szerda, szeptember 16, 2009

falábúak gyülekezete a

Juventus. hülye bénák. csak ikszeltek tegnap, ezzel elment a jó kis kombinált szelvényem. picsába. rekedtre anyáztam magam még az éjjel, mikor ez számomra kiderült. pfff...
tettem a Lokira. nem sokat, de tettem. hátha... sose lehet tudni, hogy valami csodaeredmény születik. nincs a 'Pool olyan jó formában, úgyhogy akár... bár tény, hogy idegenben játszunk... hmhm. nem tudom. nem sok pénzt tettem a Lokira, de kurvanagy az odds, úgyhogy ha mégis bejön kaszálok és lesz pénzem fodrira. :) CéRonaldo meg okádja a gólokat, szebbnél szebbeket... ehhh... még egy aranylabdát akar, vagy mifasz?
viszont Csiszár Jenő gecire idegesítő a DigiSporton. azonnal monnyon le!!! ha ma este is ilyen okostojás faszkalap lesz és pofázik feleslegesen hülyeségeket, inkább leveszem a hangot a tévéről.
főzhetnékem van. csinálok rántott cukkinit. meg lehet, hogy valami paradicsomos, cukkinis, padlizsános tésztaszószt. nem tudom, mikor eszem meg, de kívánom. nem is az evését kívánom, inkább magát a főzést, az alkotást.
reggel 5-kor arra ébredtem, hogy be fogok fosni, ha sürgősen nem takarodok ki a wc-re. aztán 7 és 8 között még 4-szer ültem vissza a kagylóra, de már mikor beértem a melóba, akkor is mennem kellett... hát remek. oké, nem árt fogyni, de így? :S plusz ehhez még konstans hányinger.
már a múlt héten is gondolkodtam rajta egy más tünetből kifolyólag, hogy nem tán terhes vagyok?? de nem emlékszem, hogy a Kos esetleg, netalán... na, mondjuk másra se emlékszem, nemhogy arra, hogy mi csöppent és hova... áhhh... azért az vicces lenne... :)
mindenki a Kossal "oltogat", hogy miért nem járok vele, én meg persze elhárítom a dolgot, hogy "úgyse működne...", aztán a végén még csinál nekem egy gyereket... pfff... más se hiányzik... :)

2 megjegyzés:

  1. játékostemető mi? hahahahha, csakaraul, csakamadrid. :)

    tg.

    VálaszTörlés
  2. majdnem küldtem tegnap egy sms-t, hogy gratuláljak az ötöshöz, de spúr getszi voltam, meg fáradt is.
    jólvanna, elismerem, most még szalad neki a szekér... de később??? :)
    csakaMUcsakaMU :D

    VálaszTörlés