szerda, szeptember 30, 2009

a meccs helyett

inkább tényleg kefélhettünk volna egy jót a Kéményseprővel... és még örüljünk, hogy a Lyon nem rúgott egy 8-ast. mert megtehette volna simán. :(
ja, de hát nem keféltünk Kéményseprővel, mert úgy eltűnt, mint a füst a kéményből... vagy valami ilyesmi, hogy stílszerű maradjak. most már nem tudom, hogy hétfő este volt részeg, amikor hívott és azért nem emlékezett másnap, hogy mit beszéltünk meg, vagy tegnap este ütötte ki magát idő előtt és azért nem jelentkezett. mindegy is. mikor hulladékon hazaértem, tettem egy kósza próbálkozást, és küldtem neki sms-t, hogy "Gondolom nem akarsz inkább te jönni hozzám..."
annyira fáradt voltam, hogy semmi kedvem nem volt elindulni hozzá, vissza a Chicagoba. erre nem válaszolt, aztán meg nem hívott, úgyhogy ültem otthon a seggemen, nyugodtan. és néztem a meccset. a vége előtt 2 perccel aludtam be, 1 után ébredtem meg a kanapén. akkor bementem a hálóba, majd hajnalban felébredtem köhögni (mert az annyira jó) és ennyi.
ezen kívül semmi extra.
nem bánom, hogy a tegnap este nem jött össze, utólag már a hátam közepére sem hiányzott. mármint tegnap. ma azért lehet, hogy bepótolnám, de hogy én nem fogom keresni, az biztos.
Fizikussal holnap ismét teázóba megyünk. hmhm. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése