csütörtök, október 15, 2009

mibe keveredtem bele

már megint?? :) jajnekem. valami fura érzésem van. nagyon fura. de tök jó. hihetetlen, hogy mi történt. na, nem csigázom tovább a népet, leírom.
hát az van, hogy ugye tegnap volt az utolsó VB selejtező meccs, Dániában, amire Hétfői invitált anno, hogy menjünk ki együtt. én persze azonnal igent mondtam rá, de később kiderült, hogy dolgozik ezen a héten, szóval nem mehetünk. ez nekem már délután eszembe is jutott, ezért dobtam rá egy mailt, hogy "ha minden jól ment volna, most Dániában lennénk mindketten..."
aztán hazamentem, nem is foglalkoztam a dologgal. (ja, a tegnap esti találkozót lemondtam, nem volt erőm ebben a szutyok időben még a városban mászkálni. meg már a pasi sem érdekelt annyira.)
otthon nekiálltam tévézni. megkezdődött a meccs. nem volt sok kedvem hozzá, de azért becsületből nézni kezdtem. és milyen jól jártam! fantasztikusan játszott a magyar csapat, főleg a gól után. és hát basszus... megvertük otthon Dániát!!! a csoportelsőt! azért vigyázzunk! :) percekig sikítottam a gól után és persze kurvára sajnáltam, hogy nem élőben nézem ezt a meccset. na, persze ki jutott eszembe... Hétfői. egyből küldtem is neki egy sms-t. és itt kezdődött az őrület. jön az sms váltásunk, időrendben.
Én: 21:24 WHÁÁÁÁ!!!! :D
Ő: 21:43 Vazze!! Én meg itt szopódok bent, csak neten tudom olvasni... Miközben kurvára ott kéne lennünk a meccsen!
Én: 21:44 Nézted már a gmailedet? ;)
[itt arra gondoltam, hogy tegnap délután én is pont ezt írtam neki. hogy egymástól függetlenül jutott-e ez eszünkbe, mert akkor valami nagyon szoros gondolati kapcsolat van, vagy sem...]
Ő: 21:53 Persze. Bele is gondoltam, milyen lenne... ;)
[ezek szerint a mailem hatására jutott eszébe...]
Én: 21:55 Hmmm... Az a helyzet, hogy én egy jó ideje rettenetesen kívánlak...
[na, ez durva volt. már az első válasza óta, tehát legalább 10 perce agyaltam azon, hogy ezt meg kéne neki írni. de nem mertem. aztán mivel az előző sms-e egyértelművé tette, hogy van valami, hát elküldtem. aztán meg persze vinnyogtam, hogy mekkora hülye picsa vagyok és megint miért kellett hülyét csinálni magamból, és kiadni az érzéseimet. már ott tartottam, hogy dobok neki még egy smst, hogy "bocs, de be vagyok tépve, ne is foglalkozz velem" de úgy gondoltam, hogy egyszer ennek az egésznek pontot kell tenni a végére, vagy így, vagy úgy. és az meg máshogy nem megy, csak ha megkapirgálom végre a dolgot. míg vártam a válaszát, átgondoltam, hogy már tulajdonképpen azóta kívánom az édes száját, mióta tavaly nyár végén, a még működő West-Balkánban hajnali 3-ig piáltunk, dumáltunk, közben ő végig a melleimet nézte. és azóta is folyamatosan a fejemben jár, hogy milyen lehet vele a szex. vagy legalább egy csók.]
Ő: 22:03 Szóval akkor ezért akar a cukros néni felcsalni magához "filmet nézni"? :$
[na, ez a válasz annyira nem esett jól, ez a következő reakciómból érezhető is. tulajdonképpen itt azt gondoltam, hogy ennyi. hülyét csináltam magamból, mert csak húzza az agyamat, de nem akar tőlem semmit.]
Én: 22:03 Jó, hát ha te így éled meg...
Ő: 22:14 :) hát őszintén szólva gyakrabban lephetnél meg ilyen üzenetekkel. Már az olvasásától is...
[itt viszont megnyugodtam. vigyorogtam magamban, mint a tejbetök. :) hát mégis beindítom... yesssss]
Én: 22:16 Nocsak! Úgy látom, te is szereted a szerepjátékokat... ;)
Én: 22:25 Bazmeg! Mutatták a magyar szurkolókat és volt csepeli zászló is!
[próbáltam a meccs eseményeit is megosztani vele, ha már tévében sem nézheti. főleg, mert ő csepeli]
Én: 22:42 Khm... Hol is tartottunk? ;)

Ő: 23:27 Na itt vagyok, csak közben volt egy kis akció. Ott tartottunk egyébként, hogy felizgat, ha ilyesmit írsz. ;)
[már az ágyban feküdtem, mikor ezt kaptam, de direkt nem néztem meg, mert tudtam, ha folytatjuk az üzengetést, akkor sosem alszom el. leküzdöttem a kíváncsiságomat és némi álmodozással alvásba hajszoltam magam.]
Én: 04:25 A tartalma miatt izgat, vagy mert én írom?
[hajnalban fordultam egyik oldalamról a másikra, puszilgattam a macskát és közben megnéztem, hogy este még mit írt. és tudni akartam, hogy csak a szex hiányzik neki, vagy velem akar szexelni.]
Ő: 04:38 Te miért nem alszol? Egyébként a tartalom, amit veled képzelek el.
[tehát velem...]
Én: 04:42 Értem. :) Az a fura, hogy bár a szex.orgon ismerkedtünk meg, bő egy éve, ez a dolog igazán sosem volt téma közöttünk. Ja, csak úgy felébredtem. :)
Ő: 04:47 Akkor jó reggelt! Szex.org ide vagy oda, sosem ez az első és legfontosabb nekem. Na de mindegy, veled azért már voltak vad gondolataim. ;) szerintem aludj még.
Én: 04:50 Pedig azt hittem, hogy mint nő, nem is vagyok az eseted... Csak mert vad gondolatok helyett erős távolságtartást éreztem mindig, mikor találkoztunk...
[néha két puszi, üdvözlésként, de még a Duna parton is úgy ültünk, hogy 1 m távolságban. még a kezünk se ért össze sokszor]
Ő: 04:57 Hú, azért ez egy kicsit bonyolult, majd beszélünk ilyesmikről. Sokminden megfordult a fejemben pl legutóbb Gödörnél is, de akkor épp nagyon örültem, hogy van egy jófej nő, akivel kitudok ülni este piázni, dumálni. Gyakran ez is elég.
Én: 05:02 Értelek. És nem is cél, hogy ez változzon. Csak kiegészülne némileg... ;) De valóban beszéljünk majd erről. Ööö... Mikor is? :P
Ő: 05:06 Jövőhéten bármikor. Csak már nagyon hideg van. ;)
Én: 05:17 Sebaj, elmegyünk forralt borozni. ;)

na, hát ennyi. reggel ahogy beértem, még dobtam neki egy mailt, hogy baromi nehezen bírtam felkelni és nem is értem, hogy miért. :)
és ami miatt jó ez az esemény és furán érzem magam az, hogy Hétfőivel mindig is hihetetlenül jól éreztem magam. lelkileg, mentálisan, szellemileg, érdeklődési körben, intelligenciában, humorérzékben, világnézetben, politikai nézetben, zenei ízlésben, kedvtelésben... szóval rengeteg mindenben annyira, de annyira egyezünk, hogy az már szinte félelmetes. ő is szeret őrültségeket csinálni, és még sorolhatnám. ráadásul külsőre is pont az esetem, és már megveszek, hogy az édes száját csókoljam. uhhh... egyszer a kezeim közé kaparintom... hát én szét szedem apró darabokra, az biztos.
bár vízöntő, valami miatt mégis teljesen más, mint az összes eddigi vízöntő, akivel kapcsolatom volt. pl. nem sóher. sőt. és ez nekem fontos. nem azért, mert le akarom húzni, hanem mert egyszerűen zavar a skótság. irritál.
mire mindezt átgondoltam este, arra jutottam, hogy kimondtam hangosan: "lehet, hogy megvan? lehet, hogy megvan akit keresek?" és könnybe lábadt a szemem. mert ugye éppen a napokban, vagy az utóbbi hetekben adtam fel, hogy megtaláljam életem párját. aki átviszi a lécet. nos, Hétfői simán átviszi. és úgy látszik, hogy nemcsak jó fejnek tart, hanem még vad gondolatai is támadnak, ha rám gondol... tehát mint nő sem vagyok közömbös a számára. és ez baromi jó hír!! ha nem riad meg az agyonszabott, lógós, ráncos testemtől, akkor nincs az a probléma, ami közénk állhat... najó, ha az ágyban nem domborít, akkor az igen. de én kihozom belőle. Istenemre mondom, rajtam nem fog múlni... :) de nem is hiszem, hogy neki lenne problémája ezzel. egészséges fiatal férfi, egészséges vágyakkal, gondolatokkal. milyen probléma lehet?

ó, hát mielőtt elaludtam, az álmodozásom arról szólt, hogy majd jövő héten megbeszélünk egy találkozót a városban valahová. és akkor én ott fogok állni, a csodálatosszép hajammal, meg a gyönyörű szemeimmel, nagykabátban, és elkezd szállingózni a hó. és én ott állok, ő meg közeledik felém. de én nem látom meg őt rögtön, csak már mikor nagyon közel van. hull a hó, rém romantikus esti fények. és ott állok én, a gyönyörűséges királylány és jön ő. és jön. és odalép hozzám és szó nélkül két tenyerébe fogja az arcomat, majd gyengéden szájon csókol... hmmmm... tudom-tudom. ez olyan, mintha már az esküvői harangok zúgását hallanám... de olyan klassz volt elgondolni... hosszú idő óta ő az első férfi, akivel kapcsolatban ilyen egyáltalán az eszembe jut. meg akit egyáltalán megkívánok.

úgyhogy baromi jó napom van, tulajdonképpen. :) reggel ráadásul rádiót hallgattam. megint rákaptam a rádiózásra munkába jövet-menet. és a Pont FM-et nyomattam, ami nemrég még Rise FM volt és akkor is bírtam. és most olyan zenék mennek, hogy reggel 8-kor, mikor végre sikerült otthonról elindulnom, lehidaltam, mert nyomták az O.P.P.-t, ami középiskolás korom meghatározó zenéje volt (emlékszel Princz Kriszti, hogy mindig felírtam krétával a tábla sarkára, hogy O.P.P.?), és még egyéb kibaszott jó rap, hip-hop, feka zenéket. ettől is feldobódtam. ja, és nincs pofázás, még hírek se, csak minimál reklám. úgyhogy parádés.
a mai találkozómat is le fogom mondani, az úgyis csak egy szoknyapecér volt. van viszont egy szintén csepeli rendőr srác, aki már jó ideje kerülget, aztán úgy döntöttem, hogy találkozom vele. pénteken elviszem Tigris koncertre (úgysincs kivel mennem). szombaton meg eltakarodok Flashre és jól kibulizom magam. hogy kivel megyek, még nem tudom. ha a Rendőrrel szimpatikusak leszünk egymásnak, lehet, hogy oda is elcsalom. majd meglátom. nem rossz arc, sőt, nagyon kedves, bűbájos. helyes fiú is. hát, rendőr, de éppen elég baj az neki szerintem. vagy nem tudom. majd kifaggatom. :)

tegnap emailben keresett Fizikus, hogy el vagyok tűnve. válaszoltam neki, hogy igen, és ez így is fog maradni. erre még visszakérdezett, hogy mivel szolgált erre rá. majd én azt írtam, hogy így döntöttem, és szerintem ne feszegessük. remélem, megértette.
a Szállító már egyáltalán nem keres, hálistennek. de most nem is tudnék semmire koncentrálni. csak a jövő hét jár a fejemben. meg ugyebár Hétfői. a romantikus dzsodarandevú. meg hogy végre megcsókol talán... :)

3 megjegyzés:

  1. aham :-) emlékszem!!!! És nagyon szurkolok!!!! Mindenért!

    VálaszTörlés
  2. Marion von Finkenstein2009. október 16. 11:39

    na, gondoltam, hogy ezt az O.P.P.-s történetet nehezen lehet elfelejteni. :)
    köszi a drukkolást, nagyon jól esik! pusziiiiiiii!!! :)

    VálaszTörlés