csütörtök, szeptember 17, 2009

úgy buktam el

 a tegnap a Lokira felrakott pénzemet, hogy
- egyrészt a 93. percig reális esélyem volt arra, hogy mégse bukjam el
- másrészt nem sajnáltam, mert gyönyörűen játszott a csapat.
abszolút partiban voltunk a Liverpoollal, fantasztikus meccs volt. nagyon élveztem. persze annyit üvöltöttem, meg sikítoztam, amennyit csak bírtam. a végén meg a "szép volt fiúk"-nál felállva tapsoltam én is, és még el is érzékenyültem, mert bizony a DVSC nagyon-nagyon szépen mutatkozott be a BL-ben. szóval minden elismerésem, és kíváncsian várom a többi mérkőzést.
és most még Csiszár Jenő sem volt idegesítő, sőt, néha kifejezetten szellemes és jó fej volt. ja, és a kommentátor, Haraszti Ádám asszem... ohhh... micsoda zsönyörűséges fiúcska... :) és micsoda mázlista, hogy ő közvetíthetett. először féltem, hogy hát mégse Hajdúbé, de aztán kellemesen csalódtam.
a meccs értékelése után még tervben volt az Inter-Barca meccs is, de aztán eldőltem a kanapén és zavartalanul átaludtam az egészet, pedig a tévé folyamatosan üvöltött. fél2-kor ébredtem meg, cirka 3 órányi alvás után, hogy wtf. akkor mentem be az ágyba.
reggel moslék kedv, berágtam a macskára, hogy nem zabál, ezért belenyomtam az orrát a kajájába... ehhh... kicsit agresszív voltam. :( majd este bocsánatot kérek tőle. :)
csináltam rántott cukkinit, nagyon finom lett, hoztam OJ-nak is, majdnem egy huzatra be is falta, annyira ízlik neki. én is jól bezabáltam belőle este. :)
egyéb betegség nincs. illetve tegnap hazafelé iszonyat hányingerem volt a buszon. meg hihetetlenül érzékeny voltam a szagokra. majdnem leszálltam hányni, de aztán kibírtam. nem, nem és nem. nem lehetek terhes. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése