hétfő, augusztus 11, 2008

most nem azért

de a spontaneitásomban rejlő zsenialitás az valami döbbenet.
összekevertem két hajfestéket, és valami kibaszott jó lett. ahhoz képest, hogy tavaly nyáron még nem győztem az élénk színek között válogatni, mára már konkrétan fekete, kékesfekete, bíboros színű a hajam. varázslat. :)
ma csak két ember, ráadásul két szívcsücsök, 76-os és Andriska próbált névnapom alkalmából felköszönteni. jól elmagyaráztam nekik telefonon, hogy holnap hívjanak. :)
ja, meg a Pannon köszönt fel névnapom alkalmából. de fasza erre ébrdeni. :)
amúgy meg olyan barna vagyok.... olyan színem van... életembe se volt ilyen. úgyhogy jól is áll a sötét hajszín. vagy nem. de leszarom. nekem tetszik. ehhez aztán lehet sminkelni. :)
holnap veszek a bakancsomba talpbetétet aztán abban nyomom a Szigeten. biztos rám fog rohadni, de kb. pont leszarom. viszont ott asszem a pipát elfelejthetem. bevinni még bevinném valahogy, de az álruhás rendőrök réme beparáztatott. nem kéne bilincsbeverve távozni onnan.
a sütővel ma faszán megégettem az ujjam, akkora hólyag van rajta, hogy még... megjegyzem, a ruhák még mindig a konyha közepén kihányva a táskából. holnap már mosni is kéne. meg minden egyebet. jujjj... szép kis nap lesz.
jut eszembe, nekem még soha nem volt meglepi szülinapi partym. valszeg most se lesz. meg a Barátaimtól se kapom meg ajándékba azt, amit kértem. hiszen nem két aranyhalról van szó, hanem egy egész zenekarról, egy egész éjszakára.
nejelöljbe az élen. jujjj... fura, hogy rajtam kívül kb. senki nem kezelte őt sztárként. vagy Valakiként. ugyanolyan hétköznapi srác volt, mint a többi. tekert, szívott, röhögcsélt, bulizott... jó, persze, ő egy hétköznapi srác, aki egy sikerzenekar tagja. ő is büdöset szarik. őt is unja valaki. de akkoris. nejelöljbe. ez azé' odaver. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése