vasárnap, augusztus 03, 2008

miniszabi 2.0v

abszolválva.
péntek délután indulás, este lealjasodás mocskosmód kollektíve.
szombaton nyöszörögve ágyból kikecmergés, átevickélés siófuckingra. beachen pihi, matrac segítségével a balcsi hullámain ringatózás, esti koncert beállásainak meghallgatása, illetve szénné szopatódás a helyi vendéglátóipari egységekben.
este némi vihar, de csak ijesztgetett. rajtam kívül mindenki full para. széplakon botrányos vacsorázás. majd haza agárdra. tankcsapdás buli offolva, legnagyobb bánatomra.
pedig az LB27 az Élet a legjobb méreg c. számot tolta valami fantasztikusan.
TG nem tudott lejönni, mert beállt az M7-es, pedig vele pörrentünk volna állatit, még ha leszakad az ég, akkor is. de nem szakadt le.
vasárnap még szarabb állapotban felkelés. Lackóval délután haza, többiek még maradtak.
este 6-kor találkozó egy fiúval a Stexnél, akivel egész hétvégén emaileztem meg sms-eztem. hát... édesdrágacsillag, de nyúszájjal-farkastorokkal született és bár helyes pasi, ez azért ront az összképen. nem kicsit. pedig nagyon jó fej. sokat nevettem. vágja a poénjaimat, meg ha értettem, hogy éppen mit mond, akkor vágtam én is az övét.
már majdnem volt bennem egy olyan, hogy ha csak egy kicsit nem szép, akkor miért ne? de egyszerűen nem bírnám megcsókolni. hazakísért, hálistennek a kapuban sem erőltette, hogy csók, vagy valami, úgyhogy ezt megúsztam.
oké, hogy valaki nem szép, de ez már nekem is sok volt. :S sajnálom nagyon, mert kibaszottul egy húron pendülünk, de nem... nagyon nem... :( akkor inkább kicsapom minden este... de tényleg.
cserébe hazajöttem, rendeltem egy kibaszott nagy és nagyon finom falafel tálat, hogy a kurvaéletmegbassza, már csak azért is, mert siófokon ezt akartam enni, de az istennek nem sikerült. szóval rendeltem, és most azt zabálom. ennyi. :)

1 megjegyzés:

  1. annyira csufi volt? :s szegény.
    trú
    kellemes ozora-oriza

    teritől megkaptam a születésnapi képeslapomat. zenél és énekelnek benne. k@va aranyos.
    pont egy hónap múlva lesz ugyan, de megőrzöm.

    VálaszTörlés