hétfő, augusztus 31, 2009

reggel még azon

gondolkodtam TG véleménye miatt is, hogy leszedetem a körmöm a faszba. aztán mikor a műkörmös elém tette a legújabb varázslatos bizbaszokat, amiket körömre lehet installálni, hát csak előjött belőlem a picsoid, úgyhogy olyan barbis, rózsaszín, kisvirágos körmöket csináltattam, hogy az nem igaz. szóval erről ennyit. :)
lehet, hogy pasik viszolyognak tőle, mondjuk én ezt soha sem értettem. ha nem mondom meg, hogy mű, akkor észre sem veszi senki. akkor meg miért gáz? egyébként nekem tetszik, én szeretem, ráadásul tudom, hogy ha a saját körmeim vannak, akkor azok undorítóan néznek ki, mert lerágom, meg mittomén. úgyhogy marad a mű. háhh... ránézek most is... tiszta csillámpor az egész... varázslat. :) kicsit nem mindig passzol a stílusomhoz, de mondjuk ez a szőke, torzonborz fej is inkább a picsoidságot erősíti. najó, tudok nem picsoid is lenni, de csak ha muszáj. :) hehe.
szombat este találkoztam Oroszlán Attilával. hát ennyi volt. már mikor megláttam, tudtam, hogy off. eleve alacsonyabb nálam, meg olyan, mint Molnár Ferenc Caramel lesz kb. 35 éves korában. na, mindegy is. 11-ig ültünk a Stexben, fél szemmel a Real meccset néztem, néha talán túl feltűnően is. nem vette a lapot, csak a munkájáról beszélt, meg minden faszságról, de bármiről is beszélt volna, mindenképpen off és mindenképpen uncsizás.
a végén megkérdezte, hogy hazakísérjen-e. mondtam, hogy kösz, hazatalálok. erre ő, hogy gondolta. lehet, kicsit vérgenny voltam, de kb. pont nem érdekel...
aki most még mindig izgat, az Dj Függöny. már kezd ráparázni a dolgokra, olyan sms-eket küldött szombaton is, hogy őrület. ilyeneket:
16:25
"Ki beszélt problémáról. Illetve, az egy kicsit az, hogy kb 28 napot melozok havonta, napi 12-t. És emiatt néha fásult vok. és nem lenne jo ha így ismernél meg. pusza"
16:35
"Hiányzik a szeretet, az összebújás, a megértés. ez tudom, hogy meg van benned :) egy jo masszirozas... szex... szoval elég érzelgős vok."
(mondjuk aki ilyet ír, hogy "vok", azt alapból ignorálni szoktam, de neki kivételesen elnézem)
20:26
"Szia! köszönöm, hogy türelmes vagy. kijött rajtam a heti fáradtság. Ilyenkor egy finom leves, simogatás, és alvás kéne összeölelkezve... veled jól esne :)"
20:33
"De én biztosra akarok menni, nagyon értékes embernek érezlek belül, ezért nem kapkodom el, remélem ez tetszik neked. asszem jövőhéten talizhatunk. jó így?"

na, hát ezek után én az Oroszlán Attilás randi után még tekertem otthon egyet, majd a Mezzon elkaptam egy Gustav Mahler szimfóniát, meg eléggé egyedül éreztem magam (főleg az esti randi sikertelensége miatt), de a zene meg elvarázsolt, úgyhogy én is fárasztottam Dj Függönyt olyanokkal, hogy milyen jó lenne vele lenni, stb. amitől hálistennek nem akadt ki, vasárnap estefelé hívott fel, hogy mi van velem stb.
kicsit félek ám ettől az egésztől, mert egyrészt kurvanagy felelősséget rak rám azzal, hogy sztárol, meg odavan, és aztán meg mekkora gáz lesz, ha élőben nem jövünk be egymásnak. kb. mint a Táncos esete. bár Függöny még legalább nem mondta, hogy csak a vékony lányokat szereti. még ott tartunk, hogy amíg nem lát, nem tud mit mondani a paramétereim alapján. de az is lehet, hogy nekem nem fog ő bejönni valami miatt. pl. egy rossz fog, vagy akármi. szóval ez az egész ultragáz, és ezért nem is szeretem a sokáig levelezéseket, meg telefonálás, meg akármi, mert beleéli magát az ember valamibe, aztán meg kurvára nagy koppanás lehet a vége. és az meg kinek hiányzik???

vasárnap persze nagyon nehezen bírtam felkelni, de muszáj volt, mert szülinapoztunk a családdal. anyuét és az enyémet ünnepeltünk. én intéztem anyunak a virágot, meg a tortát, aztán meg segítettem a Tesómnak főzni. tök finomakat főzött, jól bezabáltam.
kaptam ajándékokat, de szolidan. igazából még a nyaraláskor elkotyogtam, hogy egy új telefont szeretnék, mert a mostani már lassan 4 azaz NÉGY éves, és legtöbbször baszik működni, vagy legalább is nem úgy, ahogy én szeretném, szóval most már tényleg ideje lenne lecserélni.
úgyhogy a család összedobott 40.000,- Ft-ot, hogy meg tudjam venni a szívem vágyát, egy SE W890i készüléket, ráadásul barna színben, mert az jobban tetszik, mint az ezüst. úgyhogy a héten talán szert is teszek rá. hurrá. :) persze a régi is megmarad, mert arra tökéletes, hogy buliban nálam legyen, vagy akármi.

ma már megint munka, ugyebár szinte semmit nem pihentem a hétvégén, szóval kicsit kivagyok. már be is nyögtem OJ-nak, hogy én csüt-péntekre kivennék 2 nap szabbert, mert egyrészt még meg se gyógyultam rendesen (most is óránként köhögtem szét az agyam éjjel), másrészt meg a fasz kivan a helyettesítésével, úgyhogy ha a múltkor ő ment gyógyszabira, akkor most én megyek. hátha Függönnyel találkozunk végre és arra azért rá szeretnék készülni, bár parázok, mint a gép. tudom nem kellene, sokszor tényleg le is szarom, de sokszor meg azért nyomaszt. hajjaj... meg hát most már a lakást is tényleg rendbe kéne vágni, mert már engem is zavar, hogy gány az egész, meg hogy oda ember be nem teheti a lábát. ja, hát TG jön jövő héten... szóval nah, tényleg muszáj kiganyézni. :)

nem is tudom miért írok róla, mert annyit se érdemel, hogy leköpdössem, de azt azért elmondanám, hogy a bőgős már kurvára másik csajt keresett magának, MÁR FEBRUÁRBAN, szóval elmegy ő a jó kurva anyjába. oda. nem foglalkoztat, csak mikor így néha kiborul egy-egy csontváz a szekrényből, akkor jól feltúráztatom magam, aztán meg jól leszarom. én már úgy állok hozzá, hogy hülye, hogy nem normális, ráadásul össze-vissza hazudozott nekem. tehát pont ezek miatt nem érdemes foglalkozni vele. és nem is teszem. most már nagyon ritkán jut eszembe. sajnos a városban elég sok hely van, ami valamiért rá emlékeztet, vagy volt ott valami szitu (de mondjuk más pasikra is emlékeztet a város, csak hát a bőgős a legfrissebb), de már leginkább csak legyintek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése