szerda, szeptember 02, 2009

az akció ellenére

nem spórolták ki a szeszt tegnap a Cuba librénkből a Stexben. én speciel úgy berúgtam 3-tól, hogy az nem igaz... már az első fejbevágott... biztos az előtte ivott jegeskávé volt a ludas. :) amúgy Barbinak is sikerült bekarcolnia, csak néztünk bután, csillogott a szemünk, mint a bagzó macskának és fostuk (bocs Barbi) a szót. :))
én még mikor hazamentem 10 után, persze tekertem egy lájtos cigit, elkezdtem South Parkot nézni, aztán még Barbival feccsenés, majd pornó és lefekvés. ekkor volt kb. fél 1. parádés. biztos fel bírtam kelni ma időben... :(
amúgy a hétfő estém is hasonló volt, hazaértem, tekertem, tévéztem. a Férfi fán teremben visszajött Jack, akiről azt hitték, hogy meghalt a Bering tengeren. annyira romantikus volt a visszatérése. a szerelme annyira örült neki. és elgondolkodtam, hogy nekünk a bőgőssel miért nem lehetett ilyen a viszontlátás? miért nem tudtunk örülni egymásnak? hogy múlhatott el minden egy csapásra?
aztán el kezdtem nézni a Pelikán ügyiratot, ami egyébként egy kibaszott érdekes és izgalmas film és persze a végén bealudtam. olyannyira, hogy 1 óra körül ébredtem a kanapén, hogy mifasz. akkor ment a film ismétlése, de pont ott tartottak, amit már láttam, úgyhogy inkább aludni tértem. reggel meg zokogás persze. :)
Dj Függöny el van tűnve kegyetlenül. nagyon nem izgat, bár már kíváncsi lennék rá, de ha annyira zűrös az élete mostanában, akkor végül is tudok várni.
a bőgős vasárnap estefelé a SzeptemberFeszten játszik, a Népligetben. azon gondolkodtam, hogy kimegyek, viszek egy pár doboz tojást (úgyis van otthon néhány 100 napos, szerintem fele záp) és megdobálom. tudom, ez egy hülye ötlet, de komolyan felmerült.
meg persze az is, hogy odamegyek egy pasival és a bőgős orra előtt fogom megszexuálni. tudom, ez is szánalmasan hangzik, de hát tőlem ennyire telik mostanában.
le kéne szarnom magasról, de persze kurvára nem megy. nem azért, mert bármit is érzek iránta a gyűlöleten és az undoron kívül, hanem mert egyszerűen nem térek napirendre a történtek felett. hogy szinte végig hazudott, hogy össze-vissza beszélt, hogy kábított, és bár kurvára nem feleltem meg neki, de éppen kéznél voltam. és az a vicc, hogy soha nem mondta, hogy mi a problémája. mert képtelen kommunikálni. vagy azt mondta, hogy minden fasza és én vagyok élete értelme, vagy nem mondott semmit. minek rajzolt szivecskét a naptárába, ha már akkor tudta, hogy nem kellek? vagy nem tudom. lehet, hogy még mindig kellenék neki, csak inkább küzd ellene. nem tudom. semmit se tudok.
tegnap hívott a Bak, hogy mifasz van velem, hogy majd találkozzunk. aztán hívott a Kos, hogy hazajött, ráérek-e pénteken. Barbi meg bólogatott hevesen, hogy nehogy lemondjam, hiszen szabin vagyok. úgyhogy azt mondtam, ráérek. mert bár colorStar koncertre mennék a ZP-be, aztán meg Flashre valami Kispesti kocsmába, azért még ő is beférhet. vagy jöhet velem, aztán meg szexelhetünk egy orbitálisat. mert az már nagyon hiányzik.
az éjjel negyed óra tárcsázás után akkora élvezetben volt részem, hogy jujjjj... nagyon fincsi volt. :) most már nem ártana egy pasival is ugyanezt abszolválni.
amúgy semmi extra, asszem megtaláltam a másik felemet, lányban, és most már biztos, hogy egy örök életre szóló Barátságot kötöttünk, és nem is hiszem el, de ez van... az idei nyár nagy ajándéka számomra, Ozora után, ez a Barátság. és tök boldog vagyok, meg minden. :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése