hétfő, november 02, 2009

remek estét töltöttünk

Barbival a Stexben pénteken. vagy inkább egy fél napot? hát nem tudom. fél5-től este 11-ig voltunk ott. sikerült bekarcolnunk aranyosan, és rengeteget röhögnünk. nagyon jól éreztem magam! Barbira rászívódtak a pincérek, az egyik meg is adta neki a számát, meg még hozott két ajándék Mojitot is. szóval mondom én, hogy jó kis esténk volt. :) miután hazaértem, még belecsaptam a Pusszantlak Drágám maratonba, 6-8 részt meg is néztem egymás után. közben Csillagásszal ment az sms-ezés. ő kezdte. szombatra kirándulni hívott, de hát én mentem haza, anyuékhoz. de aztán szombaton is jelentkezett, délután, akkor is váltottunk pár üzenetet. majd vasárnap meg felhívott dél körül. egyikőnk sem tudta, hogy mikorra ér haza este, így igazából nem maradtunk semmiben. sok kedvem nem lett volna már elindulni hozzá, de később, otthon meg némi hiányérzetem támadt, szívesen lettem volna vele, de megálltam és nem írtam neki semmit. meg még ma sem. viszont ma még ő sem jelentkezett. ez kicsit fura. még a chaten sem online. de lehet, hogy baromi sok dolga van. hát majd kiderül.
a hétvége egyébként jó volt, jó gyorsan eltelt. voltunk temetőkben, meglátogattam a nagyszüleimet, meg a dédszüleimet, akik már ott vannak. meg még néhány ismerőst. néma főhajtás, könnycseppek... szombaton sírszentelés is volt. a Tesóm keresztapjának sírját szentelték egy rögtönzött istentisztelet keretében, ami kicsit hosszúra nyúlt. a Tisztelendő Úr nem igazán volt tekintettel a jelenlévők egészségi állapotára, meg az időjárási körülményekre és elég hosszúra húzta a dolgot. ott álltunk a ravatalozó előtt, szombat délután és hát nem volt túl komfortos. de túléltük.
a hétvége egyébként jól sikerült. szombat délelőtt szüreteltünk is. apu állandóan fokolta a mustot. no, nem sok szőlőre kell gondolni, 30 l bor ha lesz belőle, az már jó. most olyan 15-16 fokos alapjáraton a cucc, ezen dolgozik ma még apu egy kicsit, aztán forrhat. :)
rengeteget kajáltam otthon, annyi finomságot főzött anyu, hogy nem győztük enni. a hangulat is jó volt egyébként, én is aranyosan viselkedtem, a Tesómnak se volt rám panasza. szóval minden fasza. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése