kedd, szeptember 29, 2009

mindenki engem akar

mostanában? najó, meg Barbit. de hát mi lett a pasikkal??? tele vagyok levelekkel, randi meghívásokkal, mittomén. Dobos is ugyebár, hogy főz nekem pörköltet a hétvégén, menjek ki hozzá. nyilván meg is akar dönteni, most hogy nincs barátnő. szerintem nem is lesz ellenemre. :) bírom a parttalan intelligenciáját. és hát Skorpióval szexelni meg külön öröm mindig egy oroszlánnak. hülye lennék kihagyni. :)
mára lett volna egy kutyasétáltatás egy nagyon-nagyon helyes fiúval. de aztán lemondtam, mert Loki meccs... és hát nem is a Loki meccs a lényeg (DEHOGYNEM!!!), hanem, hogy kivel és hol... Kéményseprővel és nála. :))
tegnap este 11-kor bírt felhívni, hogy mi lenne ha. mondom jó, bár elsőre nem is mondtam rá igent, hanem hogy még ma hívjon vissza és pontosítsunk. basszus, nem volt meg a száma, nem is ismertem fel mikor kiírta a telefon. beleszól: "szia! Laci vagyok!" öööö... jó pár másodpercig gondolkodtam, hogy ki a faszom az, aztán benyögtem: "ja, szia!!" de még ekkor se tudtam, hogy kivel beszélek. :) aztán mikor tovább pofázott, akkor lett ismerős a hangja, hogy jabazmeg, ez a Kéményseprő. hehe. épp pornót kerestem, nem tudtam mi hiányzik, hogy éppen akkor hívjon. kíváncsi lennék, hogy a faszba jutottam eszébe. május óta egy mukkot se kommunikáltunk. persze majd ma rákérdezek. :)
amúgy meg folyamatosan érdekel az a téma, és ha van itt pasi olvasó, akkor legyen kedves nyilatkozni (tudom, hogy van, ne sunnyogjatok!!!), hogy mi a faszért van az, hogy egy pasi vagy csak dugni akar, és azt persze azonnal, vagy nem akar dugni, udvarolgat, de mondjuk 1 hét után már ásó-kapa-nagyharang effektus lép fel.
miért nincs arany középút? hol vannak azok a pasik, akik még hisznek az udvarlásban, mint intézmény? hol vannak azok a pasik, akik nem vágynak az első randi végén a nő ágyába? vagy vágynak, de türtőztetik magukat és kivárják a sorukat. meg azt, hogy a nő is úgy akarja...
Fizikussal beszéltem egyébként tegnap. szinte egész délután chatelgettünk. meg aztán még este felhívott, hogy mizu. fogunk még találkozni, valahogy kívánom is, hogy találkozzunk. mert pont Kéményseprővel is az a bajom, hogy unom már a régi pasijaimat. hogy velük szexeljek. már egy éve nem szexelek új pasival. ugye márciusig a bőgőssel, meg a Kossal. azóta meg csak a Kossal. (najó, májusban még a Kéményseprő, de hát az csak egy gyenge próbálkozás volt) szóval hogy kéne már új pasi, aki egyrészt újfent megerősít, hogy jó csaj vagyok, másrészt új színt visz a szexuális életembe.
mert már unom a meglévő partnereket. meg nem is egészséges. hát de tényleg. parádés az is, hogy a Kéményseprőt 3,5 éve ismerem, és még mindig összejárunk. mert nyilván fogunk dugni ma éjjel. ez nem is kérdés. nyilván ezért keresett. bár ha faszkalap lesz, akkor úgyis otthagyom a francba. :) nem vagyok rászorulva. :)
szóval új pasi kell. minden téren. és ezen dolgozom. de persze nem mindenáron. a Fizikussal is igazából elszórakozgatok. nem görcsölök rajta. amíg jó, addig jó. ha már nem jó, akkor kuka. ha jön jobb, szintén kuka.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése