szerda, augusztus 13, 2008

a Tesóm pasija

mondta meg ma a frankót. és ezért hálás vagyok neki. hogy felnyitotta a szemem.
azt mondta ugyanis, hogy mindentől eltekintve, hogy nincs pasim, hogy nem mindig úgy mennek a dolgok, ahogy szeretném, mégis, egyvalami miatt igenis boldog lehetek. hogy le tudtam fogyni. hogy meg tudtam csinálni az 50 kg súlyfeleslegtől való megszabadulást. és ha más nem is, de ez tegyen boldoggá, meg legyek emiatt büszke magamra, mert megtehetem. mert megérdemlem.
és tök igaza van. történjen bármi, legyen bárhogy is az elkövetkezendő időkben, végrehajtottam egy nagy dolgot, amitől igenis boldognak kell éreznem magam. mert nem sokan képesek erre. és az a bizonyos pohár igenis félig tele van. vegyem már észre!!! :)
szóval innentől erre koncentrálok. innen fogok hozzáállni a dolgokhoz. és így valamivel biztosan könnyebb lesz.
úgyhogy leszarom én az egész pasiügyet, depit, meg mindent magasról. majd lesz pasi, és lesz még szőlő, lágy kenyér. ennyi.
egyébként a mai napon kiosztottam pár embert, megbántottam pár embert, akár akarva, akár akaratlanul. nem vagyok büszke rá. igyekszem mindent jóvátenni. szép sorjában.
de előbb magammal kell foglalkoznom. magamra kell koncentrálnom. és ez most hosszú időbe fog telni. de amint kész vagyok normális kommunikációra, akkor megkezdem. mármint embertársaim felé. igyekezni fogok...
kicsit újra össze kell rakni magam. kicsit át kell gondolni a dolgaim és egészen más szemszögből, mint ahogy napközben tettem. 32 éves lettem. ez már nem vicc. vagy most változtatok gyökeresen, vagy soha.
ámen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése