szerda, szeptember 23, 2009

próbáltam ügyintézni tegnap

az ELMÜ-nél, mert sanszos, hogy a kiadott lakásban ki fogják kapcsolni a villanyt. elviharzottam az Árkádba, ahol van üszi, hogy kérjek részletfizetést. 5 előtt értem oda, 20 várakozó volt előttem, 6-kor zártak. nyilván sorra sem kerültem volna.
úgy felcsesztem magam, hogy azonnal bevágódtam az első szembejövő New Yorkerbe, ahol el is basztam 10.000,- Ft-ot. (najó, nem mind elbaszás, mert ajcsiba is vettem ott valamit) aztán még benéztem a Deichmannba (érdekes elképzelései vannak a cipőgyártóknak a divatról... a 90%-a a felhozatalnak számomra hordhatatlan. egyszerűen nem tetszik...), majd a C&A-ba, ahol a hitelkártyám addig könyörgött, hogy még 10.000,- Ft-tól megszabadítottam. hurrá. éljenek a bevásárlóközpontokban elhelyezett közüzemi szolgáltatók ügyfélszolgálatai. parádés.
persze a C&A-ban csak leértékelt cuccokat vettem. pl. jövőre, Ozorára nadrágot, amit már idén kerestem, de sehol nem találtam olyat, amilyet elképzeltem. próba nélkül vettem egy faszántos gatyát. 1500-ért. meg 3 kibaszott jó és persze szexi melltartót, hozzájuk tartozó bugyival, fillérekért. ezeket se próbáltam. ráböktem a 85C-re és mindhárom úgy áll rajtam, mintha rám öntötték volna. :) és még persze felsők, meg mittomén. végül is nem volt érdemtelen a pénzköltés, a lelkemnek és a ruhatáramnak egyaránt hiányzott, de most már csak turkálóba megyek és ott shoppingolok, mert többre már idén nem telik. ja, még valami cipőt kellene újítani, de hol?? na, majd kialakul. a tavalyi még egészen jól müxik. csak csapadék ne essen, mert beázik már ez is a törött talpa miatt. :(
ELMÜ ügyben egyébként annyi előrelépés történt, hogy holnap reggel 9-re foglaltam időpontot a Péterfy Sándor utcai irodájukba (pláza még a közelben sincs, az Arénához hálistennek már elég lusta vagyok) és megpróbálom elintézni, amit el kell. csak hogy ne unatkozzak... :S
mire hazavergődtem tegnap már csak annak örültem, hogy luk van a seggemen és nem esek bele... vacsiztam és bambultam a tévét.
egyéb betegség? nincs. kéne fodrászhoz menni, de miből? buzi ELMÜ elviszi a hajamra szánt pénzt. :S na, mindegy. majd megoldom.
a profilomhoz tettem fel új képet, a hülye szőke fejemről. most vagy nem vette észre senki, vagy annyira nem nagy durranás, hogy reagáljatok rá. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése