kedd, augusztus 25, 2009

a helyzet változatlan

egyelőre. blogolni nincs kedvem és nem is történik semmi említésre méltó.
kezdek jobban lenni, már felszakad aminek fel kell, mármint köhögésügyileg, és az orrom sem fújom állandóan. pár nap és túl leszek ezen a vacak megfázáson. :)
randi? na, az nem lesz mostanában. vagy hát nem tudom. Hétfői nem jelentkezik (persze nem csoda, hiszen mondtam neki, hogy jöjjön fel, nézzük nálam a Loki BL meccsét. ez nyilván túl rámenős volt az ő kis Vízöntő lelkének, úgyhogy megint eltűnt. próbáltam szépíteni azért, hátha nem tűnik el örökre... na, majd meglátjuk...)
amúgy meg síri csönd és hullaszag. hálni jár belém a lélek és én meg hálni járok csak haza kb. napi rutin: munka, otthon punnyadás. ennyi. ja, tegnap elmosogattam. nem is hittem el. :)
kedvem? nem jó, de nem is rossz. mitől lenne rossz? most már azért kezd szexhiányom lenni, de ezzel egyrészt megvárom a Kost, hogy hazajöjjön (szombat óta azon fantáziálok, hogy vele a telken hogy meg mint... és ezt meg is mondtam neki és persze szavamon fog, csak jöjjön haza...), másrészt pedig megvárom, hogy érkezzen valaki, aki megérdemli hogy. addig meg marad a Kos. :)
ohhh... közben kaptam egy telefont... lehet, hogy benne leszek a tévében... :D juppijjjéééééééééé!!! :D de psszt!!!!! :D a részletekről majd később, meg majd ha realizálódik. :)
na, ez a nap is szép, már csak a Lokinak kell továbbjutnia és semmi bajom. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése