hétfő, október 05, 2009

minden gond nélkül

túléltem az évfordulót. előre ráparáztam, de igazából nem foglalkoztatott annyira a dolog. pénteken persze még volt bennem egy rossz érzés, hogy tutira össze fogok találkozni a bőgőssel, és pont azon a napon, de aztán minden körülmény úgy alakult, hogy mégsem történt meg. és ezt persze nem is bánom.
csütörtökön egyébként csak a Fizikussal töltöttem az estét. a Kéményseprő végül megint lemondta a találkozót. kicsit szar volt, mert rákészültem. leginkább a szexre, meg egy jó füstölésre, amit közösen csapunk, de ha nem, hát nem. annyira nem érdekelt. a Fizikussal semmi különös, volt egymásra szívódás, meg sok-sok beszélgetés. jól éreztem magam vele, de valami még mindig hiányzik. az a bizonyos szikra, a megőrülés. ezért is fogom lassan leépíteni szerintem. vagy nem tudom. nincs kedvem kínlódni vele. vagy hát nem kínlódás, de annyira mégse az igazi. akkor meg minek?
pénteken a Kutyás fiúval boroztunk volna, de aztán az is lemondta, maradtunk a szombat délutáni sétánál. így a péntek estém egyedül töltöttem otthon, ami nem is volt baj, mert a hátam közepére sem hiányzott senki, hogy őszinte legyek. a Kos is hívott a Tajtékosba megint, mert a cimboráival oda mentek, de aztán azt is kihagytam.
szombaton dél körül keltem fel. 1-kor találkoztunk az Oktogon a Kutyással. aztán fél óra késéssel sikerült is odaérnie. ami csak azért volt cink, mert egy srác várakozott ott, aki nagyon hasonlított rá, de valami iszonyatosan jól nézett ki. és hát hirtelen nem tudtam eldönteni, hogy most akkor ez a fickó engem vár, vagy sem. nem mertem odamenni hozzá. Barbit hívogattam, hogy mi a szart csináljak. aztán kiderült, hogy az a fiú egy másik srácot vár, nem engem, akire meg én várok, az késik. parádés.
na, hát Kutyás fiú számomra a kettes lego tipikus esete. gyönyörű szemei vannak, de kb. ennyi. annyit beszélt, hogy már szinte mindent tudok róla, cserébe nekem nem volt ingerenciám beszélni magamról. higgye csak, hogy ilyen szűkszavú vagyok. úgyse találkozunk többet.
az Oktogontól egészen felsétáltunk a Várba. gyönyörű idő volt szerencsére. ő végig pofázott, én meg hallgattam. aztán a Várdomb oldalában megültünk egy padon, ott dumált tovább 3 órát, aztán tovább sétáltunk, majd le a Várból, egészen a Ferenciek teréig, gyalog. jó kis séta volt. jól esett, de a végére már nagyon untam a srácot. az Erzsébet hídon átsétálva már azon gondolkodtam, miközben a fiúnak be nem állt a szája, hogy majd mit fogok enni otthon. kb. ennyire érdekelt.
ő még szeretett volna elvinni a törzskocsmájába, Zuglóba bambizni, de mondtam, hogy én fáradt vagyok, nekem ennyi egyelőre elég is. (meg a MU meccs is hamarosan kezdődött) úgyhogy a Blahán elváltunk. de abban maradtunk, illetve abban a tudatban hagytam, hogy majd még találkozunk. pedig eszem ágában sincs. majd rájön. vagy nem tudom.
aztán van a Szállító... vele ma 6-kor találkozom a Szlovák sörözőnél. végre újra egy Nyilas. pénteken fél órát beszéltünk telefonon (miután rommá smseztük magunkat), az nagyon kellemes és vicces volt. hát igazi Nyilasos beszélgetés. ráadásul ő is 76-os, tehát Sárkány, tüzes Sárkány, mint én... nem gondoltam, hogy a hétfői találkozóig jelentkezni fog, ehhez képest vasárnap délután már jött sms: hogy vagyok stb. aztán ebből az lett, hogy tegnap másfél órát beszéltünk telefonon. és jó volt. kellemes volt. elég mélyen belementünk bizonyos témákba és már mindketten úgy tettük le a telefont, hogy egyre izgatottabban várjuk a mai találkozót.
és még ez sem elég, reggel, munkába jövet, már jött az üzenet, hogy jó reggelt, meg szép napot nekem, meg akármi... :) kicsit tartok azért a dologtól, nehogy abba a csapdába essek megint, mint a Táncossal, hogy telefonon tök zsír minden, személyesen meg Világgá szalad vagy az egyikünk, vagy mindkettőnk... de hát a puding próbája az evés. mindenképpen muszáj ahhoz taliznunk, hogy ez kiderüljön. szóval ma este 6-kor, a Szlovákban.
már ha odaérek, mert előtte még az Albérlőmhöz kell elmennem, meg szerintem hazamegyek átöltözni is, mert nem vagyok megelégedve azzal a cuccal, amit ma reggel rángattam magamra. amikor kitaláltam tegnap este, még jónak tűnt, mire beértem dolgozni már nem voltam vele elégedett. jaj, mennyi gond.
és 7-re meg a Duna Plázába, a Datanetbe ígértem magam, Sanyiékkal, volt kollégákkal találkozom... nem fogok odaérni időben, az biztos, hiszen 6-ra megyek randizni, de igyekszem. ha jó lesz a randi, akkor azért nem baj, ha hamar berekesztjük a dolgot, legalább felhúzzuk egymást rendesen. ha meg nem jó a randi, akkor legalább menekülési lehetőségként jó az, ha van programom közvetlenül utána. akkor van mire hivatkozva lelépni. kezdek tanulni ezen a téren is. :)
holnap meg Barbizok, amit már nagyon várok, mert nem is tudom mióta nem láttam a csajt... :) még jó, hogy alapvetően online vagyunk állandóan. de azért csak hiányzik a mocskos pofája. :))
meg TG-nek is. esetleg szerdán? Real meccs??? najó, ez még képlékeny, gondolom.
jaj, hétvégén kéne anyuékhoz menni... de ezt még a Tesómmal is egyeztetnem kell. basszus, pénteken fodrászhoz akartam menni, de már nincs hely. úgyhogy csak jövő hét hétfőre tudott beírni... :( nem vagyok túl boldog. :(
egyéb betegség nincs. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése