péntek, szeptember 11, 2009

diszkrét félhomályban fogadtam

TG-t tegnap este. no, nemcsak azért, hogy hangulatos legyen a lakás, hanem azért is, mert érkezése előtt 1 órával égett szarrá a porszívóm (amit tavaly márciusban vettem) és így bizony nem sikerült kitakarítanom. viszont a félhomályban nem látszott, hogy tisztaság terén a lakás elég erős lemaradásban van. annyira felbasztam magam a porszívón, hogy utána már felmosni sem volt kedvem, szartam bele az egészbe vastagon. :)
TG jött, látott és győzött. ugyanolyan cuki még mindig, mint régen, kb. ugyanonnan folytattuk a hülyeséget, mint ahol anno abbahagytuk. nem volt rá igazából módom, csak utaltam rá, hogy ez egy megbocsátást kérő este volt, hiszen elmartam magam mellől őt is, már sokadszor, és sokadszor jöttem rá persze, hogy nem bírom ki, ha néha nem találkozunk, nem kommunikálunk. (remélem, kicsit ő is így van velem, mármint hogy hiányzik neki a mocskos pofám...)
megnéztük az Ozora dvd-ket, a 2006-2007-es tetszett neki is jobban, teljesen rászívódott, és belátta, hogy Ozorára jövőre el kell neki is jönnie. jupppiiii!!! :)
túl sok a jó csaj ahhoz, ráadásul külföldi lányok nagyrészt, hogy kihagyjon egy ilyen túrát. :)
10-ig volt nálam, két cigi mellett múlattuk az időt. miután hazament, nekem még muszáj volt egyet tekernem, mert valahogy bennem volt a boogie. nagyon brutálisra sikerült, nem is fogyott el. közben persze megnéztem még a Ravaszt, 169-edszerre. :) igen. most már folyamatosan nyomom a szöveget, fejből. ez azért nem semmi. :) talán kissé már beteges is ennek a filmnek az imádata (reggel természetesen a zenéit hallgattam munkába jövet), de inkább ezt imádjam, mint az Amerikai pitét, vagy valami gagyi szart.
tegnap Hétfői küldött sms-t, hogy nem mennék-e el vele ZP-be, PUF-ra. kb. akkor küldte, mikor TG megérkezett. mivel a számát még nem írtam át az új telóba, nem voltam benne biztos, hogy ő az, de sejtettem. 10 után válaszoltam csak neki, hogy én otthon bulizok. ha akart volna csatlakozni, megtehette volna, de nem akart. én próbáltam szerdára is, hogy nézzünk együtt meccset, arra se reagált, hát én meg nyilván nem mentem le tegnap ZP-be. elsősorban TG miatt, 9 hónapja nem láttam, már csak nem zavarom haza!!! másodsorban meg se a PUF, se a ZP nem érdekel. harmadszor pedig elmegy Hétfői a picsába, hogy csak akkor hív, ha neki olyanja van, ha nincs kivel buliznia, stb. ha én szeretnék valamit, akkor lófasz estifény. úgyhogy ezennel ez befejezve.
beszéltem a Kossal is. ma este akart velem lenni, mert nincs programja. mondtam, hogy sajnálom, de a szüleimhez utazom. pedig szívesen lettem volna vele, az tény. talán vasárnap a Gödörnél összefutunk, mert a mostani nőjével (most végre 1 barátnőre redukálta a kismiújságok számát) mennek a Magyar Underground Dal Napjára, és hát én is oda vágyok. leginkább a Flashre természetesen, ami 0:30-kor kezdődik és 20 perces lesz. szóval lehet, hogy ott összefutunk, legalább megnézem ezt a Mónit magamnak. ja, és a Kos úgy köszönt el, hogy puszil, meg csókol, meg mittomén. édesbogár. :)
ah, tegnap nagyon kellemes volt, amikor TG közölte, hogy ő megnézte Csillát iwiwen (a bőgős volt nője), és hogy mennyire ronda lány az. hogy egyszerűen kiborítóan csúnya. gusztustalan. undorító. (nem pontosan ezt mondta, de ez volt az értelme) na, ez nagyon jól esett... :) nem ő az első, aki megerősít abban, hogy a hurkáim ellenére is jobb csaj vagyok, mint ez a Csilla, aki még persze dugni se szeret. cserébe olyan feje van, hogy gyerekeket lehet vele ijesztgetni. de tényleg.
amúgy meg rájöttem, hogy kurvára kell fogynom, kurvára rendbe kell kapnom magam. a legelső, hogy tágíttatni kell a gyűrűmön, mert most már tényleg semmi nem megy le, vagy csak kibaszott nagy kínok árán. ha végre tudok rendesen enni, akkor nem az lesz, hogy a munkahelyen egész nap semmi, aztán otthon meg a faszságok esténként, hanem ebédelek rendesen és este már kussolás. jó lenne 10-15 kg-ot ledurrantani még idén. tudom, rengetegszer elterveztem már ezt és mindig befürödtem, de most talán kibírom.
meg a függőben lévő ügyeimet is rendezni kellene, jaj, annyi ügyintéznivalóm van, hogy el nem tudom mondani, de muszáj a végükre jutni, mert már komolyan nyomasztanak. utálom, hogy mindent egyedül kell megoldanom, vagy a Tesóm segítségével (ez még rosszabb!!!), de hát így jár, aki szingli. és persze lusta vagyok és beleszarok mindenbe, meg halogatom, meg tologatom a dolgokat, aztán majd jól picsán rúgnak a hivatalok, meg a Tesóm, ha kiderül, hogy sunnyogok... áhhh... jobb nem tudni.
ma 6 körül indulunk anyuékhoz, már várom. :) fáradt vagyok, de majd otthon pihizek. ja, mert még a Ravasz után pornót is néztem... úgyhogy éjfél után feküdtem le. :S de ezt a mai napot már fél lábon is kibírom. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése