csütörtök, augusztus 06, 2009

addig hallgattam ezt

a Merriweather fiút, hogy elbőgtem magam az asztalomnál ülve. szép.
persze a Bőgősre gondoltam közben. ki másra? úgyhogy vettem a bátorságot és felhívtam. és beszéltünk is több, mint 10 percet. Gergőékkel próbál, őket várta, nem zavartam. egész normális hangnemben dumáltunk. valami Verácskát említett, hogy tegnap az vitte haza... nem akartam rákérdezni, hogy most akkor az kicsoda. mindegy. abban maradtunk, hogy holnap találkozunk.
csak nekem írt egyébként képeslapot és a zenésztársai adták fel elvileg, miután ő kedden felszállt a repülőgépre. és csak azért írt nekem, mert megígérte. és azért az utolsó percben, mert addig nem volt rá ideje.
akar venni új gitárt (ez most a legnagyobb problémája hálistennek, hogy melyik gitárt vegye meg...), a régit meg nekem adja. :) szép. csak jó lenne, ha meg is tanítana játszani rajta. ahhoz meg le kell mondanom a szép műkörmeimről... hajjajj... micsoda problémák. :)
szóba került a csipszevős, seggemre gondolós szitu is. valami angol kocsmában volt és jól érezte magát és ott kapta el az érzés, de azt mondta, majd ezt holnap megbeszéljük. hm. ettől egy kicsit félek. félek, hogy azt fogja mondani, hogy "csak szex és más semmi..." , és attól is, hogy azt mondja "van valakim..." meg attól is félek, hogy azt mondja "folytassuk". én magam sem tudom már, hogy mit akarok. de jó volt vele beszélgetni. nagyon jó.
már ma este akart találkozni, mert a szombat egyáltalán nem tűnik jónak a számára, de hát ma este randim van. több randit miatta nem vagyok hajlandó offolni. persze, megfordult a fejemben, de nem. annyira azért ne legyek már hülye.
hajjajj... kicsit szarul vagyok... de legalább beszéltünk.
és nem érdekel, hogy én hívtam. most persze abban maradtunk, hogy majd hívjon holnap, hogy wtf. ennyi. ha nem hív, akkor úgy marad.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése