettség. Csak ha már hősiesen végigcsináltad az elejét (mert úgy tudom az a nehéz) akkor most ne vágd már tönkre magad ezzel a módszerrel ahogy eszel, mert tuti nem lesz jó következménye hosszútávon. Biztos lehet normális kajákat enni a gyűrűvel is,és tuti használ mert már lefogytál vele egy csomót. Akkor miért? Én csak ezt nem értem. De nem akartam már beleugatni...Bőgős sztoriba se,mit okoskodjak? Hiányzik,hiányzik..ha folyamatosan lehülyézlek miatta, akkor jobb lesz?Nem. Majd elmúlik,vagy mi.
    Vell

    VálaszTörlés
  2. Amit idéztem Tőled abból az jött le /nekem/,hogy Te mennyit szenvedsz. Kb. Vell kérdései merültek bennem is föl. A nyelőcsöved bevérezhet meg ilyesmik...Akkor miért nem úgy eszel, ahogy lehet? Erre nem az a válasz, hogy Te mennyit szívtál. Én az undorodást úgy értettem, hogy hányás után képes vagy tovább enni stb... Elbeszélünk egymás mellett. Azokért sajnálak amiket a kövérség miatt átéltél. De emiatt nem tudlak, mert lehet rajta változtatni. /Ha nem lehet akkor óriás bocsánat/
    Olyan érzésem van,mintha lenne a lábadon 1 seb. Voltál orvosnál és minket is megkérdeztél, hogy most mit tegyél. Mi az orvossal együtt: Merion tartsd tisztán, tegél rá fertőtlenítőt, ragaszd le és ne piszkáld. De Te naponta vakarod, feltéped. Szomorú leszel, mert fáj. Mi megint szólunk bazzeg nem szabad. A te reakciód pedig, mi úgysem értjük meg, mert ilyen sebünk nekünk nem volt. Érted mire gondolok? Ez pasira és másra is áll. Ha most utálsz akkor se gyilkold már magad.
    G.

    VálaszTörlés