vasárnap, augusztus 31, 2008

hétfői

randifiú off. tényleg megtalálta a blogot. jól beleolvasgatott. kiakadt tőle. gratulálok. persze nem ezen múlott, mert ő még mindig az exbarátnőjére gondol, bármennyire is küzd ellene, és különbenis befordulás van. stb. stb. stb.
hát ennyi. megyek tovább.
este egy kis gyep segítségével meg akartam nézni az Amerikai psychot. aztán nem találtam meg az igazi dvd-t, csak valami régi szart, ami egy idő után kibaszottul akadni kezdett. pont akkor, amikor Patrick egy baltával kinyírja Paul Allent. na, itt bedühödtem, és kikapcsoltam a gecibe. és könyörögtem minden aprószentnek, hogy "ugye nem adtam kölcsön senkinek azt a dvd-t??? ugye nem???" szóval remélem megtalálom valahol hamarosan.
pénteken újabb szakítós történetem jelent meg a szakítósblogon. még tavasszal írtam meg valahogy, egy tavaly novemberi történetet, amikor a 20 éves kisfiút az exbarátnője terrorizálta, meg mittudom én. vissza lehet keresni. ahhoz képest, hogy akkor mennyire szerelmesek voltak egymásba, hát megnéztem a kiscsajt iwiwen, másik pasival van, sőt, eljegyezték egymást azóta. na, ennyit erről. nem mintha bánnám a 20 éves fiút, de azért MUHAHA... és ebből is látszik, hogy ezek még gyerekek, nem szabad kezdeni velük. ja, és hogy miért írom mindezt? mert megint odakommenteltem és ebből egy tegnapi, szinte egész napos beszélgetés alakult ki egy fiúval. igazából nem az esetem, külsőre, de már ez sem érdekel. jófej és intelligens. ha minden igaz, jövő hét szombaton találkozunk. :)
ma felvergődtem fél 11-kor és nem hiába, Talmácsi Gábor mesterien, mondhatni tanári módon nyerte meg a mai futamot a 125 köbcentisek versenyében. ezzel egész jól fel is zárkózott a világbajnokság pontversenyében, szóval még mindig nincs semmi veszve. :) a Himnuszt vele együtt, könnyezve énekeltem, szokás szerint.
holnap Banyával találkozom, megyünk moziba, megnézzük a Mamma Mia-t. a Tesóm persze megsértődött, hogy miért nem vele nézem meg. na, mindegy. majd vele is.
a Tesóm egyébként hív ma, hogy nézzek már meg egy autókereskedést a neten, hogy ma meddig van nyitva. merthogy tegnap házat akartak venni, ma meg kocsit. hát mondom... micsoda problémák. micsoda időtöltés. látom, nem bírnak magukkal. :)
nekem egy pasi is elég lenne a boldogságomhoz. de tényleg. na, majd lesz az is. egyelőre a műtétre kell koncentrálnom. meg kell rá szereznem a pénzt, meg kell szerveznem az egészet. valószínűleg 1 hónapra kiesek majd a munkából, ezt is be kell kalkulálnom. a főnökeim biztos fognak örülni, de leszarom. ez most nekem nagyon-nagyon fontos. én már nem bírok tovább várni. tűnjön el a hasam és legyen mellem újra. ennyit akarok csak, semmi mást. a többi még ráér. de tavasszal azokat is megoldom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése