kedd, szeptember 08, 2009

január óta nem

voltam moziban. ma este viszont megyek. a Corvinba. megnézem az új Tarantino filmet. egy sráccal. nevezzük csak Olasznak. :)
nem szeretnék egyelőre részleteket elárulni, meg igazából én sem hiszem még el, hogy létezik ez a fiú. bár tegnap beszéltünk telefonon. na, mindegy. :) szóval villámcsapásként hatott rám a levelezés, amit tegnap műveltünk, meg amit ma is... áhhh... kész.
most már csak azt kell mondogatnom magamban, hogy "szép vagyok, jó csaj vagyok, tetszeni fogok neki", illetve "jó pasi lesz és tetszeni fog nekem külsőre is". ha ezek összejönnek, akkor hibátlan történettel állunk szemben eddig. :)

tegnap totál feldobottan császkáltam haza, a vigyor le sem szakadt a fejemről. bennem volt még a Kossal töltött péntek emléke, meg a fent említett kellemes levélváltás. úgyhogy fülig vigyor, éneklés, seggriszálás. :) érdekes, hogy ha ilyen kibaszott kiegyensúlyozott és heppi vagyok, akkor valahogy minden egészen más. a világ is rózsaszín, meg az emberek is mások velem. jobbnál jobb pasiktól kapok ajánlatot a netes társkeresőkön, levelezgetek egy csomó pasival, és mintha az utcán is megbámulnának. és kivételesen alapvetően jó értelemben. szóval nem tudom mi van, de olyan, mintha március lenne. jön a tavasz, dagad a fasz... vagy hát én nem is tudom. persze rajtam van a görcs állandóan, mindig szexelnék... este is muszáj volt még pornót nézni, különben nem bírtam volna lefeküdni aludni. mondjuk, az igaz, hogy a film amit néztem (Bérgyilkosok, Banderas-Stallone, ezredszer megnézve is kurvajó film!!!) 11 után ért véget, szóval kódolva volt a pornóra átkapcsolás az estémbe.

otthon nem csináltam semmit. de nagyon nem. tekertem, beszéltem a Kossal egy csomót telefonon, meg Barbival, aztán ennyi. tévézés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése