szombat, augusztus 29, 2009

vicces éjszakát töltöttem

Hétfőivel csütörtökön. colorStar koncertre végül nem jutottam el, mégis hajnali 4-re értem haza. :)
este fél9-re beszéltük meg, a Deákra a találkozót. nem volt sok kedvem elindulni, mert elég fáradt voltam, de hát azért mégis összeszedtem magam. a buszon anyukámmal beszéltem telefonon, születésnapja alkalmából köszöntöttem. így el is csesztem a leszállást, tovább mentem egy megállóval, és bár nem késtem volna el, mire visszagyalogoltam, mégis sikerült. de nem volt gond. vettünk egy üveg bort, aztán leültünk egy padra dumálni. kísértetiesen hasonlított a dolog a bőgősös randijaimhoz, csak mi távolabb ültünk az emberektől, meg a zsizsgéstől, mert egyikünk sem volt kíváncsi senkire a másikon kívül.
szóval rengeteget beszélgettünk, nevetgéltünk és piáltunk. volt nálam egy cigi, azt is elszívtuk, bár a nagy részét inkább én. kész is lettem tőle és csak pofáztam vég nélkül. többször elég durván beleláttam a fejébe, kitaláltam a gondolatait, ilyenkor néztünk egymásra, hogy mivan. nagyon jól éreztem magam vele. bírom a stílusát, bírom a humorát, bírom a parttalan intelligenciáját, hogy sok dologról nagyon hasonlóképpen gondolkodunk, hogy szereti a focit, hogy tud vég nélkül bulizni, hogy képes őrültségekre. olyannyira, hogy miután annyit meséltem neki Ozoráról, kitalálta, hogy kéne egy domboldal. most azonnal. hozzáteszem, az Erzsébet téren ültünk és éjfél körül volt. a Várdomb oldala jutott eszembe, ahova szívesen el is indultam volna, de aztán kezdtem fáradni, így a Duna partot céloztuk meg. feltankoltunk piával és elsétáltunk.
én nem tudom, hogy mi van ezzel a fiúval... egész éjjel csak akkor ért hozzám, ha már nem bírt egyenesen menni és dülöngélés közben összekoccant a kezünk. de semmi több. egyáltalán nem közeledett. amikor meg olyan célzást tettem (bár csak utólag esett le, hogy "olyan célzás"), akkor kiröhögött, tehát nem volt rá nyitott. most vagy ennyire félénk, vagy ennyire még mindig a volt barátnője jár a fejében és velem csak cimbizik, vagy undorodik tőlem viszont cimbinek jó vagyok. szóval nem tudom eldönteni. hazafelé, mikor szóba kerültek a leszbikus, hármasban párnacsatázós sztorijaim (valamivel fel akartam piszkálni, muszáj volt ezt a lapot előszedni), akkor persze már meg volt veszve, hogy ne mondjak ilyet egy részeg férfinak, mert meg leszek erőszakolva. szóval igazából fel akart jutni a lakásomba, de hát egyrészt hajnali 3 akkor már javában elmúlt, másrészt meg így biztosan nem viszem fel. meg hát kérdés, hogy csak részegen fűlik hozzám a foga? mert akkor most azonnal felejtsük is el egymást. végül mintha durcás lett volna, mikor elváltunk, még 2 puszit se kaptam, semmit, csak menjek haza, ő is megy. rémesen elázott akkorra, kicsit aggódtam érte.
az viszont tény, hogy 2 alkalma már lett volna, hogy bejusson a lakásomba, meg hogy közelebbi kapcsolatba kerüljön velem (a BL döntő estéje, meg a keddi Loki meccs estéje), de egyikkel sem élt. ha még jelentkezik, akkor teszek egy utolsó próbát, de én befejeztem vele. én nem csinálok magamból hülyét többet. persze, havernak, barátnak jó lenne, de nem tudom... mindegy. nem törtetek utána egy percig sem.
péntek hajnalban tehát baromi részegen és fáradtan értem haza. kontaktlencsében aludtam, mert hát arra a 2-3 órára minek vegyem ki? alig bírtam felkelni persze, és ráadásul sejtettem, hogy nagyon kemény nap vár rám.
nem tévedtem, 9-től majdnem délig meetingen ültem és már majdnem elaludtam, de azért túléltem. olyan fos napom volt, hogy az nem igaz. egy csomót idegeskedtem, szervezkedtem, tárgyaltam, meg minden. hurrá. :( alig vártam, hogy elinduljak végre haza és lazítsak.
közben hívott egy másik fiú, egy 31 éves oroszlán srác, Attila, én Oroszlán Attilának neveztem el. este 8-ra beszéltünk meg találkozót, a Stex elé. igent mondtam, mert azt gondoltam, hogy addigra összeszedem magam, és 1-2 órát még csak kibírok valahogy. aztán nem úgy lett. fél8-kor már láttam, hogy nem leszek képes elindulni, így küldtem neki egy sms-t, hogy tegyük át máskorra. ha ma nem kellett volna jönni dolgozni, lehet, hogy megerőltetem magam, de így inkább a pihenést választottam, úgyhogy fél10-kor már javában aludtam.
közben azért történt más is, van még egy pasi (jaj, és még számtalan... jobb nem tudni...), Dj Függöny. tudom a rendes nevét is, de nekem ez kurvára tetszik, így is mentettem el a telefonomba. az iwiw "csajok és pasik" alkalmazásában kattant rám és tegnap már telefonon is beszélgettünk. pont akkor hívott, mikor Oroszlán Attilának el akartam küldeni az sms-t. szóval dumáltunk. és érdekes volt. nagyon nyílt és őszinte volt, amivel kicsit meg is lepett, aztán mégis valahogy ez lett vonzó benne. kiderült, hogy egy autómosóban dolgozik, hogy egyszer megvert egy buszsofőrt részegen és ezért kapott 8 hónapot 2 évre felfüggesztve, meg ilyesmi. zűrös fickónak tűnik, de valahol ez tetszik. először kicsit megriadtam, de már nem foglalkozom vele. meg azzal sem, hogy autómosóban dolgozik (tehát nem egyetemi tanár, vagy akármi), mert leszarom. van tisztességes munkája és kész, ez a lényeg. 10 évig dj volt egyébként, imádja a zenét, hasonlókat, mint én, jó a humora, nagy dumája van és rettentően rám van szívódva és nagyon készül az első találkozóra. azt mondta, nem akarja elsietni, levelezgessünk, beszélgessünk még egy kicsit, meg amúgy is le van égve anyagilag, meg nyúzott, szeretne jó benyomást tenni rám elsőre, mert tudja, hogy az fontos, és még soha nem ismerkedett neten, kb. én vagyok az első, akivel már a telefonálásig eljutott. és hogy szeretne minél jobban megismerni, hogy úgy tudjon készülni az első találkozóra. szóval, ez az ember hihetetlenül készül arra, hogy velem találkozzon. és annyira bejövök neki a dumám, meg a fotóim alapján, hogy egyszerűen nem akarja elrontani semmivel.
ez valami őrület... annyira helyes, ahogy így udvarol, hogy kész. 34 éves egyébként, és ma reggel láttam, hogy ő is oroszlán... hát remek. :) egyrészt tudatosan keresem a tűz jegyű, pláne oroszlán pasikat (Oroszlán Attilát így találtam), másrészt meg nyilván bevonzom őket. :)
pont a Hétfőivel beszélgettem csüt. éjjel, hogy mi van az akváriumommal. mondtam, hogy meghaltak a halak, már csak egy csigám van. (ma reggelre, jelzem, szerintem Rambo is kimúlt) és hogy biztos azért, mert nem bírták az egyedül létet. mert hogy az egyik a nyaralás alatt pusztult el, a másik meg Ozora idején. és akkor kimondtam: "lehet, hogy ez egy égi jel, hogy nem kellenek nekem a halak..." és akkor megvilágosodtam. a bőgős ugyebár Halak. és hát itt az égi jel. és az augusztus havi horoszkópom is mit ír? :
"Augusztusban vár rád még egy fontos találkozás. Könnyen lehet, hogy a múltadból tér vissza valaki, aki valamikor jelentős szerepet töltött be az életedben. Ne ijedj meg! Örülj neki, mert most egyértelműen kiderülhet számodra, hogy túljutottál-e rajta, és az is kiderülhet, hogy van-e még bármi dolgotok egymással. Már csak azért is érdekes ez, mert ez a hónap elkerülhetetlenül felfokozza benned a szerelem utáni vágyadat…"
szóval meg van írva minden a csillagokban, kár is ez ellen tiltakozni. :) ja, és mindezt Barbinak is üzenem, sok szeretettel. :) mert ő is ugyanabban a szaros ladikban evezett eddig, mint én. de már kiszálltunk, jelentem, kint vagyunk a parton, a vacak csónakot meg jól belöktük a víz közepére, hánykolódjon csak egyedül. minket már nem érdekel. jó volt benne evezni, de léket kapott és süllyedt és akkor lépni kellett. mindketten megtettük és ez tök jó. azzal a korhadt bárkával meg nem törődünk többé. új vizekre evezünk, szép új csónakkal, új lapátokkal. ennyi. :)
na, hívott Oroszlán Attila, aki orvosi műszerek szervizelésével foglalkozik, ráadásul CT-k javításával, meg ilyesmi, szóval hívott és ma este 20:30-ra áttettük a találkozót. megpróbálok ma végre tényleg odaérni. azért ekkorra, mert előtte MU-Arsenal meccs lesz, azt meg szeretném megnézni nyugiban, egyedül. :)
na, hát kábé ennyi van. holnap jönnek anyuék, megünnepeljük a szülinapját, meg az enyémet. a Tesómmal mi főzünk megint, remélem jól sikerül minden. :)
ja, hát Dj Függöny még este küldött sms-t, mikor én már aludtam, hogy: "A hülye kolegám leitatott :) ilyenkor meg olyan bújós vagyok, mint egy kiscica... És közben rád gondolok: milyen is lehet veled... :)" mi van a pasikkal? mindegyik megőrült? :D
hálaistennek kapós vagyok, legalább is fotóim alapján (az már más kérdés, hogy szőkés képeim még nincsenek sehol, szóval a régi énemet láthatta eddig mindenki), kíváncsi leszek a személyes találkozókra, hogy ott majd elmenekülnek-e előlem, vagy sem. nem vagyok kétségbeesve, mert vannak szimpatikus jelentkezők. ha meg most nem jön össze senki és semmi, akkor majd máskor. szóval no para. jól vagyok, minden oké, kezdek nyitni a világ felé, van kedvem találkozni emberekkel, pl. veled is TG, úgyhogy gondolkodj, hogy milyen a jövő heted és jelentkezz és üljünk össze végre egy kicsit. :)

3 megjegyzés:

  1. A szaros ladik célzás volt? :DDD
    De mindegy is, tényleg új csónakban ülünk, ez a lényeg!
    Hajrá Budapest Cowboys! ;)

    VálaszTörlés
  2. hát baszki, amíg ezt nem írtad, nem esett le, de most már visítva röhögök!!!
    híjjá mán, hogy mifasz!!!

    VálaszTörlés
  3. pofánbaszás terhe mellett már beírtam naptárba.

    VálaszTörlés