szerda, augusztus 27, 2008

éppen ma

65 éves az anyukám. Isten éltesse még nagyon sokáig, a lehető legjobb egészségben!!! :)
munka után megünnepeljük őt. vacsorázunk, majd megtekintjük a Boban Markovic koncertet a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. remélem jó lesz... :) és remélem a család hangulata is jó lesz, nem savanyúcukros. :S
pénteken naaaaaagy-nagy meccs lesz a tévében, szóval egyrészt leszarom a Nemjuci koncertet a ZP-ben, másrészt meg tényleg be kell állítania valakinek a tetőantennámat, mert különben szopicsöcsinyalipuni... és azt meg nem szeretném.
MU-Zenit... varázslat... :)
viszont úgy érzem, Rooneyval valami történni fog (de ne legyen igazam), ugyanis nem elég az, hogy a telefonomró hó elején elhagytam a kis Rooney figurámat, tegnap este a hűtőmágnest is levertem, ami őt ábrázolja válogatott mezben. letört mindkét keze és a lábai is... remélem nem voodooztam meg ezzel... szüksége van rá a csapatnak. CéRonaldó bekaphattya, de Rooneynak játszania kell!!! :)
teljesen gallyra ment a régi telefonom, vennem kell újat. nem mintha lenne pízem rá, de muszáj lesz beruházni. ha esetleg valaki tud nagyon olcsón független SE W890i telefont, garival, tokkal-vonóval, akkor ne habozzon, jelezze!!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése