péntek, szeptember 11, 2009

valaki mondja meg

nekem, hogy mi a maszatos francot rontottam el a bőgőssel?? mit csináltam rosszul, hogy ilyen vége lett?? mi volt a baj??
és az nem válasz, hogy én nem hibáztam... mert biztos, hogy elszartam én is. és nem azzal, hogy már előbb nem hajítottam ki. vagy hát nyilván azzal is, mert ha kidobom, akkor talán jobban ragaszkodni kezd, jobban kaparni kezd, jobban megbecsül. de így???
tegnap este is az járt a fejemben, hogy Valentin napkor megkapta azt a csodálatos könyvet Freudról. minden lapját végigsimogatta. és mondta, hogy még életében nem kapott ilyen szép ajándékot, meg ugye plusz a karácsonyi. és mégsem voltam jó.
annyira basz az egész. annyira nem tudok túl lenni rajta. én ebbe bele fogok betegedni. állandóan ő jár az eszemben. teljesen ki tudok borulni 2 perc alatt, ha eszembe jut, vagy csak valami vele kapcsolatos dolog kerül elő... áhhh...
és persze nézem, Avishai Cohen koncert lesz Bécsben. már írtam a Kosnak, hogy ha szeret, menjünk el együtt. november 30-án lesz. hát nem tudom. amúgy nem drága a jegy, 12.000 körül van a legdrágább.
meg aztán megint lesz Budapesten Richard Bona, meg Marcus Miller... áhhhh... ezeket mind a bőgőssel kellene meghallgatni. mindegyiket!
annyira kibaszottul hiányzik. nagyon-nagyon-nagyon sokat gondolok rá. már a kiábrándító feje és viselkedése persze nem jut eszembe, csak az, hogy ő kell. mert ő tökéletes volt. bárki bármit is mond, nekem az volt. és ebből nem engedek.
az utóbbi idők pocsék randijai után meg pláne azt tudom mondani, hogy tökéletes. kívül-belül tetszik. még mindig.
én ebbe bele fogok halni. nem csoda, ha mindenkiben találok valami hibát... nem csoda, ha nem kell senki más... mert még mindig ő az etalon. még mindig őt akarom. és nemcsak azért, hogy legyen valakim. nekem Ő kell. pont Ő. senki más... :(
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! MEG AKAROK HALNI!!!! NINCS MIÉRT ÉLNEM, HA NEM ÉLHETEK VELE... :(

1 megjegyzés:

  1. Keress rá a "nárcisztikus személyiségzavar" kifejezésre és örülj, hogy időben megmenekültél.
    Ez http://www.lelekbenotthon.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=84 elég jó kiindulási pont.

    VálaszTörlés