péntek, október 16, 2009

hol jár az

eszem? sáláláláláláláááááááá... :)))
csak Hétfőin jár... :D
sms-ben tegnap este is kinyilvánította, hogy velem szeretne lenni...
Én: Hello! Hogy aludtál? Jól telik a meló? :D
Ő: Jól aludtam, csak keveset. :( a munka igazán remek... :P mit ne mondjak, nagyon lennék máshol!
Én: Például hol? :)
Ő: Például Dániában ünnepelnék. :) Vagy inkább egy meleg szobában néznék egy filmet...
Én: Mindkét opcióval mélységesen egyetértek. ;) Legyen szép napod, pihenj jól és sokat. :) (ezt már ma reggel, munkába jövet küldtem el)
és hát az a lényeg, hogy mindkét dolog, mindkét vágya velem kapcsolatos. Dániába is együtt mentünk volna, meg a film nézés is közös program lenne végre, ha összejönne. és tök jó, hogy ő is vágyik rá. vagy rám. vagy legalább a társaságomra.
ezen kívül semmi extra történés. minden egyéb randi és randiarc offolva, csak Hétfőire koncentrálok. nem is érdekel senki rajta kívül.

van fotó bőgős új nőjéről. pfff... olyasmi, mint Csilla. dettó. és rettentő jól tud bicikli szelepet javítani. hát parádés.
rájöttem, hogy nem illettünk össze igazán a bőgőssel. én sokkal nagyvilágibb, csillogóbb nő vagyok, mint ami neki kell, vagy ami neki bejön. én nem járok biciklitúrákra, meg mittomén. nem vagyok ilyen. ő meg igen. és úgy látszik az új csaj is az. hát éljenek boldogan. nem is foglalkoztat már az egész. sokkal jobb nő vagyok mindegyiknél, akivel neki valaha is kapcsolata volt/lesz. és ez a lényeg. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése