szombat, augusztus 30, 2008

azt hiszem

a hétfői fiút elfelejthetem. dobtam neki egy hogylét felől érdeklődő mailt, de nem jött semmi válasz. no, hát gondoltam én, hogy ennyi lesz.
76-os barátnőjével msn-eztem délután. nyaggatott, hogy menjek át hozzájuk dumálni. a múltkori szexelést már ő is megbánta, ahogy én is. megbeszéltük, hogy ezt így többet nem. aztán most 76-os bemorcizott, mert dolgoznia kell, szerintem nem lesz a közös buliból semmi, de nem is baj. eltöltöm én az időt itthon is, egyedül.
zene van, film van, gyep van. más nem is kell. :)
Manu Chaora vágyom. a megasztáros castingos adásban nyomták a zenéit. meg Cserháti Zsuzsa dalokat... asszem érvagdosós, bőgős estém lesz. de az is kell. legalább kijön a feszkó.
Repülős úgy néz ki, kiheverte a velem való "kapcsolatát". újra a társkeresés mezejére lépett. ugyanis július elseje óta most először lépett be újfent az oldalra, ahol találkoztunk. hiányzik. basszameg.
vagy nem ő, hanem egy pasi. immáron 1 hónapja nem szexeltem, akkor is ugyebár 76-ossal, meg a nőjével. előtte meg... áhhh... ja, valami Deszkás történet volt csak. még júliusban. aztán ennyi. annak már legalább másfél hónapja.
igazából a csók, az ölelés, az érintés, a gyengédség hiányzik, de nagyon. nem is az aktus. azt megoldom én magamnak is. :) jobban, mint bárki más. de bújni max. a macskámhoz tudok. az meg elég sovánka. mármint a macska is, meg a szitu is.
na, erről ennyit. rögös ez az új út, de talán nem reménytelen.
az éltet, hogy nemsokára kés alá fekszem. és csodálatosanszép leszek. és akkor aztán reszkessetek pasik!!!!! :D még több férfit veszek majd le a lábáról, és biztos közte lesz majd az, akivel egymást keressük...
nos, ez a terv. ez egy jó terv. szerintem. ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése