szerda, október 07, 2009

milyen elcseszett egy

napom van... megőrülök. korán reggel felhúztam magam, már a Blahán. el kellett engednem egy 7E-t, mert láttam, hogy ott vannak opik, és én reggel utálok jópofizni bárkivel is. meg hazafelé is. zenét szeretek hallgatni, meg nézni ki a fejemből. és nem érdekel senkinek a siráma olyankor. meg semmi se. és ez az egész még tetéződött később, úgyhogy olyan fos kedvem van, tipikusan bal lábbal felkelős kedv, hogy az nem igaz. :(
a tegnap legalább jól sikerült. napközben a Szállítóval folyamatos smsezés, este Barbival találkozás. aztán fél10-re értem haza, megnéztem a Kés alatt-ot, meg még kapcsolgattam, aztán éjfélkor alvás. persze hulla fáradt vagyok, nyilván ezért sincs jó kedvem. már várom, hogy hétvége legyen, hogy anyuéknál végre kipihenhessem magam. de az is idegesít, hogy csak annyit látnak belőlem, hogy alszok. áhhh.
ráadásul elönt a meló is. attól is falra mászok. bár most mindentől, de tényleg.
este szeretnék találkozni a Szállítóval. eldöntöttem, hogy nem fogok ellenállni. kell ez most nekem. kell valami izgalom, valami újdonság, valami kis finomság. persze most írt, hogy nem biztos, hogy jó lesz a ma este, de majd még jelentkezik. fuck. akkor legalább kialszom magam. az is rám fér. ja, persze úgyse fogok aludni, mert a tévében, vagy a dvd-k között mindig van néznivaló. vagy bármi.
na, mindegy.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése