hétfő, augusztus 11, 2008

jippp

a reggeli joeból maradt egy kicsi és azt hazahoztam. el is tolom gyorsan, csak hogy a thc szint a véremben egy pillanatra se legyen alacsony. lassan nem fogok tudni enélkül élni. deszép lesz. :)
megnézem a fallen artot, amit TG mutatott, meg szerintem Róóóólandot is, aztán meg kicsapom. nem bírok még aludni. kicsit felborult a bioritmusom. táncolnék. lehet, inkább Atmost hallgatok. bazzzz... youtubeon már vannak IDEI Ozorás felvételek... ez mekkora???!!!
VISSZA AKAROK MENNI!!! MOST!!! WHÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
hálistennek idén lesznek még ilyen egynapos bulik, ott lehet még picit feltöltődni a feelingből. :)
ahhoz képest, hogy egy hete ilyenkor még azt se tudtam pontosan, hogy mi az a goa, meg milyen is igazán egy ilyen party... hát ahhoz képest hamar a rabja lettem...
az volt a durva, hogy kedden kb. fél 11-re érkeztünk a sátorozóhelyre. elkezdtük felállítani a sátrat. kibaszott szélvihar. ponyvával lavírozás ezerrel. erre Lacika odaállít egy akkora trombitával, hogy majd eltörte a kezünket, na itt akkor a sátorprojekt be is fulladt aranyosan. ja, még jégert is kellett vele inni... szóval a sátorban a hálófülkét a mai napig se rögzítettük le. minek? :) na, a lényeg, hogy kedden ezután átmentünk egy másik társasághoz, ott is körbejárt Joe, leültünk egy plédre hárman lányok, vihogtunk. na, mondom már biztos van vagy délután 2. erre megnézzük a telefont és még nem volt dél!!! 11:56!!! basszájba, cirka 1 óra alatt olyan mocskosan készek lettünk, hogy az nem igaz... egész vasárnapig ezen vihogtam... hogy kedden 11:56-ra betéptünk gallyra. :)
ja, Lacika 30g-vel indult el otthonról, biztos ami biztos, vagyis a kocsiban olyan masszív fűszag volt, hogy a simontornyai állomástól Ozoráig (kb. 15 perc kocsival) félig betéptem. a csajok meg Szeged óta szagulták... ez azé' odaver. :)
Simontornyán bementünk a nagybótba, bevásárolni. állunk a sorban, erre sms jön. a telefonom nincs lehallkítva. sms hangom: "légy olyan jó, mennyé szépen hátra, és verd le azt a kurva lakatot!!! - mivel???? - ANYÁDDAL!!!!" és mikor már húzom ki a zsebemből, akkor üvölt a telefon, hogy "ANYÁDDAL!!!" .... OMFG!!!!! :S
már így is annyit balettoztunk a bótban, mindenkit ugráltattunk, miattunk kinyitottak még egy pénztárt, erre a hülye pesti picsa seggéből üvölt, hogy ANYÁDDAL!!! én úgy röhögtem. meg persze vörösödtem is. úrjézus. TG sms-e volt persze, a 3-as partiról érdeklődött. és gratulált hozzá. nem ma kezdtem ugye... Sanyikám... meglátod megbasz a kisgyerek!!! áhhh... Ozorán nem ismerte senki ezt a klasszikust, nem volt kivel vihognom ezen. úúúú... TG nagyon hiányzott ilyenkor. az összenézős, félszavakbólmegértős, labdáraazonnallecsapós TG.... istenem... hogy kiegészítjük egymást... szóval ezért is mondtam, hogy az értelem... áhhhh.... szóval az sms hangom odaver, nah... alig vártam, hogy kitakarodjak a boltból. felhívtam TG-t, de nem a kérdéseire válaszoltam, hanem elmondtam ezt a sztorit. és vihogtunk. és már néztek a többiek, hogymivan. Nóra jégkrémet tömött a számba, hogy fejezzem már be. pedig imádom hallgatni, ahogy TG nevet. SzözsöVö... sokmindent szeretek még benne. mondjuk a barkóját... jujjjj... 76-osnak pl. nincs. de Ozorán is csak a barkós pasikat néztem. juhuhuuuujjjj... gyönyörű pasikat láttam... spanyol mezest is. :S picsába.
és basszus, jönnénk ma haza.kocsi full tele. bőrönd a nyakamban, megaz ölemben. a kezünk kitéve azajtón,benne szemeteszsák, amit le kell adni a kijárartnál. ülünk a kocsiban, mint a hülyék, mindenkitől elköszöntünk, puszi-puszi, minden, Nóra ráadja a gyújtást, erre nem indul a kocsi, mert lemerült az akksi. baszkiiiiiiii... meg se röffent.... WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... kivel történik ez meg, ha nem velünk??? na, akkor kocsiból ki, illetve előbb szemeteszsák elenged, ajtó kinyit, ölemből táska kirak, kiszáll. be kell tolni. már érted, úgy ülünk benn, hogy uccsó cigit eltoltuk a nagy út előtt, erre oda kell menni azokhoz, akiktől pusziszkodva búcsúzkodtunk, hogy "figyimá, sziasztok, bocs, betolnátok a kocsikant???" ..... áhhhh... erre jönnek, betoljuk, kanyarodik, emelkedő, mazsola, minden szar... érted. és behörren a moci, konfetti eső, aranyeső... erre újra beülés, táska ölembe, kéz kilógat, zsákot fel,kéz kitartja a zsákot és indulás. és a dimbesdombos, hepehupás, úttalan utakon megyünk kifelé. még 5 percig. odaérünk a bejárathoz. kocsi nem leállít. kézből zsák elenged. pufff. hát így.
ábazmeg. olyan sztorik voltak. és ezek így jönnek elő. hogy szívom a spanglit. fura, hogy szinte hibátlanul írok. még nem is nagyon volt ilyen, hogy betépve billentyűzet akadjon azonnal az ujjaim alá. ilyenkor csak fosom a szót. ezek a gondolataim. amúgy is azt szoktam mondani erre az egészre, hogy a billentyűzet a testem folytatása, az agyamból az ujjaimon át jönnek a gondolatok, rá a billyentyűkre, onnan a képernyőre, majd a Világ szemei elé... szóval a blog amúgy is erről szól. de nem online. hanem offline. csak rövid idő múlva. most viszont, jönnek a gondolatok, kezem üti a billentyűket. szemem a képernyőre égeti a betűket, szavakat. minden beleég. a képbe. a fejembe. az agyamba. vagy a helyére? ki tudja. honnan kezdtem el és hova lyukadok most ki.
az előbb egyébként, ahogy írtam a betolós sztorit, nagyon nevettem. sikongattam, de hangosan. fogtam a hasam és potyogtak a könnyeim. mert ott voltam abban a pillanatban újra. és átvillantak a fejemen azok a gondolatok, amik akkor is. és valami hihetetlen komikus szituáció volt az egész. és annyira kellett ezen röhögnöm, hogy az kész. az odaver.
3 délután úgy ettem jégkrémet, hogy mindig más pasit fűztem meg, hogy hozzon már egyet. mert kurvamessze volt a jégkrémárus. de aztán mindig olyan szépen rebegtettem a pilláimat, hogy hoztak. örömmel hozták!!! ;)
szombat este volt egy meghatározó élményem. egy pasi az asztalunknál előttem szippantott fel kokaint. vagy legalábbis valami fehér port. de vélhetőleg nem sütőport. amúgy most valami harcosbaszóspartraszállós film megy a tévében. nem tudom mi a szar ez. nyerít a ló. vigyázzatok a hercegnőre. nézd csak ki jön ott. nah, szóval felszippantotta. egy kurvajó pasi volt egyébként. mondjuk eddig a pontig. szóval bankkártyával összerendez. 5ezrest összesodor és szippp.. aztán meg kidagad az ér a homlokán és néz érdekesen. és ezt így egy társaságban. mert voltunk heten, abból ő hármat ismert. meg ő. szóval érted. és akkor kiteszi a csíkot és felszippantja. ja, és leöblíti pálesszel. anyád.  ez azé' odaver. ilyesztő lett utána a tekintete. arra gondoltam, hogy én ide, erre a szintre azért sose szeretnék eljutni. hogy ő most sznoboskodik és nyilvánosan szippantgat, vagy annyira függő, hogy azt nem bírja ki, hogy odébb menjen... szóval az nem mindegy.
kapcsolok valami zenét, mert megkattanok.
na, megnéztem a fallen artot. na, ez odaver. húbazmeg. de most tök rövidnek tűnt benne a táncos jelenet. amikor TG-vel néztük, akkor sokkal hosszabb volt ez a rész. több figura, meg ilyenek. nem értem. mindegy, átküldöm 76-osnak a linket, hogy egy Holdba való kilövetés közepette nézze már meg, hol lakik az Úristen??!!
ja, de most nem tudom elküldeni, mert akkor ki kéne lépnem ebből a mailemből. na, akkor tolok zenét, hátha jön valami világmegváltó akármi. elfelejtettem mit akartam írni.
zene.
atmos-kns. nemszar. beágyazhatnám, de ide nem tudom. baszki, lemaradtam erről élőben. picsába. tudom, hogy tisztán egyszerű szeletelős zenének tűnik. vagy fospumpa gépzenének. de nem. betépve más. egészen más. jár a lábam. minden porcikám mozog. hihetetlen könnyűnek érzem magam. wháááá!!! DC. le kell szednem ezeket és felkúrni a mobilomra. leirtom szécsipalit basszájba!!! MUHAHA!!!
és baszki a szülinapi ajándékom egyharmada ott van az ismerősömnél ismerősnek. és a középső neve: nejelöljbe ...de ez a zene baszki nem ilyen fostenger hangerővel. zéró basszussal. hanem úgy ahogy a völgyben szólt. hogy befostál bazmeg.
olyan az a völgy. olyan energiája van. Attila-domb kutyafasza. vagy csináljanak ott egy goapartyt, majd meglátjuk. szóval olyan témák voltak fotózásra. mikor megyek le csütörtök este, a nagy lejtőn. és egy csíkban, mint egy lapos fedő, ül a köd a völgy felett, a dombok között, abban a magasságban, ahol én is álltam. és közben megy le a nap. na? hát anyád. ez azé' odaver. meg. szerdán. nyitóbuli. szintén erről a dombról nézve, hogy a nagyszínpad környéke messzire lezárva. egyszercsak a tánctérnél lévő nagy-nagy tüzet begyújtják. fellobban egy kurvanagy láng. mindenhonnan üdvrivalgás hallatszik. sokan, rutinosan a dombról nézik meg ezt a szertartást. a többi ember lent, a lezárt kapuknál. egyszercsak látjuk, hogy a szemben lévő dombon terelik a birkákat. hazaterelik őket a buli kezdete előtt. de több százat. 2 kutya és egy juhászember. és ott mentek a birkák a dombon. és a "birka" nép meg várta a bebocsáttatást a szentálybe. na, akkor többszáz birka jobbra el, néhány basszusláda felrobban, és akkor beengedik az embereket, akik önfeledten rohanva, mezítláb a füvön, széles vigyorral rohannak be, hogy elsők legyenek, akik táncolni kezdenek ezen a fesztiválon. és akkor füvön át, dombról le, özönlenek az emberek.és dübörög a zene. és már mindenki tudja, hogy mi következik. és megőrülés ezerrel. ahogy most én is. atmos másodszor megy le. megyek táncolni, csak valami hangerőt csiholok még ebből. nem sikerült. táncoltam kicsit. húbazz, ezt ki kell írnom cd-re, és még az sem lesz elég hangerő. kell egy új hifi, basszusláda, minden faszom. na, jó ez az atmos. faszért jöttünk haza. picsába. szóval mi is lerohantunk a lejtőn egyből. akkor már sejtettük, hogy vasárnapra legalább ekkorát fogunk zuhanni egyébként is. na. lerohanunk, még pisilni el, de én már üvöltöttem: OZORAAAAAAAA!!!!!!!! WHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!! a csajok csak röhögtek.
na, végre tánctér. örömmel konstatáltam, hogy világítok. szóval fasza. ;) és tánc. de mint állat. úgy széjjeltáncoltam magam első este. ez is tanulság. hogy első nap ne verje magát rongyosra az ember. a térdeim, a combjaim olyan szinten fájtak, hogy azt hittem levált az összes porc. igazából péntekre jöttem helyre. két nap fos volt. na. úgyhogy denszeltem mint állat. de én ilyen csajosan ám. nem csak szeletelősen. hajdobálás, csipőrisza, cicirázás, minden volt. vigyorgás ezerrel. de hát mindenki széjjelvolt, úgyhogy nem láttak az orruknál tovább. szóval kibaszottul széttáncoltam magam. és ott az jutott eszembe, hogy olyan ez mint egy Norbi Duci Tréning. hogy állnak az emberek a színpad előtt, valaki dirigál nekik (jelen esetben a Dj), és szinte egyszerre, egyforma mozdulatot mozognak. és kábé olyan dülöngélőset, amit Norbi is szokott nyomni. és én ezen úgy elkezdtem vihogni. hogy bazmeg. goaparty kell ide. fullcuccolás meg mozgás ezerrel. mindenki mínusz kilókkal megy haza. kivéve én. egy grammot nem fogytam!!!! pedig alig ettem. csak ittam. áhhhh... a sok ingyenjégkrém. az azé' odaver. :) szóval Norbi tréning ja.
meg jó fotótémamég a tábortűz, ahogy körülülik az emberek, meg körültáncolják. az is nagyon szép. meg a dekorációk. kibaszott nagy gombák bazmeg, és világítanak... akkora flash bazmeg. kész. jön egy ilyen szembe éjjel. ja, de bazmeg 2-3 méter magas gombákról van szó. ha az szembejön bazmeg, mehetsz a chillbe kiheverni. :)
atmos-transmission in vain. ez megy most. fú, annyi mindent tudnék mesélni. és a szülinapom egyharmadának családi állapota kapcsolatban. és 31 éves. jujjj... lehet, hogy sohase lehet az enyém??? :S mit is akartam? ja. hogy amikor tegnap voltak ilyen kongások. meg afrikai maszkba, vagy nem tom mibe, fűszoknyába beöltözött fekete pasik törzsi táncot nyomtak. hátbazmeg. az odaver.és első este táncolok. éppen arra gondolok, hogy baszki, ez maga a földi Paradicsom, erre elmegy mellettem egy srác, aki egy az egybe úgy néz ki, mint Jézus. a ruha, a fej.... klasszikus Jézusábrázolást képzelj el. és bazmeg megérintettem a ruhája szélét, hogy nem hiszem el. szerinted mekkora flash bazmeg???? és ilyenek. ja és a törzsi tánc. és nyomjuk rá érted? meg mikor a chillben megjelent a vásznon a Földkeregség egyetlen Patrick Batemanje... bazmeg. hatalmas vásznon. és odamentem és közel és figyeltem őt. nagyon sokat mutatják az arcát a filmben. kurvaközelről. olyan szemei vannak. bazzzmegggg... faszom. és ott táncoltam. és próbáltam elkapni, megsimogatni. fullkészen. szőnyegen bazmeg. beszarás... meg is keresem melyik ez a film, baszki akkora flash. hogy az első számú kedvenc színészem bazmeg... áhhh... bazmeg, 5 percig oltottam el a cigimet.
belépek msn-re, megnézem 76-os fent van-e. nincs. közben trútól üzenet, hogy nem tud segíteni ajcsigyártásba. low cost. picsába. kezd homályosodni a kontaktlencsém. tegnap is ez volt a baj, ha nem kezd el homályosodni a lencsém, ja meg persze nem durran be a derekam, akkor nem tudom meddig táncoltam volna ott. most pont tök elvesztettem az időérzékem. mert addig mindig azt hittem, hogy júj, már biztos 6 óra van és még csak 4 volt. most meg mondom hajnali 2-nél nem lehet több. faszt. 4 volt baszki. vége a zenének, keresek mást. óbazmeg mit találtam. áhhhh... beszarsz bazmeg. Juno Reactor-Navras. ez pont az a mátrixos. ez lement Ozorán is. bazmeg. szerinted mekkora flash??? élőben. olyan hangja van a csajnak, hogy kész. és gecire zúznak. olyan tombolás volt rá. kész. mindenki transban bazmeg.
óbazmeg, de szarul szól ez a laptop. veszek rá mélynyomót. :)  jújbazmeg, asszem első nagy elalvásomban az exférjemmel álmodtam. és végre valami jót. hogy újra összejöttünk, tök jó volt, együtt téptünk, meg ilyenek. elég furán keltem, baszki elhiheted.
kipróbáltam egyébként tisztán is a bulit. ráadásul nappal. fura. nem a legjobb, de mondjuk nekem ment. én imádom a zenét, a ritmusokat. a táncot. betépés nélkül is tudok önfeledten táncolni. azé láttam ám ilyen mamakedvence millcsigyerekeket. óbazmeg. volt ám rongyrázás. de jöttek családok is, pont a mi társaságunkban volt egy pár két kisgyerekkel, szóval ez ilyen. azé' Szigeten ezt hogy? érted. ahogy hallgattam a kongást szombat éjjel. hát nem akartam elhinni, hogy azt emberi kéz műveli. mondom simán cédéről megy. de nem. szóval döbbenet. ja, és van mozisátor is! erre mondja Nóra, hogy ő nem mozizni jött, hanem táncolni. végülis valahol igaza van. bazmeg, akkora tücsök volt a sátrunkban. kiderült, hogy a hálófülkébe is bejött. és kurva hangos volt. pont Bea fülénél. erre mondta reggel, hogy biztos azért UGATOTT mert ki akart menni. erre Nóra: nem ugatott, ciripelt. óbazmeg. szóval kész. és akkor még joe sehol se volt. olyan eszmecseréket folytattunk olyakor. többször is röhögtem úgy féktelenül, hogy ömlöttek a könnyeim, fetrengtem egy pléden a domboldalban. ami a Bea plédje és csupa toklász lett és ma mint Hamupipőke, szedegettem róla a toklászt, büntiből, de bazmeg, ültem, mint egy szerencsétlen narkós fasz :) és szedegetem a toklászt a piros thermóplédről. szerinted? azé' ez odaver. kábé másra nem is voltam képes baszki. ez a maradék is, ez a 3-4 slukk is odavert bazmeg. kész. TG bazmeg, sokszor annyira hiányoztál. annyira mondtam volna valakinek, hogy Róóóóland, vagy hogy meglátod megbasz a kisgyerek! érted. a nejelöljbe majdnem isminek nem mondhattam, hogy Róóóóland, háthiszen nem úgy híjják a nevit nekije. na. zenét. mióta írom ezt a posztot? húbazmeg. 2 órája? szép. ha valaki ezt végigolvassa, bazmeg, meg még meg is érti, azt becsókolom, tényleg. TG bazmeg, téged kikérdezlek, hányszor vagy említve benne, bazmeg. de nem ér CTRL+F-fel megoldani faszom. figyellek, meglátod megbasz a kisgyerek! hát nem ma kezdtem, tudod... hápersze toltam ám, hogy Zsoltiabéka, meg Mikor alakultunk? meg Készvagyok mintaz emötös. meg Piros karszalag?Hoppágecccciii!!! meg Nyugdíjas vagy, de a puncid király! hábazmeg... annyira rágyógyultam arra a pasira. főleg, hogy ott volt karnyújtásnyira, érted. én meg tök szar cuccokban, szar a hajam, zéró smink. áhhh... de úgyis kapcsolatban. meghát izé. nem adatik meg mindenkinek, hogy celebekkel dugjon. ugye Sanyikám? te se ma kezdted. ;) engem egyszer akart a Viczián Ottó, azt akkor is nemet mondtam. én marha. na, de csitt. ;)
zenét.
76-osnál még mindig kint van msn-en, hogy (love) micmuc. mármint szivecske micmuc. hogy szeret engem. úgy általában. vagymi. hogy ne fájjon. egyikőnknek se. kurva airrace. már látom a plakátokat a városban, hogy köszöntjük a pilótákat. na, hát légy olyan jó, mennyé szépen hátra. érted. szóval 76-os ott szopódik most állandóan. még a szülinapján se lesz pár órája, hogy velem legyen. de basszus bepótoljuk. úgy akarom az ajándékát odaadni, hogy az felejthetetlen legyen számára. kap 32 gyertyát (TG nem vihog) szanaszét a lakásban. kap egy finom tortát. kekszeset. gyümölccsel. talán áfonyával. azt nagyon szereti. meg ajándékot. meg engem. klassz zene meg spangli. aztán utánunk a vízözön. vagymi. óbazmeg, akkor lesz Mikulás. picsába. bazzz... remélem nem ér rá a szülinapján. :S picsába. picsába. picsába.  na, de legalább a fesztiválozást megúsztam enélkül. wháááá!!! ez azé nem szar. ez odaver. Juno Reactor-God Is God. élőben. basszussal. anyád. második este ilyen killerpsy volt. bazmeg. az odavert. nem az a kiszámítható, mint egyébként, hogy tudod, most váltani fog, hanem felfokoz bazmeg, már azt mondod, itt a vég, átcsap másba, és akkor még húz rajta kicsit, aztán lefolytja szinte nullára és akkor vált bazmeg. és beszarsz. mert ez tényleg gyilkos. aztakurva. Juno Reactor-War Dog. nabazmeg. hát ez azé' odaver. ez az uccsó albumukról van. na, valaki mondja már meg nekem, hogy ez milyen műfaj, mert én már nem tudom. teljesen nem vagyok képben. élőben ez bazmeg. nagyzenekarral. beszarsz. basszus hallod. dübörög, úgy érzed, mindjárt beszakad a dobhártyád, vagy a mellkasod. érted. leng a nadrágszár a hangerőtől. bazmeg. és betépve táncolsz a ritmusra, az dallamra, mindenre. és szabad vagy. és elrepülsz. felemelkedsz és felrobbansz. millió darabra hullasz, aztán újra felépülsz atomjaidból, ringatózól majd elszállsz, felrobbansz és kezdődik minden előlről. és ez így megy örökké, míg hallgatod ezt a zenét. és tépsz. és elhiszed, hogy nem kell más az életben. csak az ilyen pillanatok megélése. hogy súlytalannak érzed magad és szabadnak. érted???? SZABADNAK!!!! senki nem parancsol, nem korlátoz. nincs is rajtad kívül senki. a szemed már rég becsuktad, a Világot kizártad, csak te vagy meg a zene. semmi más.
éhes lettem. nagyon vágytam már normális kajára, mert a ropira kábé rá nem bírok nézni. a nevét se írom le többet. belyukad a hátam. meg kéne mozdulnom. nabazmeg, anyám is hív, becsípődött egy ideg a hátában, üvöltéssel kísér minden mozdulatot, annyira fáj neki, de azért tegnap átpasszírozott 100 tonna paradicsomot, mert ugye a befőzés nem állhat, nem rohadhat rájuk a paradicsom. két rokkant. érted. és befőznek. mijafaszért? szóval meg kéne mozdulnom. és enni kéne. mert az volt az igazi vágyam, hogy hazajövök, a saját fürdőszobámban, a saját vécémben, ahogy nekem kényelmes, kádra feltett lábbal, kiszarom magam jól. bazmeg ez se szar. hallgasd! Juno Reactor-Nitrogen pt. 1. aztán lefürdök, meleg vízzel a saját kádamban. úgy hogy senki nem kukkol. mondjuk ez baj, mindegy. kevésbé izgi ja. naszóval lefürdök, hajat mosok, sminkelek, háré bedob, és lemegyek a Stexbe, és rendelek egy Újházy tyúkhúslevest cérnametélttel, egy vörösboros marhapörköltet tarhonyával meg uborkával, meg egy Somló galuskát. és ezt megeszem. iszok hozzá rosét. és jó lesz. és erre vágytam. hogy ezt most én a 6  napnyi nomádkodás és szopódás után megérdemlem. meghát. de aztán leadtam az igényeket, és úgy döntöttem, itthonra rendelek valamit. chilis babot. meg még valami tésztásat. de akkor ki kell vennem pénzt kártyámról, mert kb. 0 forinttal jöttem haza. megyek cuccal automatához. még meg is simogatom az automatagyártó cég logóját (ez is említésnek számít hé!!!!) és vennék le pénzt, és kidobja, hogy lejárt a kártyám. amit egyébként tudtam, meg is kaptam az újat, de még nem is aktiváltam. és nem tudtam pénzt levenni. hitelkártyáról drága mulatság levenni, így hát hazakullogatam. sebaj van itthon 2 doboz cigi, meg némi kp. reménykedtem halványan, hátha a garázsos fiú bedobta már a zsét. de hát nyilván nem. naszóval. hazajövök. keresem a kártyám, hogy hova tettem, az újat. baszki nem találom. és még mindig nem. hát, azt kell hazudnom, hogy nem kaptam meg, gyártsák le újra. de addig mi a szopó? hogy nem jutok kp-hoz kártyával. na, mondjuk arra a számlára csak betenni lehet, kivenni nem nagyon. a mínuszok mínuszában van. naszóval hazajöttem. kajarendelés egyből. összeszámoltam a pénzemet, az utolsó fillérig, baszki 2560,- forintom volt. de ötforintosok a végén. erre, megrendelem a kaját. bazmeg, 2570,- Ft a vége. óbazmeg. ha megfeszülök se szülök most 10 forintot sehonnan, semmi malacpersely, úgyhogy más kaját kellett választanom. de az uccsó fityingem odaadtam a futárnak. jó nagydarab ember, amúgy se viszi el a szél, de így meg pláne. elviszi a szél... jaj ez a dal... a közös dal... (említés!!! :)) na, mindegy. ja a lefürdésből meg az lett, hogy hazajöttem, szartam, levetkőztem, mérekeztem, anyáztam. aztán egy szál csöcsben kihánytam minden ruhát a táskából. macskának adtam enni. a tányérját kajástól kidobtam. ne tudjátok meg, mi volt benne. jujjjj... mozgott na.... úristen. mindjárt hányok. szóval edényestől (pedig drága fém volt, de leszarom) kidobtam. tusolás semmi, úgy ülök itt mint egy zombi, csak írok órák óta. megjött a kaja, ettem, finom minden. Don Corleone pizzéria. ajánlom. fasza. netpincéren vannak. szóval ettem, néztem a tv2-t. híradó. napló. baszki, én egy hete azt se tudom mi van a Világban. meg az országban. meg megyek el a Stex mellett, LCD tv asszem, megy rajta sport, erre tök hangosan megszólalok, ja bazmeg, olimpia van? erre este, hogy megvan az első érem, de ezüst. de bazmeg, kit akarunk legyőzni? gondolkodjunk már. vagy őstehetség, vagy agyon van pumpálva. ja, meg az úszódressz. érted. na, a világról meg az országról továbbra se tudok többet, az index is az olimpiát fossa. ja, MU megnyerte a szuperkupát. ezt láttam. halleluja!!! :)
megyek, hozok kaját. kapcsolok zenét. írjak még? úristen. ki olvassa ezt el? még én se. benézek pár társkeresőre. bár szerintem már mindenki döglik. holnap hétfő. meló. háhá. márakinek.
óbazmeg. lemerült az egyenlegem az egyik helyen. picsába. töltsek rá? lehet, most nem kéne. mondtam, hogy hanyagolom a témát. vagymi. csak tudnám, hogy miért buknak rám a 40 feletti pasik? folyamatosan ezek üldöznek mindenhol. meg 45. meg 50. meg 52 éves... bazmeg!!! mit akarnak ezek??? na, ügyesen ettem. mehettem is hányni. remélem addig a macska nem nyalt bele a kajámba. kezd fájni az ujjam a kibaszott space hiányától. mit nézzek youtubeon? vázzz. keresek Ozorát. :)
ez bazmeg. áááááááááá!!! ma délelőtt 10 órai felvétel. illetve tegnap. vagyis vasárnap bazmeg. whááááááá!!! akkor keltem. beszarok. kész. ittenvan. nagyszínpadnál önfeledt tánc. több része is van. hallod mennyire kész, hogy hazaér és már teszi is fel??? :)
na,a harmadikon látszódnak a szórófejek, amik permeteznek melegben, alattuk persze sár, ott nyomják mezítláb. kibaszottnagy. aztán 4. részben hallani, hogy milyen basszus. a srác odament a hangfal elé, ott vette fel. hogy milyen kibaszott hangerő. de hogy az ott milyen jó tud lenni. hogy megőrülsz bazmeg. úgy visszamennék. rájöttem, hogy kurva keveset buliztam.. sokkal többet kellett volna. de ezekkel a lányokkal így valahogy nem jöttem ki. kábé csak akkor keresték a társaságom, mikor én őriztem a pálinkát. na, hát kösszép. ez azé' odaver.
na, kezdem befejezni. holnap hajfestés. befestem a hajam sötétlilára. már szinte kékesfeketére. darkos leszek. és a sminkem is darkos lesz. és úgy megyek Szigetre. hogy csorogjanak a nyálak. Repülősé is. ahogy URH-n üvöltöm mellette: "Szabadíts meg a gonosztóóóóóóóóóól..." és ennyi. szép leszek. TG remélem jól nyaralsz. majd a Szigeten ne lepődj meg, ha kivetkőzök önmagamból. ja, valami Szeparés baszást ígértél nekem, azt elintézted??? to do???? :D úgy bírom, hogy ilyen barátaim vannak. hátsőtmitöbb!!! Bratyó ázzzegg!!!! :D
na, kotródok. még nézek valamit. ja, ki is akartam csapni. na, ha lesz jó film, ám legyen. baszki, saját ágyamban, egyedül, illetve a macskámmal alhatok. hát van ennél jobb??? kár, hogy a basszus nem dübörög egész éjjel a völgyből. nincs annál jobb altató. csak mész a ritmusok szárnyán. jönnek a képek. elalszol, de a képek megmaradnak.... ahhh... aki ezt egyszer nem próbálja ki, az nem tudja mit hagy ki... áhhh... ez azé' odaver.

2 megjegyzés:

  1. uazz, te beteg vagy hugger! :)
    a celebeket meg úgy kell felszedni, hogy ne éreztesd velük, hogy ők ismert emberek, mert mindenki érezteti velük. ;)
    kicsit nehezemre esett anno keresztülnézni a jucin, de ha arra gerjedt hát istenem. mondjuk el se tudlak képzelni, hogy nem készülsz ki teljesen, ha már csak melléd ül.... :D:D:D

    VálaszTörlés
  2. te vagy a beteg és és nem én.... :)
    jó, hát én túl sokat pillogtam rá, elkúrtam na. mindegy. a fő cél úgyse ő. najó, azért vele is ellettem volna... :)

    VálaszTörlés