csütörtök, október 22, 2009

sms szakkomi voltam

tegnap este. TG-nek közvetítettem a Real-Milan meccset, mert nem tudta nézni. sajnálhatja, mert kibaszottul izgalmas és fordulatos meccs volt. az 50. perctől kb. addig rém unalmasan tologattak, a Real ráült a potyagólos előnyére és ennyi. de aztán hálistennek a Milan megunta ezt és fordított. és végül nyert. potyagól persze volt mindkét oldalon. meg igazi, szép gól is. pl. Pirlo bombája. 
azért mindenesetre, hogy Csírabácsi szerintem zseniális kifejezésével éljek: tippmixholocaust volt a mérkőzés, mert szerintem senki nem számított arra, hogy ez a Real otthon kikap. ráadásul így. a Világ legjobb kapusával. a többi nem annyira, mert azért a Juve, meg a Chelsea legalább nyert. ja, és persze a MU is, bár az a meccs is feledhető volt. 
ezen kívül semmi nem történik. már nem vagyok annyira taknyos, viszont rémesen köhögök. mint egy full tüdőbajos. de majd elmúlik ez is.
annyira ráérek egyébként, hogy a teáimat kezdtem el rendezgetni, mert egy csomó dobozban csak pár filter volt, én meg összevontam a dobozokat. ja, mert hogy literszámra iszom a teát. és most jól is esik. már nem utálom. igaz, a bőrömön át teát párologtatok magamból, de hát mindent a gyógyulásért. ilyen állapotban amúgy is fontos a sok folyadék. na, hát én már lassan napi 4 liternél járok, tea formájában, ami szerintem nem rossz. és biztos, hogy nagyban hozzájárul a gyógyulásomhoz.
annyira persze nem érek rá, vagyis inkább nem unatkozom annyira (hiszen sosem szoktam unatkozni), hogy esetleg mossak, vagy takarítsak. na, nem ettem meszet. :) a boltig lesétálok minden nap, ma bevásárolok a chilis babhoz néhány dolgot, megfőzöm, és ennyi. ne tovább. itthon meresztem a seggem és nem csinálok semmit. még olvasni sincs kedvem/erőm. csak a tévét bambulom, vagy alszok. 
de szerintem pont rámfért már ez a kis pihi. 2-3 havonta azért nem árt beiktatni ilyesmit.
pasik? se kép, se hang egyik felől sem. mondjuk kb. pont leszarom mindegyiket. Hétfői is... áhhh... még hogy ezen a héten bármikor... már csütörtök van, jelentem, és még annyit se mondott, hogy bikkmakk. hát én meg aztán nem csavargatom a kezét. én biztos nem keresem találkozó ügyben. megmondtam már, hogy nem könnyítem meg a helyzetét. különben is, lehet, hogy meggondolta magát, vagy van valaki más, vagy egyszerűen csak begazolt, hogy itt most lehet köztünk valami... akár testiség, akár több is... 
lehet, sosem fogom megtudni a választ, de hát akkor ez van. szögezzük azért le, hogy őt éri veszteség, ha kihagyja a velem való találkozást... 
na, szóval ma főzök és tévézek megint. zsír lesz. ja, és még a hosszú hétvége. remélem, lesznek normális filmek az HBO-n. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése