szerda, november 04, 2009

valami megmozdult bennem

tegnap, Csillagász irányába...
egész nap ment a chatelés, a beszélgetés, amikor csak tudtuk, nyomattuk. odaért Sárvárra, megkapta a melót, egyből fel is hívott, hogy mi a helyzet, mert fontosnak tartotta, hogy értesítsen. és ennek nagyon örültem. tök boldog volt a hangja, fel volt dobva. de persze kérdezte, hogy velem mi a helyzet stb.
aztán később úgy éreztem, hogy el kell küldenem neki egy smst: "Jó volt, hogy itt voltál tegnap..."
ez az érzés jött és mivel semmi vesztenivalóm nincs, úgy gondoltam, miért ne küldhetném el? fél óra múlva jött is rá a válasz:
"Akkor megyek holnap is. ;) Most hagytuk el Győrt... 'éjszakai suhanás ez nagyon pazar' "
és hát ettől teljesen eldobtam az agyam. pont olyan választ kaptam, amit vártam, és ami nekem nagyon bejön. egyrészt azért, mert kifejezte benne az igényét, hogy látni szeretne, meg bár nem mondta ki (legalább is ebben az sms-ben nem, de amúgy tegnap már leírta), de nyilván ő is jól érezte magát velem, tehát szeretné megismételni az estét. nem mulyáskodik (ahogy arra sajnos a környezetemben mostanában nagyon sok példa volt), hanem határozottan nyilatkozik és cselekszik. másrészt meg azért, mert idézett. méghozzá egy Belga számot (A gyaloglás vége). imádom a Belgát. és imádom a dalszöveg idézeteket. én is tök ilyen vagyok. szeretek dalszöveggel érzékeltetni érzéseket, gondolatokat, helyzeteket. és pont ezért annyira tetszett amit írt. és csak néztem az üzenetet, válaszolni nem voltam képes rá, meg nem is akartam, nem is tudtam volna mit, csak néztem, nézegettem, és közben rá gondoltam...
az a furcsa, hogy még ugyebár szinte soha nem ismerkedtem Rákkal. és nekem ez a tempó, meg az egész gondolatvilág, az egész jellem szokatlan. én a lehengerlő, őrült-állat viselkedéshez voltam eddig szokva, és azt szerettem. mert azt hittem, hogy az jó. holott mindig is egy lírai, romantikus, szenvedélyes férfira vágytam. aki apródonként vesz le a lábamról. aki tényleg a lelkemre hat. emlékezzünk csak a Joker nevezetű, tavaly januári történetre. ő is Rák. verset írt nekem, hozzám, rólam. és baromi jókat beszélgettünk telefonon. (más kérdés, hogy aztán nem jött be személyesen annyira) és hogy akkor is ez mennyire tetszett. mert valóban éreztem az udvarlást. vagy valami ilyesmit. lehet, hogy ez baromság, de ezt gondolom jelenleg.
ma már persze csacsogtunk Csillagásszal, a Holdról, mert tegnap volt az RTL Klubon, a XXI. század c. műsorban egy tök jó filmecske a Hold és a Föld egymásra gyakorolt hatásáról. persze végig néztem, mert nagyon lekötött.
ilyeneket már nem is említek, hogy hétfőn, mikor beszéltem Csillagásszal, hogy akkor átjön, később akartam neki dobni még egy üzit, hogy hozza már át a Berlin Calling zenéjét. de aztán mégse üzentem neki, mert nem akartam, hogy még azzal töltse az idejét. erre feljön, kirakja a telefonját és közli, hogy hozott hozzá adatkábelt, úgyhogy ha akarom, húzhatok le róla zenét, természetesen a Berlin Calling is rajta van... hát... alig jutottam szóhoz... megint belelátott a fejembe... hát meg ilyenek, és ebből még számtalan...
most beközöltem neki, hogy készüljön fel arra, hogy este meccs nézés van. kérdezte, hogy ki játszik. Fiorentina-DVSC. erre ő: a dvsc magyar? mert akkor vállalja. :) hát nem cuki? :)
igazából ma a Kossal néztem volna meccset, de hát simán lepattintom. inkább áttolom holnapra, hogy menjünk el Sandokanba, ráadásul Barbival. ha a Kosnak nem jó, akkor megyünk Barbival kettesben. ott legalább a pincérek is helyes fiúk, nem beszélve Rencsóról, aki a legjobb pincércsaj a világon (ja, ugyebár volt már rá példa, hogy kikezdtem vele...).
no, hát ezek vannak, röviden. a szám körbeérne a fejemen, ha a két fülem nem állná útját, olyan jó kedvű vagyok. reggel már persze az új zenéket hallgattam, ment a Blahán a bólogatás ezerrel. :)
fú, mi történik velem? tök furcsa az egész...
no, azért annyit majd hosszú távon meg kell tenni, hogy TG-t megkérem, vigye el a Csillagászt és vásároljanak be neki jó cuccokat. mert az öltözködésén van mit javítani. nem sokat, de néhány alapdarab nem árt. és hát a legstílusosabb fiú a környezetemben mégiscsak TG. :)
ja, most már csak azért kell csurizni, hogy jól csókoljon és hogy az ágyban is passzoljunk és nagyon-nagyon jó legyen. mert ha így lesz, akkor... jajajajjjjj... akkor asszem végem van, mint a Twin Peaksnek. :)

1 megjegyzés:

  1. Na megnéztem az ajánlásodra a Berlin Callingot. Csalódást okozott. A film zenéi szuperek, de egyébként elég nagy nulla az egész film. Talán a főszereplőt illetheti dicséret, aki zenész létére egész jó színésznek bizonyult, de egyébként... Nem ragadott magával. Inkább azt vártam, hogy mikor jön már zenés-bulizós jelenet, vagy mikor lesz már vége az egésznek.

    VálaszTörlés