csütörtök, október 29, 2009

három cigi ment

el nálam kb. három óra alatt tegnap este. ebből kettőt TG-vel közösen pippantottunk el, de hát akkor is... igazából, mire odaért hozzám, én már akkor kész voltam. dumálgattunk, aztán elhúzta a csíkot.
én még ébren maradtam, mert az Arsenal-Liverpool meccsét akartam nézni, a második félidőhöz volt is szerencsém. aztán lefeküdtem aludni. ja, miután szétköhögtem a fejem.
Csillagásszal tegnap csak bor ügyben beszéltem telefonon. a boltból hívott fel, hogy akkor mit vegyen, de mire el tudott érni addigra már döntött. annyira kedves volt a hangja, meg vidám, meg igazából mindig az. tiszta őrület. aztán este 7 után küldtem neki egy sms-t, hogy "Na, most az én akksim is lemerült... Pont dvd írás közben. :)" (mert hogy neki meg a kocsijában nem tökéletes az akkumulátor és azzal szív, tologálja be állandóan az autóját. erre jött a válasz: "Én pedig ismét az ágyban párnák közt, de nm jön az álom. Te jársz a fejemben ;)" mire én: "Hajjaj... kivételesen az én gondolataim sem Ozorán járnak..."
szóval gondolkodott rajtam. meg én is rajta. nyilván készült a mai napra. ma reggel aztán kiderült, hogy jól bealudt, de hajnali 3-kor felkelt, hogy mosogasson, de hát nem sokra haladt vele. reggel be is paráztatott kicsit, hogy mifasz, mert írta, hogy "mi lenne, ha máskor találkoznánk?" na, mondom, fasza, egész héten erre készülök, már tiszta ideg vagyok és akkor most várhatok még tovább, napokat, vagy akármi, meg most ezt miért, mi jött közbe és mivan és akkor így engem már nem is érdekel. már épp akartam írni neki, hogy "oké, akkor majd keress, hogy mikor" és készülődtem ki is lépni az alkalmazásból, erre némi hatásszünet után odabiggyesztette, hogy "mondjuk fél7-kor? :)".
óbazz. miért kellett ezt így felvezetni? ja, mert fél6-ot beszéltünk meg még hétfőn. szóval csak 1 órával későbbet szeretne, mert nem haladt otthon semmivel. úgyhogy mégiscsak lesz ma randi. annyira fáradt vagyok, hogy agyalni sincs erőm, ami egyébként jó. fel vagyok egyébként lélekben készülve arra, hogy egyáltalán nem fogok neki tetszeni, vagy ő nekem. arra viszont nem igazán vagyok felkészülve, hogy tetszeni fogunk egymásnak, sőt, szikrázik majd köztünk a levegő. a hangulatom most még egyáltalán nem ilyen. ami jobb is szerintem. majd ráérek akkor gondolkodni, hogy mit csináljak, mikor helyzet lesz.
elsőként Barbi hívta fel a figyelmem, hogy le ne merjek feküdni a Csillagásszal első randin. ami ugyebár jogos. ezt elmeséltem tegnap a Kosnak, erre rákontrázott, hogy "bizony, meg ne próbáld!! csókolózni lehet, meg összebújni, de semmi több." ohhh. parádés. nem mondtam a Kosnak, de magamban mosolyogtam ezen, hogy pont ő az erkölcs csősz, akinek két barátnője van egyszerre és még mellettük engem dug. :) no, mindegy. ezért imádom. :)
őt is, meg TG-t is. aki tegnap ismét zsönyörűséges volt... meg édescsillag. hát mint mindig. és persze sikítva röhögés ment ezerrel. :)
ma 3-ig dolgozom csak, hazamegyek a randi előtt készülődni. ezt persze OJ nem tudja, mármint hogy miért megyek el korábban. :) egyéb betegség nincs, az éjjel csuriban voltak az ujjaim, úgy aludtam el. nagyon-nagyon szeretném ha a ma este sikeres és eredményes lenne. erre a pasira most mindenkinél jobban vágyom. ami egyébként baj, de majd megpróbálom elosztani magam néggyel és akkor talán nem üldözöm el magam mellől. már ha nem szalad el az első percben rögtön. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése