kedd, szeptember 15, 2009

a lapos has

mint olyan, hamar köddé tud válni. főleg, ha bevacsorázok anyukám bableveséből, mint ahogy tegnap este tettem. kipukkadásig ettem. na jó, a kipukkadás az reggelre realizálódott, viszont akkor a 7E legalább sugárhajtású lett és pikk-pakk elrepített a melómba. :)
ezen kívül? semmi érdekes...
ja, láttam egy kurva szar filmet: Elveszve Amerikában. meg ne nézze senki, ha még nem látta. amikor vártam, hogy végre történik valami, akkor vége lett. persze vígjáték, de kb. 2-szer mosolyogtam el magam. 1985-ös termék egyébként.
ma egy csomó ügyemet elintéztem, ami jó. ami rossz, hogy rövid számvetés után kiderült, hogy hó végéig fillérjeim vannak csak, úgy néz ki, fodrászra se fog telni, nemhogy esetleg ruhára, vagy cipőre.
no, sebaj. majd jövő hónapban. sem.
holnap akartam menni tornázni a Tesómmal, de rájöttem, hogy Loki meccs lesz, az meg kötelező, meg arra rá is kell készülni. inkább eltolom a testedzést csütörtökre.
háhá! milyen jó, hogy az ország lakosságának azon 20%-ába tartozom, akinek van DigiSportja. bibibibiiiiiiiiiiii!!! jó lenne nagy társasággal meccset nézni, vagy legalább nem egyedül. valaki? bárki? jelentkező? :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése