szerda, augusztus 19, 2009

a csalódottságomat már

nem igazán lehet fokozni... annyira felidegesített ez a faszkalap, hogy már a sírás határán állva hívtam fel Barbit, hogy valakinek elmondhassam a bajom.
ja, mert hát a legszebb, hogy visszaregisztrált arra az oldalra is, ahol anno találkoztunk, és ilyeneket írt ki az adatlapjára: "kizáró ok: műköröm, túl nagy has..."
bazmeg. és anyád??? az jól van te buzi??? mi a fasznak kell hülyíteni az embert, ha egyszerűen nem is vagyok az esete? mi a fasznak hülyített 10 hónapig??? minek irkált olyat, hogy a seggemre gondol? persze, részeg volt. Csillukának meg szerelmet vallott. menjen a büdös picsába.
érdekes... nem voltam az igazi... hát... ez márciusban még nem így hangzott. de hogy ez mekkora egy hazug pöcs!!!
és most is online azon a szar oldalon. és írogat, hogy "elég rossz híred van". hát meg jó kurva anyádat. milyen rossz hírem van??? mikor neki tartogattam magam egész nyáron??? bazmeg... ez mekkora csalódás... édes Istenem... elsüllyedek szégyenemben tényleg... :( hogy bedőltem egy ilyen faszkalapnak. úrjézus. és én még terveztem vele!!! degáz. és nem figyeltem a tanácsokra, az intő jelekre... ezért utólag is elnézést kérek mindenkitől, aki ezt az egészet már előre látta, próbálta jelezni is, hogy ez van, csak nem hallgattam rá. egy szánalmas szardarab vagyok már megint, legalább is annak érzem magam. jézus, és még én küldtem neki hétfőn délben smst, hogy találkozzunk. normális vagyok???
most komolyan. ezek után ki a fasznak van kedve pasizni??? KINEK??? mert nekem aztán nincs. kurvára elegem lett megint az összes mocskos szemétládából. az összes féregből, akit férfinak teremtett az Isten. (tisztelet a kivételnek persze...)
megint mi az egyetlen, ami erőt ad, a joe. semmi más. meg az alkohol. meg hogy jól ki fogom picsogni magam Barbinak. aztán ennyi.
tiszta idegroncs vagyok. a fejem szétmegy a takonytól, fáj a torkom, elmegy a hangom állandóan, az oktatást is úgy tartottam, hogy sokszor majdnem elbőgtem magam, a sírás kerülgetett... áhhh.
hát de bazmeg május elsején megdugni... arra még jó voltam... persze. hát remek. az én kurvaanyámat már megint, hogy ennyire hülye voltam. meg vak.
nincs az a pasi, akinek hinni tudnék ezek után. nincs az a pasi, akibe egyáltalán bele tudnék szeretni. egyszerűen nem született meg erre a földre. nincs az a pasi, akinek én mégegyszer kiadom magam. nincs az a pasi, aki mégegyszer kihúzza belőlem az érzéseimet.
és egyáltalán... nincs az a pasi, aki most bármilyen érzelmet is ki tudna váltani belőlem. semmit. max. gyűlöletet. az egész férfinem iránti gyűlöletemet tudom most csak minden pasira rávetíteni. és egyáltalán. a párkapcsolat, mint intézmény, egy baromság. kefélni kell, akivel csak akar az ember, élvezni kell az életet és ennyi. párkapcsolat? érzelmek? görcsölés? kattogás? hűtlenkedés? hazugság? minek ezek?
szex, drog és rock'n roll. csak ez a fontos, semmi más. eszerint fogok élni. legalább is ez a terv. és ez egy jó terv. szerintem. :)


6 megjegyzés:

  1. Kérlek intézkedj, hogy a manchester utd azonnal kapja össze magát, és kezdjen végre valami focinak tűnő dolgot művelni, mert ez nem mehet így
    tovább! Kikapni egy újonctól, otthon meg kínkeservesen egyetlen árva góllal nyerni egy szintén újonc csapat ellen, ez már kimeríti a közösség elleni izgatás fogalmát.
    CR nélkül bizony összeomlott a csapat
    (jó, van pár sérült is), csak ténferegnek a pályán, ha labdát kapnak középpályán hát eltökölik az egészet, lassúak, körülményesek és motiválatlanok. Tessék intézkedni már.

    Ja, és a bőgős egy tróger alak.

    Köszönöm.

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  2. Kösz a gyors intézkedést, a hétvégi
    fordulóban végre elkapták a fonalat a fiúk, ötöt pakoltak a wigannek:)
    Kellett már.

    Csíra "SörösÖrdögök" bácsi

    VálaszTörlés
  3. háhá, ne is mondd... a szerdai meccs rémes volt. de szombatra tényleg összekapták magukat. :)
    hajrá MU!!! :D

    VálaszTörlés
  4. Ja és igen, majd elfelejtettem:
    "Óh jeeeh, szex, drog és rákkenról -
    sikította a tiszavirág (Polingenia longicauda)."
    (kisebb részlet a regényemből, khm, khm)

    Persze a "lassan járj, tovább érsz" elve is állhat gyenge lábakon (szókép a szóképben, nini) - lásd tűzönjárás.

    Ebből is látszik, hogy minden e kerek földön csupán nézőpont kérdése. Sajnos rohanó korunk korántsem kedvez az évezredes bölcsességeknek (erről bővebben a fent említett regény "Buddha és a fogyitábor" c. fejezetében elmélkedem a magam sajátos, egyszerre szexi és mélyenszántó módján).
    Hamarosan híres író leszek, noha hazánkban e kettő egyszerre még senkinek sem sikerült - s bár külön-külön
    azért láthattunk megnyerő próbálkozásokat, én bajusz nélkül próbálom meg: vonzanak a kihívások.

    Csíra bácsi

    VálaszTörlés
  5. nem tudom mit toltál, de nagyon jó kis komment lett. :)
    najó, tudom, hogy alapjáraton ilyen szellemes vagy.
    epedve várom a regényt. ;)
    holnap egy Belga koncert?? ;)

    VálaszTörlés
  6. Áááh, a Belga felejtős, összevissz egy koncertjükön voltam, azon is csak vakargattam a fejem.
    Jövőre ellenben kimegyek Szigetre
    (ó, igen-igen!). Már alig várom.
    Kék farmer és piros póló lesz rajtam.
    Meg valszeg sportcipő.
    Valami márkás, drága csuka, mert addigra tele leszek lével (na ja, a külföldi meló: egy amszterdami pornószínház keres súgót, nyelvismeret nem szükséges).

    Még csak annyit, hogy a regényem
    egy görög gyorsbüfében (Trójai Faló) kezdődik, és ott hangzik el az alábbi, nyilván majd sokszor idézett mondat:
    "- Egy fele falat falafelet."

    Már megvan a borítóterv is:
    Marilyn Monroe híres szoknyalebbentős fekete-fehér képe,
    csak éppen Merlinnel, a szakállas varázslóval.

    Istenem, ha tudnátok!

    csíra bácsi

    magyar csapat a BL-ben végre!
    debreceni az úristen is

    VálaszTörlés