csütörtök, október 01, 2009

összefutottam reggel a

Tesóm pasijával, Petivel. jött a garázshoz a kocsiért.
Peti: Hű, de csinos vagy!
Én: Szia! Jó reggelt!
Peti: Azannyamindenit! Nagyon csinos vagy!
Én: Köszi, gyere máskor is! :)
Peti: Ja, amúgy jó reggelt, rohanok, mert késésben vagyok.
Én: Oké, szia! :)

Peti nem szórja ám a bókokat. ha ő valakire azt mondja, hogy csinos, hogy jól néz ki, akkor az frankó. és hát ez korán reggel, hogy még köszönni is elfelejtett, csak nyomatta, hogy milyen csinos vagyok... na, ez nagyon jól esett. :)
hétfőn reggel a 7E mögött jött az 5-ös busz. egy idősebb fickó vezette. mutogatott nekem, hogy jó a hajam, kérdezte, hogy természetes-e vagy festett. aztán meg könyörgött, hogy szálljak át hozzá, legalább 1 megállót menjek vele. hm. parádés. ilyen kellemes dolgok érnek reggelente, amitől persze kinyílok és az önbizalmam az egekbe szökik. amikor hazaérek, akkor meg azt szoktam csinálni, hogy levetkőzök, odaállok a tükör elé és miközben jól megnézem a testem fehérneműben, elmondom párszor, hogy "jó testem van, jó csaj vagyok, csinos vagyok" és akkor ettől jó. mert elhiszem. sőt. tudom, hogy így van. :)
ma persze kiszúrtam egy isteni srácot a buszon. najó, többet is, de egyet nagyon. csak egyszerűen nem tudom, hogy mi ilyenkor a helyes viselkedés. hogy szemezzek vele, vagy inkább bámuljak ki az ablakon és csak néha pislogjak rá. vagy nézzem folyamatosan, követeljem ki a figyelmét... nézett ő is engem egyébként. meg többen is. valahogy ma tényleg biztosan nagyon szép vagyok, mert a pasik nagyon bámulnak, a melóban meg nagyon keresik a társaságomat. úgy érzem néha magam, mintha az lenne a homlokomra írva, hogy "szingli vagyok, dugnék..." vagy valami ilyesmi. :) pedig, egy pasit ha kiszúrok magamnak, a legutolsó ami eszembe jut, hogy dugjunk, hogy szexelnék vele, meg hogy milyen lenne az ágyban.
a Kéményseprő tegnap 4 körül jelentkezett szabadkozva, hogy azért nem hívott, mert már nem volt pénz a kártyáján, de hogy amúgy is a haverokkal, meg majdnem lett jegyük a meccsre, meg mittomén. mondtam, semmi gond, jó volt nekem így. viszont szeretné, ha ma bepótolnánk ami elmaradt, ha van kedvem. hát, mondom, van. mi bajom lehet? úgyhogy este 9-re megyek hozzá. ja, mert előtte 3/4 7-től a Fizikussal "teázok"... no, hát egy olyan teázóba megyünk, amit anno még a Bak mutatott nekem. ahol lefüggönyözött szeparé van, és nem zavarnak, és az asztal sincs lecsavarozva, tehát kényelmesen lehet rosszalkodni, vagyis ismerkedni a másikkal behatóbban. :) nem viszem fel a lakásomra, ezt aztán felejtse el. tegnap egyébként felhívott estefelé. én meg már jól be voltam tekerve, szóval fostam a hülyeséget. éreztem a hangján, hogy kicsit megdöbbent, hogy milyen flúgos vagyok. szerintem nem lesz ez az egész hosszútávú, sőt, semmi se lesz, de nem is izgat. :)
aztán van még egy fiú. 27 éves. a Kutyás. azért, mert az első randink egy kutyasétáltatás lett volna. mármint hogy ő sétáltatja a kutyáját és úgy találkozunk. de ez végül nem jött össze. meg az együtt borozás sem. úgyhogy abban maradtunk, hogy szombat délután csavargunk egyet a Várban. ő találta ki, végre egy életképes randevúhelyszín és lehetőség. olyan szemei vannak, hogy befosok. hosszú hajú, vékony, rocker. de nem szakadt, inkább az igényesebb fajta. és ahogy ecseteli, hogy mit tenne a nyakammal (finoman harapdálná stb.), akkor elég durva bizsergés támad bennem. :)
éjszaka Hétfői küldött sms-t, hogy nem tudok-e otthonról elszabadulni... hát nem. éjfélkor, mikor küldte, már aludtam, bár nem sokkal előbb feküdtem le, mert megnéztem a fos Bayern-Juve meccset. szóval aludtam, nah. mondjuk, kicsit unom már, hogy így éjszakánként jutok csak eszébe. de kb. pont leszarom. abból sem lesz semmi már. de nem is érdekel.
amúgy meg munka van ezerrel. be vagyok havazva állandóan. beindult a pörgés. visszakaptam a régi csapatom a meglévő munkák mellé, úgyhogy van mit melózni. de legalább van melóm. és igazából szeretek itt dolgozni. OJ-val nagyon jól kijövünk, az opikat imádom (ők is engem), úgyhogy semmi probléma nincsen. lassan 2 éve dolgozom itt, ez már egyéni rekord lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése