hétfő, szeptember 07, 2009

szinte percre pontosan

4 hónapig tartott az érintetlenségem, az önként (vagy csak tudat alatt) vállalt cölibátusom. pénteken végre megtört a jég. :)
nade sorjában.
pénteken gyógyszabin voltam, és erre a napra rengeteg mindent terveztem. aztán cserébe szinte minden máshogyan lett. de jó is volt így.
reggel elmentem egy castingra. a Viasat 3-on indul egy új műsor, oda kerestek szereplőket. én kicsit félreértelmeztem a dolgot, vagy hát nem is tudom. önbizalomhiányos embereket kerestek, nekem meg akkora volt az arcom, mint ide Nagykáta. nyilván nem válogattak be. viszont személyesen találkoztam, sőt kezet is fogtam Somával és Lakatos Márk stylisttal. megerősítettek benne, főleg a Lakatos Márk, hogy nagyon jó a hajam színe, nagyon jól áll és majdnem olyan, mintha természetes lenne. tök jól eldumáltunk, forgott a kamera, csíptettek rám mikrofont, de hát ide olyan embereket keresnek, akik nem mernek levetkőzni senki előtt még bikinire sem. én meg ugyebár egész nyáron abban toltam a nyaraláskor, sőt, már tavaly is (pedig akkor még csüngőhasú malacka voltam)... na, mindegy. ha összeszedem magam és jobban rágyúrok, akkor simán bekerülök, tehát elő kellett volna adnom magam, hogy "jajaj, mennyire csúnya vagyok, stb." de nem ment. Barbi szerint azért, mert kurvára rendben vagyok önmagammal és kb. pont leszarom, hogy más meg mit gondol. és tényleg. szóval mostantól mindenféle nyavalygás a részemről csak kamu és hiszti. :) amúgy tényleg jó hangulatú volt az egész, meséltem nekik a blogomról, meg ilyesmi. szimpatikusak voltak. mondjuk, Soma miatt kuncogtam, mert hát a bőgős zenésztársa, Gergő játszott vele 1 évig egy zenekarban, és baromira nem büszke rá... mindegy. Soma fő foglalkozása inkább az, hogy Nő, mint énekesnő, vagy bármi más. rettentő csinos volt, gusztusos. Márk szintén. összességében jó élmény volt, az a lényeg, bár nem hívtak vissza következő körre, és ezt utólag már nem is annyira bánom. mondjuk az ajtó előtt volt egy pár csaj, aki szintén önbizalom hiánnyal küzdött (elmondásuk alapján legalább is), én inkább adtam volna nekik 2 kurvanagy pofont, aztán egyből lenne önbizalma. de ez csak magánvélemény persze.
aztán haza evett a fene. a villamoson volt egy nagyon jó élményem. megláttam egy fiatal lányt, akinek a karján tavalyi és idei Ozora karszalag volt. épp az mp3 lejátszóját piszkálta, mikor észrevettem és nézni kezdtem. azt akartam, hogy észrevegyen. mert tök boldog voltam, hogy végre valaki rajtam kívül, aki szintén ott volt. ráadásul tavaly is. és akkor meglátta az én karomon is a karszalagot. és összenéztünk, és rám mosolygott és köszönt. én meg visszamosolyogtam és köszöntem. és úgy néztünk egymás szemébe, az volt benne, hogy "fú, te is ott voltál? ugye milyen jó volt? és ugye milyen sokára lesz a következő?" még most is végigfut rajtam a hideg, ha erre gondolok.
otthon leerőszakoltam egy fél téliszalámis kiflit, meg egy fél liter kakaót, majd hívtam a Kost, hogy már ráérek. jött is értem nemsokára, elkezdtünk csavarogni a városban. az ő ügyeit intézgettük, addig meg dumálgattunk. úgy volt akkor még, hogy vissza kell mennem a castingra, de később hívtak, hogy mégse, vagyis vele maradtam egész délután. megismerkedtem az anyukájával, meg elmentünk a papájához stb. voltam Újbuda önkormányzatának ügyfélszolgálatán is. na, attól kicsit paráztam, de kellemes meglepetés volt. ki vagyok bukva az ottani polgármesterre, Molnár Gyulára, mert szerintem egy faszkalap, de az üszi remekül működik. tiszta, rendes, átgondolt elrendezésű, van hely leülni és várakozni, jó a sorszámozós rendszer. szóval hibátlan. le a kalappal!
a csavargás egyik pontja a fóti Cora volt, ahol kézenfogva vásárolgattunk, mint egy szerelmes pár. mármint a Kossal, nem Molnár Gyulával. :))) a közeleső szemétégetőnél kétszer végignéztük a lányokat, ahogy kint álltak, azt is baromira élveztem. :) volt, akit simán blokkoltam volna. :) szóval vásárlás. az estére. mert kisírtam (najó, sokat nem kellett nyavalyogni), hogy menjünk ki a telekre és töltsük ott az éjszakát. de persze már éhesek is voltunk, úgyhogy minden szart összevásároltunk. hálistennek hamar rájöttem, hogy ha valami tetszik és azt ki is mondom, akkor a Kos azonnal berakja a bevásárló kosárba. na, erről gyorsan le is álltam, így is egy vagyont fizetett. még egy órányira hazadobott, majd este 7 után jött értem és szakadó esőben, baromi nagy viharban mentünk ki Szigetszentmiklósra. ja, még az Illatos úton is megnéztük persze a lányokat. :)))
este 8 körül érkeztünk meg, akkor vad piálásba és főzésbe kezdtünk. én túrós csuszát készítettem, a Kos meg húsokat sütött a kerti grillen. a vihar akkor még nem volt Miklóson, még nyugisabb volt a szitu, később persze megérkezett. a piálás meg úgy ment, hogy egy feles fütyülős barack, aztán egy feles malibu, aztán egy feles grappa, aztán egy üveg Figula Zenit, aztán még ki tudja, hogy micsoda... alapvetően koktélkeverésről volt szó, de hát addig már nem jutottunk el. :)
előételnek különféle, különlegesebbnél különlegesebb sajtok, szőlő, kacsamáj pástétom volt. aztán jött a saslik, meg a túrós csusza. betegre ettük magunkat és alig fogyott valami. a Kos is olyan, mint én. nagyobb a szeme mindig, mint a szája. :) meg hát szintén ínyenc. és ilyesmire nem sajnálja a pénzt. ahogy én sem.
eszegettünk, jött a vihar, akkor bepakoltunk, én már eléggé be voltam karcolva (már mikor a szalonnát pirítottam, akkor csoda volt, hogy nem égettem széjjel), otthon csináltam egy cigit, amibe belekóstoltam természetesen, szóval kész. a teraszon volt az ülőgarnitúra, ott vackalódtunk be, plédekkel és egymással melegítve magunkat. ja, meg Figula Zenitjével. :) hallgattuk a Petőfit, mert kurva jó zenék mentek, ráadásul vártuk a The Subways koncertjét, mert ugyebár ők éneklik a Rock'n Roll Queent, ami ugyebár rólam szól, vagyis hát a Kossal ez a közös dalunk, amit imádunk a Spíler óta. naszóval az Elevenben volt ez a koncert, tehát ezt is vártuk, összebújtunk, dumálgattunk. egyre jobban készen lettünk.
aztán persze egymásra szívódtunk. pedig dög fáradtak voltunk mindketten. a Kos nem füstölt, úgyhogy ő aztán méginkább, bár olyan brutál koktélt kevert, hogy attól meg simán felpörgött. na, mindegy. iszonyatosan jót szeretkeztünk. és kb. tényleg percre pontosan 4 hónappal azután, hogy májusban a Kéményseprő az Arsenal-MU meccs után bepróbálkozott. azóta meg sem csókoltam senkit, nemhogy szexeljek bárkivel is. na, hát a Kos ezt nem hagyta tovább és megtörtént. és jó volt. imádtam. közben szóltak a jó zenék, áhhh... tisztára úgy éreztem magam, mintha Ozorán lennék. a szabadban, jó levegőn, szólt a zene, füstölt a cigi, folyt a pia, kiváló volt a társaság... mi kellhet még ennél több? már akkor sajnálkoztam, hogy miért nem csináltunk több ilyen estét a nyáron... annyira, de annyira élveztem...
beszélgettünk egy csomót, én persze a bőgősről nyavalyogtam, hogy nem értem, hogy mi a fasz történt, hogy hol rontottam el... még kicsit el is pittyentem talán... de alapvetően sokat röhögtem. éjfélkor, igen kapatosan, felálltam a Himnuszt meghallgatni, de persze inkább röhögcséltem, bár próbáltam komolyra venni. igazából nem bírtam állni rendesen, az volt a legnagyobb baj. no, a végébe meg beleböfögtem egy hatalmasat, amin meg szintén elkezdtem féktelenül röhögni, erre odajön a Kos és azt mondja: "látod, nekünk nem kell felállva hallgatni a Himnuszt..." (mármint, hogy mi ilyen pronyók vagyunk, tök fölösleges felállni ezért) na, akkor meg ezen röhögtem. de annyira, hogy már fájt a hasam, de nem bírtam abbahagyni. akkor a Kos gyengéden visszarakott a kanapéra, hogy nyugodjak le.
Dj Rob pörgetett éjfél után, ami persze nem volt szar, méginkább Ozorát juttatta az eszembe, amikor is a Kos másodszori támadásba lendült. és még egy nagyon jót szeretkeztünk. nyami. közben fújt a szél, szakadt az eső, fázott a seggem, ha nem volt rajta éppen pléd, de hát ki a francot érdekelt ez? romantikus és szenvedélyes volt. és nekem már ez kellett.
közben kifaggattam a Kost, csak úgy kíváncsiságból, és azt mondta, annak idején megfordult a fejében, hogy mi ne csak barátok legyünk, hanem több... hát, ezt már elbuktuk, bár a pénteki nap után megint egyre többet gondolok rá, de mindegy, ebbe most nem ártom bele magam. jó ez így, hogy ilyen estéket, éjszakákat tudunk csinálni együtt, nekem ez egyelőre tökéletes. átfutott az agyamon az is, hogy ha ő megmaradna ilyen "házibarátnak" életem végéig, akivel 1-2 hetente össze lehet dugni azt amink van, akkor mi a francnak nekem normális kapcsolat? a szükséges szex és törődés meglenne tőle, amúgy meg élhetném a világomat ahogy akarom. persze, gyerekem nem lenne, meg nem lenne férfi, akit fel tudnék mutatni, mint kapcsolat, de már nem is vagyok benne egészen biztos, hogy kell nekem ilyesmi.
hajnali 2 után feküdtünk le aludni. illetve én bebújtam az ágyba olvasni, a Kos meg még mosogatta az este romjait. édescsillag. aztán összebújtunk, hogy melegedjünk. kifliben aludtunk el. hajnalban én kitámolyogtam a wc-re, aztán mikor visszafeküdtem, akkor a hátamon pihentem meg. erre egyszercsak fordul a Kos és megbökdös határozottan, hogy forduljak az oldalamra, mert oda akar bújni hozzám megint, kiflibe. hát nem édescsillag??? :)) imádtam. :)
reggel 9-re aztán már otthon is voltam, mert ő ment tovább, millió dologgal. megköszöntem neki az egész napot, amit együtt töltöttünk, mert igazából pont egy ilyenre vágytam, csavargás a városban, beszélgetés, vihogás, evés, ivás, szex, zene, lazulás. szóval pont egy olyan laza nap volt, amire már szükségem volt igen régóta. önfeledt percek, órák... rég volt ilyenben részem.
szombaton aztán otthon döglöttem délután 3-ig. aztán lementem a boltba. aztán vissza. csináltam egy cigit és tévéztem. takarítás fel sem merült.
néztem a magyar-svédet. no komment. végig üvöltve szurkoltam, aztán meg elbőgtem magam... áhhh... eddig is rühelltem ezt az Ibrahimovicsot, de most már aztán ki nem állhatom a mocskos pofáját!!! :( jójó, tudom. ez rajtunk múlott. de akkoris!!! :(
vasárnap 10 körül keltem fel, mosni kezdtem és mosogatni. a konyhát nagyjából rendberaktam. aztán megültem kicsit és úgy maradtam. csináltam egy cigit és tévéztem. lenyomtam a Ravaszt, aztán Piaf, aztán Indiana és a frigyláda, aztán Bolondok aranya, aztán Hideg nyomon... ezt toltam 11-ig. akkor még pornó és takarodás aludni. pedig vasárnap úgy keltem fel, hogy most már aztán muszáj kitakarítani. hát nem jött össze.
úgy volt, hogy Hétfőivel esetleg találkozom, vagy valami, de aztán nem lett belőle semmi. talán holnap, vagy csütörtökön.
ma meg Sanyi volt betervezve, de lemondtam. nincs kedvem hozzá. fáradt vagyok. ráadásul ki kell ganyéznom, mert szerdán jön TG. :)))
egyébként? egyébként minden oké. jól vagyok. jó csaj vagyok meg ilyenek. majd lesz pasim is. de nem hajtom a dolgot. most, hogy újra szexeltem 4 hónap után (basszus, mióta az exférjemmel összejöttem, nem volt 4 olyan hónap, hogy pasi ne érjen hozzám... 9 év alatt ez volt az első 4 hónapos kihagyás... ez azért nem semmi!!!), most, hogy újra belekóstoltam mindenféle ízbe, elkapott a harci hév és inkább az élvezetet kezdtem el fejben megint hajszolni és nem az érzelmeket. hiszen az érzelmek csak megnehezítik az életet. szinte feleslegesek. najó, nem, de majdnem.
áh, mindegy is. tök jól vagyok, mármint lelkileg. nagyon jót tett a péntek, meg a Kos társasága. persze fenem még rá is a fogamat... mondjuk tudom, hogy ő is jól érezte magát velem... tehát nem kéne a kezét csavargatni azért, hogy. sőt. igazából ő már egész nyáron ezt akarta, csak én nem voltam soha vevő rá. nade ez már elmúlt. pikk-pakk kikezelte belőlem a drága. :)))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése