hétfő, augusztus 25, 2008

maga az armageddon

fogadott ma reggel, mikor 3 hét szabber után visszatértem a munkahelyemre. mocskos kupleráj az asztalomon (jelzem, egy NŐ helyettesített... de én szégyenlem magam helyette is, hogy ennek a szemétdombnak a tetején ült 2 hétig), a gépemben, a munka frontján... áhhh... hányinger... most kezdek úrrá lenni a káoszon, de ma inkább pihenőre fogom a figurát. szóval blogolok, mert el vagyok maradva, mint a borravaló. :)
ott hagytam abba, hogy Edi és KiPe esküvője. csodálatosan szép, egyszerű és megható volt mindkét szertartás. természetesen bőgtem. aranyosak voltak, meg minden. újfent kedvet kaptam a házasodáshoz, basszameg... :)
a templomban viszont sikerült sokkot kapnom, ugyanis megpillantottam álmaim pasiját. egyszerűen tökéletes... a kor, a külső, a termet, a hang... egyetlen apró bibi van a dologban... papi reverendát viselt. ő adta össze Ediéket. püff neki...
le nem vettem a szemem róla, csak sóhajtoztam, hogy nem hiszem el... totál beleszerettem 2 pillanat alatt... kész... áhhh... ilyen az én formám... álmaim pasija katolikus pap... botrány... :S
szombat este sikerült kipróbálnom az új pipámat. mégpedig azon apropóból, hogy a TV2-n leadták az Equilibrium c. filmet. ez volt az, amit Ozorán a chill sátorban flasheltem és táncoltam végig. na, gondoltam, adok a flashnek mégegyet, rápippantottam és úgy néztem. először nem éreztem semmit. azt hittem, a gyeppel van gond. csak szívtam, szívtam és semmi... aha. aztán beütött ezerrel. a filmmel együtt. időközben átkapcsolgattam (reklámszünetben) a popcsajokstb-re. huhhh... na, még az is odavert... ja, és még sms-ezgettem egy új kisfiúval is... totál készen... ma randizunk... nice. :)
vasárnap reggel nagynehezen felvergődtem 9-kor. Tesóm átjött, hogy megnézzük a vízilabda döntőt. szénné izgultuk magunkat és tök boldogok voltunk, hogy nyertek a fiúk. :) miután a Tesóm lekoccolt, nekiálltam 76-os ajándék fotóalbumának a megcsinálásához.
délután 1-től este 10-ig toltam. megállás nélkül. nem rokkantam bele... áhhh... minek??? és még igazából nincs is kész. de nagyon faszányos lesz. zseni vagyok és überkreatív. tökre kikapcsolt ám a ragasztgatás meg variálás. najó, volt kurvaanyázás is rendesen. meg "földhözbaszommindjárt az egészet" c. történet is. de túléltem. :) az eredményt látva megérte a görcsölés. :) ha 76-os nem sírja el magát, mikor meglátja... hát nem tudom... akkor fából van... de szerintem biztos nagyon fog neki tetszeni... legalábbis bízom benne. :)
az éjjel persze alig aludtam, üvöltve és fuldokkolva köhögés volt műsoron. reggel, életemben először, vettem egy Red Bullt, hogy egyáltalán betaláljak a melómba. most egész jól vagyok, de ebből nem kéne rendszert csinálni. rá fogok szokni.
este 8-kor randi, addig még raklapnyi dolgom lesz otthon, gecifáradt leszek holnapra is, amikor 76-ossal szülinapozunk... hát nem tudom... ezt a hetet megint hogy élem túl???
szerdán anyu szülinapja. bár már áll a családi bál emiatt is... áhhh... faszkivan. mindig szarik valamit a macska... :(

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése