kedd, október 27, 2009

telefonos randim volt

tegnap este. 21:00-tól 0:40-ig. egyszer két óra után az Ő szolgáltatója bontotta a vonalat, aztán visszahívott, majd én merültem le, de megint visszahívott és így.
Ő egyébként a Csillagász. gondolkodtam az ágyban, hogy minek nevezzem, aztán végül ez lett. mert hobbiszinten érdeklődik a csillagászat iránt, kapott is most egy távcsövet, hogy azzal kémlelje az eget. egyébként pedig goa partykat szervezett régebben (juppiiiiiiii!!), mostanában pedig a vizuál részével foglalkozik, mindenféle szépségeket vetít kupolára, falra, akárhova. mármint bulik alkalmával. szóval egy kreatív ember. és rengeteg közös dolog van bennünk, de még az életünkben is. egy csomó hasonló sztori esett meg velünk és ez tök fura. ez a csillagászkodás is... szinte egyszerre vallottuk be egymásnak, hogy mindig is csillagászok, vagy űrhajósok szerettünk volna lenni gyerekkorunkban. (én még csillagászati versenyen is voltam áltisiben) 28 éves, vecsési illetőségű, de pár éve Pesten él, most már a saját lakásában. ahova hivatalos vagyok csütörtök estére, főz lasagnet, meg borozni fogunk, meg filmet nézni, meg nyilván tekerni is... de ahogy ez az egész indult... az első levele... áhhh... én már akkor kész voltam. eszméletlen jó volt az esti dumálás is, persze repült az idő. én az utolsó 1 órában már fél szemmel pornót néztem, mert teljesen felizgatott ez a fiú lelkileg, meg testileg is. olyannyira, hogy az esti cigim után kénytelen voltam vonalban tekerni egyet, akkor persze ő is. egyszerűen annyira éreztem, hogy kell. aztán mikor letettük (tök sután köszöntünk el, szinte zavarban voltunk majdnem 4 órányi beszélgetés után) a pornófilm beteljesítette a legszebb álmaimat. én akkorát, de akkorát élveztem, hogy majdnem elájultam. nem akarok dicsekedni, vagy túl konkrét lenni, de hát ez egy ilyen blog, na mindegy... szóval elmondom, hogy a csiklóm akkorára duzzadt, hogy majdnem szétrobbant. eszméletlen volt. nem kaptam levegőt percekig. ahhh...
fociban egyébként nem nagy tudor, mikor említettem a MU nevét, akkor rákérdezett, hogy az angol csapat-e. hát mondom ja, manchesteri csapat... jó, ez persze földrajztudásbéli hiányosság is lehet. mindegy. nem érdekel. :))))
persze egyből jött a para, hogy nem fogok neki tetszeni. mármint élőben. hogy nem lesz kémia. jajnekem. nem tudom. nekem egyelőre nagyon okés minden, mármint vele kapcsolatban. reggel végigmértem a meztelen testem a tükörben és arra jutottam, hogy nem olyan rossz a helyzet, de persze nem is rózsás. de ha ez nem szab gátat kettőnk közé, ha nem fogja ez a szétszabott, megnyúlt test zavarni, sőt, esetleg tetszik is neki (bár ezt persze kétlem, annyira nem tűnik hülyének), akkor... nos, akkor asszem megvan az emberem. :) tudom, mondtam ezt már párszor, meg izé, félek is az érzéstől, a gondolataimtól, de ha lesz kémia, akkor nincs az az Isten, aki közénk állhatna... egyszerűen máris piros szívecskék villognak a szemem előtt és csak szerelmes dalokat dudorászok... áhhh. és persze félek, hogy mi lesz csütörtökön... hogy mit vegyek fel, meg egyáltalán. próbálok azért nem görcsölni, majd Barbi jól lenyugtat ma, remélem, de hát nem lesz egyszerű... :)
ja, hát amúgy tegnap egész nap chateltünk Csillagásszal, meg ma reggel is nyomatta egyből... cukipofa. és magas, és igazán férfias jelenség, mármint a fotók alapján. és idén először volt Ozorán!! és csak egy hétvégére jött. és erről is sokat beszéltünk. tök jó, mert neki is voltak hasonló élményei ott, mint nekem... valami varázslat az egész, vagy valaki szórakozik velem, én nem tudom. de most ez jó... nagyon jó. hogy pénteken délelőtt mit fogok írni? na, arra én is kíváncsi leszek... :)
egyéb nem történik, köhögök még mindig, de már szinte jól vagyok, bár a monstre beszélgetés alatt is néhányszor majdnem megfulladtam, de azért minden oké. és már csak kettőt kell aludni csütörtökig... ;) és addig meg mindenki csuriban ül, mert különben megölöm a blogom. :DDD

2 megjegyzés:

  1. Egy bloggyilkosság bőven elég.
    Hát mit mondjak, irigylem a lelkesedésed, amit röpke ismeretségek
    után tudsz produkálni:)
    És ha Hasfelmetsző Jack ükunokája
    az? Esetleg ne adja isten: van egy tenyérnyi szőrös anyajegye?
    Persze kívánom, hogy találd meg az igazit, de tudod, ez kicsit olyan,
    mint a sportfogadás: meglátod az újságban, hogy Manchester City - Fulham. Ó, hát minden rendben, simán kivesszük hazaira,
    mennyi pénzt is fog hozni? Aztán az ember gondolatban már költi is a pénzt. Minden hepi, egészen a meccsig. Lefújás után meg 2-2, aztán csak állsz ott, és anyázod a tévét. Hogy lehettél ilyen hülye, hogy kivedd hazaira! Hát hiszen a vak is láthatja, hogy a City játékosai mind amputált lábú retardáltak, akik a taktikát még csak hírből sem ismerik!

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  2. jaj, tudod, hogy milyen vagyok... próbálom persze elosztani magam 2-vel, de azért nyilván cikáznak a gondolataim. de nyilván félek, izgulok, hogy mi lesz, milyen lesz.
    de aki nem mer, az nem is nyer... ;)

    VálaszTörlés