csütörtök, szeptember 24, 2009

annyiféleképpen el akartam

kezdeni a mai posztot, aztán annyi minden történt már ma, hogy mittomén mit írjak. :)
kicsit nehéz a gépelés, mert bennem van fél liter pezsgő. és ez a legfontosabb. hogy ünnepeltünk ma. az opijaim átmentek egy kurvanehéz vizsgán, és hát rajtam is sok múlott, hogy sikerüljön nekik, és ők is annyira boldogok, meg én is, szóval kb. déltől eddig kint pezsgőztünk és cigiztünk az udvaron. és hát tök jó. tök megható, meg minden. szeretek itt dolgozni. szeretem a csapatot, NAGYON, meg a főnökömet is, aki OJ. szóval jó. nem is akarok váltani. kevés a pénz, de majd év végén sírok ki egy kicsit többet. vagy valami.
szóval részeg vagyok, nah. ennyi. és még csak fél 3 van. :)
ja, hát Barbi is egy jó interjún van túl, ami miatt szintén izgultam, és szerintem tök jó előjelek vannak, ráadásul a volt főnökömnél interjúzott, aki meg tényleg jó fej, és tök jó lenne, ha együtt dolgoznának. nah. szóval klassz ez a nap.
annak ellenére, hogy reggel az ELMÜ-ben nem adtak részletfizetést, mert állításuk szerint, mire jóváhagynák már kikapcsolják az áramot, úgyhogy a hitelkártyám segítségével becsengettem 63.250,- HUF-ot, hogy ne legyen az életem egészen egyszerű. :S de már ezt is leszarom. :)
amúgy meg tegnap estére a Tűzraktérbe akartam leszervezni randit a Hegymászóval, de hálistennek nem jött össze. hogy miért hálistennek? mert ugye a bőgős tegnap ott játszott. simán és jogosan kaphattam volna egy vascsőt a mocskos pofámba, hogy odacsődítek valakit, randira, mikor tudom, hogy a bőgős is ott lesz, de aztán szerencsére nem jött össze. :)
viszont ma találkozunk Hegymászóval, a Tűzraktérben. 6-kor. az legalább hazai terepnek számít nálam.
aztán elvileg 8-kor lesz egy randim egy Technikussal, aki amúgy oroszlán, és hát szerintem csak a szexre hajt. tegnap felhívott, és olyan dolgokat kérdezgetett, hogy majdnem eldobtam a telefont, de hát mindegy. egy esélyt adni kell neki is. ő legalább jó pasi. kép alapján legalább is. de nem fekszem le vele első randin, az tuti. meg másodikon sem. főleg, hogy szerintem olyan egyszerű, mint a kettes lego. :)
na, hát parádés a mai nap.
ja, főleg azért, mert beléptem a társkeresőre délelőtt, majd egyszercsak a bőgős, aki letiltott az oldalon aranyosan, megnézte az adatlapom. hogy miért, senki ne kérdezze... én nem reagáltam erre semmit. nézegesse csak az adatlapom, meg a képeim, ameddig akarja. ki is csaphatja rá minden reggel. leszarom.
aztán mi van még? ja, hogy mondtam már, hogy utálok szemöldököt szedni? ma reggel megtettem. és életemben az első szemöldökszedésemet Princz Kriszti intézte, még ötödévesek voltunk és a suli aulájában történt az eset. ő szedte, én üvöltöttem. és ez most azért fontos, mert Princz Kriszti ma 34 éves, és ezúton is szeretnék neki nagyon sok boldogságot, örömet, egészséget, minden jót és szépet kívánni. és jelzem, hogy hiányzik, és jó lenne berúgni együtt, mert jó lenne és kész. és szerepeljen ő is a blogban. mert megérdemli. ne csak TG, aki már arról fantáziált, hogy ha meglesz egyszer filmesítve a sztorim, akkor majd ő is szerepel benne, és hogy ez milyen fasza. és hogy persze saját magát játszaná a filmben. naná. :)))
és mit akartam még? mittomén. tegnap semmit nem csináltam, csak tévéztem. néztem a Real meccs második félidejét, ami nem is volt rossz. és ezt TG-nek is meg kellett írnom egyből persze. :) ja, még néztem a Temetetlen múlt c. filmet, de többször bealudtam közben, úgyhogy nem igazán értettem, hogy ki kivel van, így a vége előtt kikapcsoltam és mentem aludni.
ó, hát Panni időközben férjhez ment. ami nekem nagy ledöbbenés, de ezzel együtt meg örülés is. mert nyilván boldog, ha ezt a lépést meglépte, ilyen gyorsan. kár, hogy kimaradtam belőle, de amilyen tavaszom és nyaram volt, nem csoda. elvágtam minden madzagot a külvilág felé, vagymi, és még csak most kezdem összebogozgatni a dolgokat. de alakul, jelzem, alakul. :)
jah, és a hajam többek szerint vörös. én továbbra is szőkének látom, de nyilván én vagyok a hülye. :) és csak pozitív visszajelzéseket kapok, és ez meg jó. :)
mit írjak még? nemtom. jól vagyok. és még találtunk egy kis pezsit. megiszom. üvegből. ennyi. :)

1 megjegyzés:

  1. Én is már mióta akarom dícsérni a hajad, de nem engedett engem ez a nyavajás rendszer üzenetet küldeni.Szóval tök jó, nekem is tetszik az ilyen szín, volt is hasonló.
    üdv
    Vell

    VálaszTörlés