hétfő, szeptember 21, 2009

eddig csak filmekben

vagy romantikus regényekben, vagy akár mások elbeszéléséből hallottam arról, hogy milyen az Igazi Barátság. valójában soha nem hittem el, hogy létezik. azt sem gondoltam volna, hogy bizonyos történések mennyire össze tudnak kovácsolni két embert, akár egy örök életre.
most megtapasztalhattam magam is. ez a hétvége erről szólt.
pénteken a legjobb Barátnőm (mondhatnám azt is, hogy A Barátnőm) tett tanúbizonyságot arról, hogyan is kell viselkedni egy igazi barátság keretében. ő Barbi egyébként. bátran ki merem jelenteni, hogy ez az ember bármit kérhet tőlem és bármikor. mindent megteszek és a rendelkezésére állok, és próbálok olyan barátja lenni, mint amilyen ő nekem. a péntek este amúgy eszméletlenül jó volt. és legyen elég ennyi.
szombaton a legjobb Barátom (mondhatnám azt is, hogy A Barátom) tett tanúbizonyságot arról, hogyan is kell viselkedni egy igazi barátság keretében. ő a Kos egyébként. és már csak szuperlatívuszokban tudok beszélni arról, hogy ő is milyen jó hozzám, hogy nem is tudom mi lenne velem nélküle.
értem jött Barbihoz, hogy a kapott porszívóval hazahozzon. aztán átjött egy csomó filmmel, borral, elmentünk csavarogni, kocsikázni, Gellért hegyre andalogni, esti panorámát nézni. otthon megetettem Marion Mennyei Mediterrán Pennéjével (amiből Barbi is jól belakmározott, mert nagyon ízlett neki), felpattintottunk egy Heimann Kadarkát és elszopogattuk. közben néztünk filmeket.
az első a Mindenképpen talán c. film volt, aminek a végét már folyamatosan sírva néztem. eléggé kiborultam tőle. nagyon kedves, romantikus, aranyos családi film, csak hát beütött. nagyon sírtam. de a Kos jól kezelte. megbubizott, megnyugtatott, aztán meg behajintotta gyorsan a lejátszóba az Üvegtigris 1-et, hogy felvidítson. aztán mondtam neki, hogy szedje ki, mert Barbinál ugyanezt néztük pénteken. :) erre bedobta a Buhera Mátrix c. filmet. ami nem volt rossz, de hát jó sem. annyiból tetszett, hogy a saját életemet láttam viszont egy részénél, hiszen a főszereplő is 76-os, meg én is. és hát ugye úttörők, táborozás, akármi. de a többi sztori is ismerős volt (vízóra, autóvezetés), csak néhol elég gyengén volt kidolgozva. azért egyszer meg lehet nézni. a Hasutasok pl. sokkal szarabb film. szerintem. a zsinnyegtetésen kívül nem volt benne poén.
no, miután sírtam egy jót, meg nevettem is egy kicsit, úgy döntöttem, hogy félni akarok, nézzünk horrort. abból baj nem lehet. erre előszedte a Ház a Kísértet-hegyen c. filmet. hogy az nagyon félős. hát... én leginkább attól féltem, hogy elalszom rajta. hajnali 3 után lett vége, akkor aztán már elhúztunk aludni. az ágyban még ment a helyeskedés, meg a faszkodás, hogy "akkor most aludjunk?" és a "te mit szeretnél?" meg ilyen hülyeségek, mintha először feküdnénk egy ágyban, vagy aznap találkoztunk volna először. (1 éve, az első randinkon sokkal céltudatosabbak voltunk mindketten, mint vasárnap hajnalban) na, a vége csak szex lett. :)) nem volt rossz, bár most annyira jó sem. a Kos ilyet szólt: "én most elmegyek kicsi Királylány..." :DDD édescsillag. :) ehhez azért legalább 1 óra kellett, szóval nem csapta össze. :) beszéltem neki a gyerektémáról, nem aggódott, mintha még örült is volna neki, hogy esetleg lesz egy gyereke, szerintem nagyon meg sem lepődött. semmi para nem ütött be nála, hogy hú, most mi lesz, meg izé. meg a kedve sem szállt el a szextől amiatt, hogy esetleg "felcsinált"... de az akciónk végén örömmel konstatáltuk mindketten, hogy megjött Vérnénnye. :) úgyhogy a para alaptalan volt, csak téves riasztás volt az egész. volt vagy hajnali 4-5 óra, mire elaludtunk. reggel 9-kor meg már ébresztő, mert mennie kellett. én is felkeltem és bár azt terveztem, hogy visszafekszek, inkább tévéztem.
aztán persze délben volt egy kis izgalom is, de hálistennek jött a Tesóm és segített, de kurvára nem hiányzott, az biztos. délután meccs nézés, rántott sajt csinálás, zabálás, este filmek megint. 11-kor feküdtem le aludni.
azon gondolkodtam, hogy ha a bőgős előttem 5 évig nem baszott egy jót, akkor tuti, hogy elő fog kerülni egyszercsak. nem hiszem el, hogy ha előttem 5 évig nem volt jó senkivel, akkor majd most talál olyat, ráadásul rövid időn belül, akivel minden fasza. mostanában ráadásul olyan elfoglalt (suli, fellépések), hogy szerintem nincs is nagyon ideje randizgatni. de persze az is lehet, hogy már talált valakit.
szerdán ők játszanak a Tűzraktérben. annyira szívesen meghallgatnám őket, mert egyrészt a zenéjüket, meg ezeket a jammeléseket nagyon szeretem, másrészt vannak ott srácok, akik hiányoznak és kíváncsi vagyok rájuk, meg szívesen találkoznék velük, ha 2 szóra, akkor annyira (pl. Gergő, Szilveszter, Áron), de hát hogy a bőgőssel össze kell-e nekem futni, abban nem vagyok biztos. ráadásul rettegek, mi van ha van új nője és az is ott lesz... akkor nekem minimum egy új pasival kellene megjelennem... szóval ez ultragáz mindenhogy. nyilván leginkább az a gáz, hogy még mindig vele foglalkozom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése