hétfő, augusztus 03, 2009

annyi volt a

hétvégém, mint egy szempillantás... kb. max. egy órának tűnt az egész, nem többnek. (el is határoztam, hogy mostantól még kevesebbet alszom, nem baszom el az időm ilyesmire többé, ha csak nem muszáj...)
pénteken majdnem este 8-ra értem haza a munkából (kibaszott hóvégi zárás), és még nem volt minden készen!!! na, mindegy. otthon lerogytam, semmihez nem volt erőm. leginkább a Koshoz nem. néha eszembe jut, hogy jó lenne vele találkozni, de aztán meg mindig inkább egyedül vagyok, mint hogy a szabadidőmet miatta feláldozzam. annyira azért mégse hiányzik, ez ebből egyértelmű. a lakásfelújítása miatti nyavalygására totál nem vagyok kíváncsi, a szexelés meg szintén nem hiányzik. legalább is vele nem. egyáltalán nem. még ha kíván is, meg mit tudom én... van barátnője. úgyhogy fogja vissza magát. meg különben sem akarom én ezt így. vele. meg máshogyan sem. nem kell.
szóval péntek este punnyadás és örülés, hogy még van két nap hátra hétfőig. szombaton későn felkelés, egész nap punnyadás, filmnézés, dögledezés a melegben. egyszerűen nem mozdult a levegő a lakásban. rémes volt. végül már befeküdtem a hálószobába, ott bekapcsoltam a csillárventillátort és élvezkedtem kicsit. aztán meg kimentem a tévé elé és izzadtam tovább.
vasárnap viszonylag korán keltem, úgy 10 körül. átmentem a Tesómhoz meglocsolni a virágokat, meg adtam kaját a macskájának. hazafelé beugrottam a boltba. 1 óra alatt megcsináltam ezt a túrát. már éppen végem akart lenni, de aztán otthon letusoltam, elővettem egy álló ventillátort a tárolóból, ráirányítottam a kanapéra és máris sokkal jobb lett minden. :) megint csak filmeket néztem, bambultam.
hogy takarítottam-e??? nem, azt ismét nem sikerült. viszont mosogattam. (muszáj volt, mert pont abból az edényből akartam enni, ami mosatlan volt éppen)
vasárnap este 8-9 körül hasított belém a felismerés, hogy vége a hétvégének és én nem csináltam megint semmit. nem mondom, nagyon-nagyon jól eltöltöttem az időt, de hát kb. ennyi. úgy elillant ez a két nap, hogy az nem igaz.
ma reggel 7-kor a körmösnél kezdtem. csak hogy még aludni se tudjak sokáig.
már egy A4-es papír felét teleírtam az elintéznivalóimmal, amit még a héten kell megoldani... hát nem tudom... igyekszem szépen, sorban megcsinálni.
közben holnap jó lenne a Táncossal randizni végre. sokat gondoltam rá a hétvégén is.
meg persze a Bőgősre. az a legdurvább, hogy holnap már itthon lesz. holnap!!! vágod??? nem 3 hónap múlva, nem 3 hét múlva, nem 3 nap múlva, hanem holnap... nagyon durva... úgy elsuhant ez a 3 hónap, hogy észbe sem kaptam szinte. észre sem vettem. pedig azt hittem, bele fogok dögleni. de szerintem, amibe bele fogok dögleni, az még csak most kezdődik. miután hazajött.
holnap déltől ketyeg az óra, hogy mikor keres meg először. hogy mikor jelentkezik be nálam először. hát kíváncsi leszek... szerintem eszében sincs, hogy keressen. a seggem ide, vagy oda, szarik ő bele, hogy velem mi van. meg egyáltalán. először a cimborákat fogja keresni. ami persze nem is baj, mert ha a héten nem jelentkezik, a jövő héten meg Ozorán leszek, akkor leghamarabb majd 2 hét múlva lesz lehetőségünk találkozni. én addig biztosan nem keresem. nyaggasson ő, ha akar valamit.
hm. addig-addig, de csak kibírtam, hogy ne szexeljek mással, míg ő távol van. ezt nem is hiszem el, hogy megcsináltam... én... pont én... 3 hónapja nem voltam pasival!!!! ez nagyon durva!!! mondjuk, kurva jól viselem, ez tény. mármint a pasi hiányt. najó, azért lehet, hogy már egy csóktól elalélnék, meg az is tény, hogy elég sok pornót nézek mostanában, de ennyi és nem több. nem járok ágyról-ágyra, nem csinálok hülyét magamból mindenféle kaland miatt.
majd csinálok hülyét magamból akkor, ha a Bőgős előkerül. majd lesz akkor önmagam alázása, meg sírás-rívás. jaj, tudom előre. bánni fogok mindent. ezért is jobb, ha még nem találkozunk. jó sokáig. hogy hátha addig beficcen valaki más. nem mintha bárki más kellene... legalább is egyelőre...
hajjajaj... picsoidság a köbön. nyavalygás, agyalás, kattogás. de jó, hogy nem tudok erről leszokni... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése